2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
بچه ها پارسال دقیقا این موقع ها رفته بودیم شمال شبا لب ساحل که میرفتیم تو تاریکی رو صخره  صدای ...

یلدا منم مثل توام، نگران آینده ام با توجه به بیماریی که داشته همسرم قلبم آشوبه فکرم خیلی بهم ریختست، نمیدونم چیکار کنم احساس یه بلاتکلیفی بزرگ میکنم 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
یلدا منم مثل توام، نگران آینده ام با توجه به بیماریی که داشته همسرم قلبم آشوبه فکرم خیلی بهم ریختست، ...

این بیماری که میگی سارا جان دکتر هم به ما هشدار داده در موردش احتمال اینکه همسر منم مبتلا بشه هست

ولی خدا اون روز رو نیاره برای کسی😣

سارا جان توکل ب خدا کن فکرکنم شرایط زندگی شما از من بهتر باشه نترس وبرو جلو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید نگفتين مّشکل شوهراتون چیه ؟

گلم سارا جان دقیق تر در موردش بلدن توضیح بدن

ولی من یادمه دکی به شوهرم گفت ازواسپرمی ها احتمال ابتلاشون به سرطان بیضه بیشتره وگفت حواست باشه واینا

بازم میگم دقیق یادم نمیاد

دوستان من واس بار دوم   آی.یو با دکتر میر انجام دادم و دوباره منفی...واقعا از نظر روحی خسته شدم..الان دودلم که بار سوم و فعلا شروع نکنم و این ماهو به خودم فرجه بدم...از طرفیم میگن آی.یو بهتر پشت سر هم باشه...بخدا موندم...

دوستان از همگی  التماس دعا دارم...خدا به حق بزرگیش در حق هممون فرجی عنایت کنه...

یلدا و سارا جان این بیماری ببخشید چی هست ؟در مورد ازواسپرمي ؟یا بیضه،؟

سایناجان فقط اینو بدون که کسایی که آزو اسپرم هستن ۳۰ درصد بیشتر در معرض بیماری سرطان بیضه هستند برای اطلاعات بیشتر یه سرچی کنی بیشتر دستت میاد 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

[QUOTE=43234987]دوستان من واس بار دوم   آی.یو با دکتر میر انجام دادم و دوباره منفی...واقعا نم 

): نازلو عزیزم به نظرم چند بار پشت سر هم انجام بده، هر چند اگه فکر میکنی میتونی یه استراحت به خودت بدی برات بهتره همونکارو کن، یعنی صرف وقفه انداختن مانع بارداری نمیشه با توجه به تجربه ی خودم  میگم ولی خوب مدت انتظار رو طولانی تر میکنه 

نازلو جان چی بگیم جزاینکه حتما خیریتی توش هست فقط عزیزم خسته نشو لطفا میدونی گاهی وقت موفقیت یک قدم ماه هست و تا اونجایی که میتونی پیش برو خدا حتما حواسش هست نگران نباش و بازم ادامه بده

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

🌺🍃زيگ زيگلار در يكي از سمينارهاي خود در مورد تصميم گيري و پابرجاماندن بر تصميم صحبت مي كرد. او براي توضيح اين بخش از سمينارش از يك تلمبه آب استفاده كرد. احتمالاً شما هم نمونه اي از اين تلمبه ها را ديده ايد كه معمولاً در روستاها از آن براي بالا كشيدن آب از چاه استفاده مي كنند. 

اين نوع تلمبه بوسيلۀ لوله اي به چاه متّصل است و دسته اي دارد كه اگر با سرعت به بالا و پايين كشيده شود بر اثر ايجاد خلأ در لوله، آب به سمت بالا هدايت شده و از دهانۀ تلمبه بيرون مي ريزد. زيگ مي گفت كه نبايد توقف كنيد چون نمي دانيد كه آب تا كجاي لوله بالا آمده است. اگر توقف كنيد آب دوباره به چاه برمي گردد. آنقدر به اين كار ادامه داد تا آب از دهانۀ تلمبه سرازير شد. اگر شروع كرده و به اندازۀ كافي استقامت كنيد، هر اندازه كه آب بخواهيد بدست مي آوريد. زندگي نيز همين گونه است. پس هرگز نا امید نشو و دست از تلاش برندار.

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

سلام دوستان عزيز.من قبلا پيش ص رفتم يكبار .ميخواستم بدونم غيراز دكتر ص تو تهران دكتر ديگه اي هست كه با اس اهدا اي يو كنه؟

لطفا اگه ميشناسيد تو پي وي پيام بديد.مممنونم.به نظرتون ايز بهتره يا مير ؟