2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام فرشته جان انشاالله خدا به ممون کمک کنه

آرامش عزیزم بهت تبریک میگم واقعا واست خیلی خوشحال شدم

الی جان من همیشه از پست هات و حرفات آرامش میگرفتم ولی الان نمیدونم چرا اینقدر کمرنگ شدی

نازلو جان مطمئن باش با امید به خدا اینبار موفق میشی عزیزم

آیدی واقعا فکر خوبیه آیدی من eshghezibasam@ هست

بچه ها من جمعه میرم کربلا واقعا واسه همتون دعا میکنم الی جون مخصوصا تو عزیزم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستای خوبم از بیمارستان تماس گرفتن و گفتن که یه مورد پیدا شده که گروه خونی آقا و خانم دقیقا مثل گروه خونی من و شوهرمه و گزینه خوبیه ولی فقط رنگ پوستش متمایل به سبزه است و من و همسرم سفید هستیم حالا واقعا نمیدونم برم جلو یا نه

خود بیمارستان که میگفت این مثل معجزه است که گروه خونی اینقدر هماهنگ باشه 

لظفا اگر میتونید کمکم کنید ممنونم

نازلو جوون از اون لحاظ گفتم که ممکنه فولی خوبی داشته باشی ولی پوچ باشه برای همین پیشنهاد میکنم قبل شروع دوباره برو و یک از تخمدان بده که شدیدا به روند و مسیرت کمکت مکینه 

دوستان من به تنهایی به ای دی نمیتونم گروه درست کنم گروه رو با یک شماره دیگه درست میکنم لینک میزارم شما وارد بشید

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

اینم لینک گروه 

https://t.me/joinchat/F26BfhFvKsA7p64KW0ahzg

https://t.me/joinchat/F26BfhFvKsA7p64KW0ahzg

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

الی عزیزم ممنونم حتما این کارو انجام میدم ولی الان روز 7 سیکل پریودی هستم و د ارو رو مصرف کردم...میگن بهتره ک آز دخیره تخمدان روز سوم پریودی انجام بشه...راستی الی عزیزم من از دوتا دکتر سوال  کردم که میشه تخمک داشته باشیم ولی پوچ باشه؟؟گفتن اگه پوچ باشه چروکیده میشه و با  سونو مشخص میشه...که نمیدونم تا چه  حد میشه به حرفشون اطمینان پیدا کرد...

آرامش عزیزم ممنونم لطف دارین..

عشق زیبا ممنونم از دعای ارامش بخشت... ان شاء اله به امید مادرانگی همه دوستان خوبم...

عشق زیبا عزیزم بستگی به نظر خودتون داره  .مسلما با مشکلی که ما داریم و از اهدایی کمک میگیریم واس حل مشکلمون ،خیییلی نمیتونیم به دلخواه خودمون رفتار کنیم  و باید اولویتارو در نظر بگیریم..مثلا واس خود من ژنتیک بچه خیییلی واسم مهم تر و تو اولو یت.هستش..ولی خب مورد ی که اطلاعاتی کلی در موردش داده میشه و مابقی رو   به خدا میسپاریم..

و نهایتا گروه خونی و ظاهر بچه هستش که خودتون باید تصمیم بگیرین  که آیا رنگ پوست مهم هستش یا ن؟؟ و یا اینکه اولویت انتخابتون چی هست؟؟ولی امیدوارم هر چی هست همونی باشه که بخیر و صلاحتون باشه...

دوستان گروه تشکیل شده استقبال کنید تا راحتر در ارتباط هم باشیم لینک گروه هم فردا برمیدارم چون هر کسی وارد گروه نشه 

سلام ببین با این وارد میشی

https://t.me/joinchat/F26BfhFvKsCJznEkzjopaA

نازلی جان 

ببنید میتونید وارد شید

https://t.me/joinchat/F26BfhFvKsB1k1U2-innGg