2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام دوستای خوب جدید و قدیمی تاپیک امید زندگی من هستم همیشه بودم ولی خواننده خاموش شدم چند ساله چون حرفی برا گفتن ندارم چون شکست پشت شکست داشتم و میترسیدم باعث نا امیدی توی بچه ها بشم نمیومدم........حالا که میبینم دوستای خوب و قدیمیم مث سحر عزیزم و نمیس گلم اومدن منم انگیزه پیدا کردم که بیام و بحرفم

ممنونم از همه دوستای گلی که جویای احوال من بودن همه اونایی که به فکر من بودن و هستن مرسیییییییییییییی که هستین

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خدا رو شکر نمیس جون که مامان شدی خدا رو شکر مبارکت باشه عزیزم

سلام موزی جونم

اگه بدونی توی این مدت چقدر به فکرت بودم......

آخه چون ما همدیگه را دیده بودیم بیشتر از سایر دوستان توی ذهنم بودی......

موز جون این پنج بار را همش پیش دکتر ک رفتی؟ با تخمک خودت؟ یا اینکه جنین هم گرفتی؟

وای نمیس جون نمیدونی که از دیروز که پستت رو دیدم چقد تلاش کردم تا دوباره بتونم وارد سایت بشم تا بالاخره امروز تونستم ...منم همیشه دم در آسانسور بیمارستان مهر یادم میمود که شوهر و مامانت و خودتو دیدم وایییییییییییییی عزیزم نمیدونی چقد خوشحال شدم بابت مامان شدنت گوارای وجودت عزیز دلم

موز جونم باورت میشه من هم اگر بعد از سقط دومم خون توی پام لخته نمیشد هیچوقت نمیفهمیدم مشکل انعقادی پیدا کردم و آمپول واسم تجویز نمیشد؟ 

راستش همون دفعه هم که رشد جنین توی شش هفتگی متوقف شد دکتر ک به من چندتا آمپول. ضد انعقاد داده بود ولی چون توی آزمایشات قبل بارداری مشکل انعقادی نداشتم بعد از مثبت شدن جواب، آمپولهارو قطع کرد و باعث شد رشد جنین متوقف بشه....

و بعدا خودش گفت تو از اون موردهایی هستی که توی بارداری مشکل انعقادی پیدا میکنی و قبلش نشون نمیده .....

چون یادمه تو هم رشد جنینت متوقف شد میگم شاید یه همچین مشکلی داشته باشی !

نه عزیزم همون سری که همدیگه رو دیدیم آخرین باری بود که اومدم تهران و پیش دکتر ک 

بعدش رفتم همون مشهد پیش یه دکتر و یه زن و شوهر پیدا کردم و برام 30 تا جنین تشکیل شد توی 6 بسته 5 تایی تا حالا 3 تا شو انتقال دادم بیفایده و 3 بسته دیگه مونده ببینم خدا چی میخواد

خیلی به دکترم اصرار کردم برام آز ایمنی و انعقادی بنویسه ولی میگفت مشکلی نداری و این آزمایش لازم نیست برا همین قبل عید بلند شدم اومدم تهران و اینبار رفتم پیش ط و همه چیز رو براش گفتم و اونم برام آز ایمنی و انعقادی نوشت و وقتی جوابشو بردم گفت مشکلی نداری

نمیس جون من واقعا نمیدونم چه مرگمه

خیلی به دکترم اصرار کردم برام آز ایمنی و انعقادی بنویسه ولی میگفت مشکلی نداری و این آزمایش لازم نیست ...

عزیزم خوبه که اومدی پیش ط و همه چیز را بررسی کردی ولی همونطور که گفتم منم توی آزمایشات قبلش مشکل انعقادی نداشتم ....

آخه عزیزم اگه این جنینهایی که میگی داری کیفیتشون خوب باشه پس احتمالا مشکل از بدن خودته که تا الان نشده ،البته همه اینا باز هم به خواست خداست، تورو خدا ناامید نشو دوست خوبم، باز هم بررسی کن ولی در نهایت با امید ادامه بده، وقتی خدا تلاشتو ببینه حتی اگه توی سرنوشتت مادر شدن نباشه بخاطر تلاشت و امیدت سرنوشتت را تغییر میده و انشالله مامان میشی

کیفیتش عالیه عزیزم تو هر بسته 2 تا بلاستو هست و 3 تا هم اون مدل دیگه که اسمش یادم نیست کامپکت نمدونم

نمدونی نمیس جون هر کاری هر کی گفته کردم از طب سنتی و بادکش سرد و گرم بگیر تا ژل رویال و هزار کوفت و زهر مار ولی نمیشه که نمیشه

من میگم امثال من که بار دوم و سوم نشدیم دیگه مثبت شدن سخته خیلی سخت شایدم غیر ممکن 

من باید آرزوی بی بی دو خطه و زایمان و نی نی و شیر دانش و بغل کردنشو با خودم به گور ببرم

خب عزیزم پس اینطور که میگی کیفیت جنینات هم که عالیه،

پس حتما تا الان خدا نخواسته، خیلی خوبه که سه تا بسته دیگه داری عزیزم،توروخدا از ناامیدی نگو،  بازم ادامه بده انشالله با انتقال همین بسته چهارم مامان میشی 

تو یبار باردار شدی پس مطمئن باش بازم میشی

منم هر موقع نینی را شیر میدم واست دعا میکنم، اگه لایق باشم

دوستان قدیمی و جدید سلام خوش اومدید مرسی که هنوز هستید بودنتون به ما انرژی میده نمیس جونم خوش اومدی عزیزم خدا دختر کوچولوت رو برات حفظ کنه عزیزم

موز جوونی اومدی گلم دلتنگت بودیم الهی بمیرم برات دلت چه خونه شد خواهری اون روزی که اومدی و رفتی هیچ وقت یادم نمیره فدای خستگیات چقدر از اون روز به بعد اینجا سوت و کور شد مثل اون روزا مثبت نداریم اتیش زده به قلب همومون کاش دامن شما فاطیما جون یاس گلیم پگاه و بقیه دوستان زودتر سبز بشه ماها همه موندگار شدیم تو این صفحات تلاش پشت تلاش نمیدونم چه حکمتیه چه وضعیه که میشه این خدا به دلامون صبر آرامش بده من یکی که دیگه صبری برام نمونده فقط حرفها برام عادت شده و جواب ها هم...بی منطقتر

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

سلام موز جان خوبی عزیزم 

مشتاق دیدار پستت بودم البته پستی که نوشته بودی مادر شدی 

منم مث شما پزشکم فقط میگه بدشانسی ....

توکل بر خدا ان شاءالله با همین جنینها دامنت سبز بشه 

الهی مرا  آن ده که آن به 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز