2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

یلداجان

طلاقت یه کار کاملا عاقلانه بود.سنت خیلی کمه ومطمئنم خدابهت یه شوهر عاقل وخوب ومهربون قسمت میکنه.

خوب کردی مشغول درس ودانشگاه شدی.آفرین به ارادت

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پاباز رفتیم دکتر

بعد یک سال اصرار والتماس شوهر کردن.بالاخره نصفه نیمه راضی شد بریم دکتر.

دکتر مردان معاینه ش کرده.آقا واریکوسل هم داره واین هم تازه به درد هامون اضافه شده...بایدبره سونو.

ولی در میره ...

نمیدونم چطور راضیش کنم برسونو

خدایا این مردا رهدایت کن

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام به همه دوستان و عزیزان هم دردم من زیاد نمیام حرف بزنم با کسی و نظر بدم ولی اینسری خیلی دلم پره ...

سلام میشه در مورد دکتر میر با هم صحبت کنیم

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
بچه ها من دیروز عکس رنگی گرفتم که نه سیکلم بود فرداهم باید برای سایزفولیکول وضخامت اندومتر برم سونو, ...

سلام دوستان روزتون به خیر

معمولا میگن بعد عکس رنگی ای یو نمی کنن. 

منم از دکتر چ فکر کنم پرسیدم گفت پری بعدی خوبه برای ای یو . حتما با دکتر  مشورت کن

یاس گل جونم خوبی  نازنین جان شما چه خبر  بچه ها اینجا رو هم داشته باشین برای بچه های ...

ممنون نی نی جون. از اسفند تا حالا هیچ اقدامی نداشتیم. دیگه همسری نمیاد دنبالم...

شما خوبی؟؟؟

بچه ها اینجا هم سر بزنید من عضو ت ل گ ر ا م نیستم      

ممنون نی نی جون. از اسفند تا حالا هیچ اقدامی نداشتیم. دیگه همسری نمیاد دنبالم... شما خوبی؟؟؟ بچه ه ...

سلام خوب عزیزم چه اشکالداره مشکلت بانیومدن گروه چیه,شماره ات رو ک کسی نمی بینه با ایدی ادت میکنیم بیا گروه خوشحال میشیم اونجا فکرکنم 29 نفرشدیم 

سلام خوب عزیزم چه اشکالداره مشکلت بانیومدن گروه چیه,شماره ات رو ک کسی نمی بینه با ایدی ادت میکنیم بی ...

ببخشین 30 نفرشدیم,فکرکنم اگر تو ت ل گ رام هم اسم امید زندگی سرچ کنین بشه بیاین گروه یااینکه ایدی تون رو برامون بفرستین تا بخوایم مدیر ادتون کنه,خوشحال میشیم شماهم بیاین 

من همسرم واریکوسل داشتن که عمل کردن و دارو هم استفاده میکردن ولی بازم نتیجه نگرفتیم.😔😔الان تقریبا ۹ ماهه که تو اقدامیم دکترم‌گفت میتونم برای میکرو اقدام کنم.. ولی من خیلی میترسم😔این هفته هم بعد از تموم شدن عادت ماهانه ام باید برم برای عکس رنگی... خوندم بعضیا میگفتن درد نداره ولی من از صبح استرس زیادی گرفتم...

و یه مساله ای که هست من حداقل باید ۱۵ کیلو از وزنم رو کم کنم میخوام ببینم ایا در طی روند کارهای درمانیم ورزش و رریمم رو ادامه بدم مشکلی له وجود نمیاره؟؟؟