2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سارا عزیزم من به خودم فرجه دادم این ماهو..انگار از نظر روحی کم آوردم...

الی عزیزم ممنون..این مسیر واقعا صبوری میخاد...منم از بس آی.یو منفی داشتم کلا بی باور شدم تو این مسیر..ولی خوب چاره ی جز تلاشم نداریم...

خیلی دوست دارم بدونم تو این مدت که نتونستم سر بزنم کیا مامان شدن.یلدا جون چه خبر؟مامان شدی یا نه؟

سلام عسل جان ممنون که اومدی از خودت خبر دادی

همش میگفتم خدا عسل چی شد 

الحمدلله که خودت وبچه ها خوبی

عسل جونم‌نه من بعد از سقطم اقدام نکردم هنوز

بادوم جون من تحت نظر دکتر ایز بودم بار ۴ مثبت شدم به نظرم دکتر خوبیه.بچه ها هم تا حد زیادی شبیه خودمون هستند خداروشکر.نازلو جون نا امید نشو عزیزم کاملا میفهمم تو چه شرایطی هستی ولی فقط بیخیال باش و آرامش داشته باش من اون ماهی که مثبت شدم خیلی بیخیال شدم همش به گشت و گزار گذروندم البته دکتر بهم آرامبخشم داد.یلدا جون امیدوارم زودتر خبر مامان شدنتو بشنوم همینطور بقیه بچه ها

ممنونم نازلو جون.نااميد نباش و دوباره انجام بده .بالاخره ميشه.

عسل جون خدا ني نيهاتو حفظ كن و قدمشون مبارك باشه.بچه ها واسه اي يو برا ما كه تهرانيم چيكار بايد كنيم؟لطفا اگه دكتري ميشناسيد كه قبلش بشه پيشش رفت كه دارو بده و سونو و بعد زمان تخمك ازاد شدن بريم پيش دكتر ايز ميشه بهم پيغام بديد.ممنون ميشم.يا اصلا دكتر ايز با دكتري تو تهران كار ميكنه؟

بعد من عكس رنگي دوسال پيش گرفتم قابل قبوله؟

توکل عزیزم دکتر میر هزینه 5 بارو که 3میلیون و سیصد و پنجاه هزار تومن رو ی جا میگیره... واس هر بارم ...

نازلوجون  خوب کاری کردی منم از فروردین میتونستم دوباره برم ولی هم از لحاظ روحی هم به خاطر بعضی دیگه از چیزا فعلا بیخیالش شدم، تقریبا ۸ ماه شده از آخرین آی یو ای، نازلو جون یعنی اونجا که میری تعداد کسایی که باردار میشن خیلی کم هست ؟ من ایزدی که میرفتم خیلی هاباردار میشدن ولی به نظرم آمار سقط بالا بود شایدم چون این اتفاق برام افتاد این به نظرم میاد

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
بچه ها دكتر ايز چقدر ميگيره؟

بادوم جون آخرین بار فکر کنم ۳۲۰۰ برای ۵ بار بود

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤