2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام دوستای گلم امیدوارم حال همتون خوب باشه.دو قلوهای من خداروشکر صحیح و سالم  به دنیا اومدند ا ...

مبارکه عسل جون، زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن، برای بچه های تاپیک دعا کن 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

عسل جان ممنونم...امیدوارم خدا خودش بهمون نظر کنه...

سارا عزیزم من دو مرحله با دکتر میر انجام دادم و افرادی که این دو سری باهام انجام دادیم هیچ کدوم مثبت نشدن..ولی از نظر خودشون امار مثبت شدنشون خوبه..امیدوارم اینطور باشه که خودشون میگن..

راستی من از منشی دکتر میر شنیدم که دکتر ایز جدیدا ی متخصص زنان باهاشون همکاری میکنه توی خود مطب دکتر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عسل جان ممنونم...امیدوارم خدا خودش بهمون نظر کنه... سارا عزیزم من دو مرحله با دکتر میر انجام دادم و ...

آره نازلو من وقتی میرفتم بودش، تازه شروع به کار کرده بود

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

بچه ها تو رو خدا واسه منم دعا كنيد اين ماه نتيجه بگرم عزيزاي مهربونم

خيلي احتياج به قلباي مهربونتون واسه دعا دارم😥😥😥😔😔😔

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

سلام به همه.

چقدر اینجا سوت و کوره..میدون مهمه میاید میخونید و حال و حوصله نوشتن ندارید. 

دوستای عزیزم کاملا درکتون میکنم و خودم تمام این روزها را پشت سر گذاشتم. فقط خواهشا دست از تلاش نکشید. بالاخره اون روز خوب میرسه،شک نکنین خیلی نزدیکه. بیاین بگین از فعالیتهاتون اینجوری انرژی و امید تو رگهاتون جریان پیدا میکنه و با همدلی خیلی راحت تر طی مسیر میکنین. 

دلم برای همتون تنگ شده.

یاس گل عزیز مطمینم میای میخونی عزیزم انرژیتو دوباره به کار بگیر نی نی کوچولوت منتظرته عزیز دلم. 

الی جون چکار میکنی دختر؟

یلدا جان عزیزم بیا بگو از تصمیمتون.

آرامش آرام چکار کردی عزیزم؟

فاطیما جان دلم برات تنگ شده،آخ چه روزیه اون روز که بیای خبر مامان شدنتو بدی.

نازلو جان عزیزم،سارای گل،همه و همه و همه که الان نمیشه اسم همتون را توشت،چه از قدیمیا چه از جدیدا.منتظر شنیدن خبر مادری تک تکتون هستم دوستای گلم. 

نفس عزیز و مهربونم ممنون از لطفت..ان شاء اله خدا واسمون بخاد و این انتظار عذاب دهنده تموم شه...

بادوم عزیزم واقعا متاسفم...ولی تلاشتو انجام بده ان شاء اله بهترین جوابو میگیری...