2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام يلدا گلي

چكارا ميكني

خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نازلو جونم انشااله از تو خبراي خوب بشنويم

خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

یاسی عزیزم خیییلی دلمون واستون تنگ شده....

همیشه راهنماییاتون راه گشا بود ...همیشه دعا میکردم که هر جایی هستین سلامت باشین...

وقتی که فکرشو میکنم میبینم خدا امتحانش سخت بود ولی همین دوستان خوب و مهربونی که پیدا کردیم و دلسوزانه راهنمایی میکنن میتونه  مرهمی واس دلا ی خستمون باشه..

ما با دوستا ن تو  ت.ل.گ ی گروه داریم...دوس داشتین خوشحال میشیم بهمون سر بزنین...

بچه ها من دیروز عکس رنگی گرفتم که نه سیکلم بود فرداهم باید برای سایزفولیکول وضخامت اندومتر برم سونو,حالا میترسم ک عکس رو فولیکول تاثیر بدداشته باشه,چون قراراگرفرداسایز فولیکولم خوب باشه برم واسه ای یو ,خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم 

دوستان گلم سلااااااام      

یاسی جون دلم برات خیییلی تنگ شده بود. خوب شد بهمون سر زدی

یلداجون ان شاالله خداوند برات بهترینها رو رقم بزنه و با یک ازدواج خییییلی خوب همه غم و غصه های زندگی فراموشت بشه...