2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

خانومهاي عزيز

بادوم زميني اطلاعات خيلي خوبي بهتون از ابن سينا دادن من هم رفتم و ديدم چقدر تشكيلات داره و خيلي روند كارها اونجا زمانبره

البته تجربخ ايشون بيشتر از منه چون ما تنها براي بيوپسي همسرم مراجعه كرديم كه البته ميگفتن من هم بايد اونجا تشكيل پرونده بدم و هر دو با هم معاينه بشيم و اصلا زير بار نميرفتن كه من ويزيت نشم و چون ويزيت من هم مستلزم كلي ازمايش و عكس رنگي ميشد من زيربار نرفتم و پيش رييسشون تو قسمت پذيرش رفتم و گفتم وقتي همسر من ازو هستن و هنوز معلوم نيست نتيجه بيوپسي چي باشه من چرا بايد اين همه هزينه كنم اگر در بيوپسي اسپرم بودو فريز كردم اونوقت من تشكيل پرونده ميدم و ديد حرف من منطقيه قبول كرد

اما ديدم دوستاني كه از همين سايت ابن سينا رفتن و كلي اسير شدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستای خوبم اصلا ابن سینا رو فراموش کنید. می دونید چرا اینو می گم اونجا برا ازوسپرم اصلا خوب نیست چون اصلا جنین رو فریز نمی کنن و شما باید بری اول ازت تخمک گیری بشه و بعد با اسپرم اهدایی جنین تشکیل بشه اگه حامله نشی بازم باید بری برا تخمک گیری واقعا نمی دونم چرا این کار رو می کنن اصلا انگار کسی به فکر ما نیست و کسی حال و درد مارو نمی فهمه حیف که اونقدر وقت گذاشتم و رفتم اونجا کلی لزمایش از من و همسرم گرفتن در حالی که ما خودمون می دونستیم همسرم ازوسپرم هست و به هشونم گفتیم از من عکس رنگی گرفتن جالب نیست در حالی که در ivf باز و بسته بودن لوله تاثیری در نتیجه نداره واقعا چرا اینکار رو با ما می کنن ما چه گناهی داریم انقدر دلم گرفته و اعصابم خرده با مسر ده ساعته به تهران اومدیم و رفتیم بیشتر از چهار میلیون هزینه کردیم اخرشم اومدیم بدتر از روز اول خونه خدا بهشون انصاف بده چهار بار از همسرم ازمایش اسپرم گرفتن بعد بیوپسی که اسپرم پیدا نشده ما رو دوباره فرستادن ازمایش اسپرم خدا خودش جوابشونو بده

سلام دوستان 

امیدارم این کابوس زودتربرای همگی خواهرای گلم‌ زودتر تمام بشه و روزهای مادرنگی شروع بشه 

افا مهربون مادرنگیت مبارک انشاءالله نه ماه بارداری زود و به خیر تموم بشه و نی نی تو سالم در آغوش بگیری الهی آمین

درمورد دوستی که از دکتر مشهد پرسیدن دکتر ت هستن که ای یو میکنه واینکه ivf انجام میده خبر ندارم میتونید اگر امکانشو دارید برید مطبشون بپرسید که ضمنا آدرس مطبشون از اونی که تو سایت زدن عوض شدن رفتن خ سناباد کنار شیرینی فروشی 

راستش من ماه پیش دارو دکتر چ رو مصرف کردم ولی سیکلم به خاطر جواب ندادن دارو بازم کنسل شد و فولی مناسب نبود دیروز رفتم دوباره پیششون دکتر پیشنهاد ivf داد ولی بازم من خواستم دوباره امتحان کنم امپول رو عوض کردن برام 

سوال دارم که دکتر تو گاندی با اس کار میکنه

و اینکه الان جنین در کدوم بیمارستان راحتتر و بهتره و قیمتم مناسبتر؟!!

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

بله ایشون بیمارستان گاندی انجام میدن

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

اشاره ی زیادی نکرد چون من فعلا از لحاظ مالی شرایطشو نداشتم گفتم نمیخوام دارم فکر میکنم اگر بخواهم روزی جنین بگیرم از کجا شروع کنم قطعا که پیش ایشون نمیرم ولی دارم تحقیق میکنم جنین از کجا شروع کنم واقعا هیچ اطلاعی ندارم چون تا حالا بهش فکر نکرده بودم اگر دوستان کسی اطلاعی به روز داری و قدم اول رو به من بگن ممنون میشم

در ضمن با خودم عهد کردم اگر تا سال دیگر بچه دار نشدم میرم بچه پرورشگاهی میگیرم امسال هم میخوام برم نام نویسی کنم 

دارم زندگیمو و جوونیمو پای چیزی میزارم که انگار انتهایی نداره راستش از وقتی این سیکلم منتفی شد کارم زار شده امید ناامید دیگه لحظه ای امید ندارم امپول سینال اف که زدم هنوز یبوست دارم و نفخ شدید سه برابر شکمم شده هیچ شلواری نمیتونم بپوشم چرا باید مادری باشم که مریض باشه و هیچ روحیه و آرامشی نداره چقدر غصه بخورم تازه این فقط ۵تا بود ولی همه اینا تا آخر امسال درصورتی که من باردار نشم دیگه دنبال بچه نمیرم و به همون بچه ها خودمو راضی میکنم گرچه من دیگه از خدای خودم راضی نیستم کفر نمیگم و شاکی ام به خاطر من نه به خاطر دل شکسته شوهرم و خانواده ام به ما رحم نکرد و این داغ همیشه ب دلم میمونه ولی زندگی بدون بچه برای منم سختر میشه و من ترجیح میدم این راهوو برم تا یک راه تکراری که حس میکنم هیچ امیدی توش نیست

میشه لطف کنید و اسم کامل دکتر چ رو برام بنویسید و بگید کجاها هستن؟

عزیزم من دوسری دارو مصرف میکنم ولی بدنم جواب نمیده  درحالت عادی فولی بهتره ولی سیکلام  کنسل میشه

چ و ب س ا ز 

ف ر

ز

ا

ن

ه

اشاره ی زیادی نکرد چون من فعلا از لحاظ مالی شرایطشو نداشتم گفتم نمیخوام دارم فکر میکنم اگر بخواهم رو ...

الی جون واقفا متاسفم تازه این پیامتو خوندم .امیدوارم خدا ی جوری دلتو روشن کنه 

مطمین باش ب زودی مادر میشی و دلتون شاد میشه 

اینو بهت بگم ک منم قبل از اقدام برای ای وی اف رفتم تو لیست بهزیستی برای فرزند خوانده چون واقعا ناامید شده بودم ی کم ک گذشت انقدر روحیم عوض شد چون ب درمان و بارداری فکر نمیکردم دیگه امید داشتم ..ب اینکه خیلی زود ی فرشته کوچولو نصیبم میشه ی بارم رفتم شیر خوارگاه ی سریشونو دیدم باورت نمیشه سرشار از انرژی مثبت شدم البته اینو بگم ک واقعا مشکلات خودشو هم داره .

خلاصه بعد از اون تصمیم گرفتیم شانسمونو امتحان کنیم و رفتم سراغ جنین اهدایی 

و الان ک دخترم کنارم خوابیده با همه وجودم عاشقشم.اصلا پشیمون نیستم از اینکه چرا ج اهدا گرفتم و نصفش مال خودم نیس چون اصلا این فکر اشتبان دخترم همه وجوده منه همه زندگیمه از خونه منه چرا ک تو شکم من بزرگ شد 

پس اگر خواستی دنبال این دو تا گزینه بری اصلا تردید نکن و خیلی محکم تر از قبل قدم بردار و امید داشته باش