2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
یلدای عزیزم ممنو نم...خود مم دارم به این نتیجه  میرسم که با توجه به شرایط من که 5 بار آی.یو   (3بار با دکتر مس و 1 بار با دکتر میر که دوممرحله ا ی انجام دادن ) و به نتیجه نرسیدم باید برم سراغ میکرو..کهجدیدا یکی از دوستان گفتن دیگه خانم دکتر با اس اهدایی  انجام نمیدن و نمیدونم تا چه حد  صحت داره...امیدوارم دوستان خوب و منتظرم خیییلی زود به حاجت قلبیشون برس..ن

نازلو جان منظورت کدوم دکتره که انجام نمیده؟دکتر ک و ط انجام نمیدن؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دوستان من با دکتر میر واس بار اول  آی.یو انجام دادم..دکتر دو روزپش ت سر هم ای.یو انجام میده..البته  بستگی به شرایط بیمار داره که اگر شرایط خوب باشه دوبار پشت سر  هم انجام میده..از بس مامان نداشتیم  و واقعا خود من که ناامید شدم...دلم میخاست اگه خدا نظری کرد بهم، و  وقتی جواب مثبت گرفتم خبر شو بدم...ولی انگار حکایت همچنان باقیست...تمام علائم پریود ی رو مثل دفعه های قبلی دارم و هیچ امیدی ندارم...البته هیچ استراحتی نداشتم و زند گی کاملا طبیعی داشتم..التماس دعا ..

نازلو عزیزم قبلا هم گفتم اصلا به علائم پریودی توجه نکن،  با توجه به علائمی که خودم قبل از بارداری داشتم، فقط بی بی بزن، بی بی زدی؟ 

۱۲ روز ببعد از اچ سی جی هم جواب میده ،امیدوارم با خبرهای خوب بیای

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

نازلو جون یه سوال داشتم دکتر میر روزهای پنجشنبه جمعه هم کار میکنه یا تعطیله؟

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

سارا عزیز م 13 روز بعد از ای.یو بی بی چک زدم و منفی بود...

سارا عزیزم فک میکنم 5 شنبه هستن ولی جمعه ها تعطیل اند...

یلدا جان  اگه خاطرتون باشه یکی ازبچه های همین تایپیک گفتن دکتر ط انجام نمیدن...حالت نمیدونم چقده صحت داشت...

سارا عزیز م 13 روز بعد از ای.یو بی بی چک زدم و منفی بود...سارا عزیزم فک میکنم 5 شنبه هستن ولی جمعه ها تعطیل اند...یلدا جان  اگه خاطرتون باشه یکی ازبچه های همین تایپیک گفتن دکتر ط انجام نمیدن...حالت نمیدونم چقده صحت داشت...

بله گلم خاطرم هست

راستی بچه ها من خیلی به گرفتن اسپرم از سلول های بنیادی امیدوارم 

به نظرتون الکی امیدوارم؟!

چون میگن واسه زن ومرد هایی که به هر دلیل نطفه ندارن چه ژنتیکی چه غیره میتونن از سلول های بنیادی نطفه ایجاد کنن وتو ای وی اف استفاده میکنن چقدر خوبه اگه بشه هرچی زودتر😖

ولی خوب اون موقع اگه بشه باید برم موهای شوهرمو رنگ‌کنم وبوتاکس بزنم واسه پیشونیش😆

یلدا عزیز م تا بخاد این جور تحقیقات عملی شه خیییلی طول میکشه ...

ولی کاش راه حلی بشه واس کسایی که بعدها خدای ناکرده بهش دچار میشن...

بچها چن رز دارم به این موضوع فک میکنم که چطوریه که  در شرایط عادی ی خانم با داشتن ی   دونه تخمک و حتی اب پیشاب مرد به راحتی باردار میشه (با همون احتمال25  درصدم که واس ای.ی وی در نظر میگیرن)

ولی ماها چرا  با داشتن چنتا تخمک و شرایط  رحمی خوب و بقول خود دکترا تزریق اسپرم زنده و سالم احتمال بارداریمون اینقده درصدش پایین..

یلدا عزیز م تا بخاد این جور تحقیقات عملی شه خیییلی طول میکشه ...ولی کاش راه حلی بشه واس کسایی که بعدها خدای ناکرده بهش دچار میشن...بچها چن رز دارم به این موضوع فک میکنم که چطوریه که  در شرایط عادی ی خانم با داشتن ی   دونه تخمک و حتی اب پیشاب مرد به راحتی باردار میشه (با همون احتمال25  درصدم که واس ای.ی وی در نظر میگیرن)ولی ماها چرا  با داشتن چنتا تخمک و شرایط  رحمی خوب و بقول خود دکترا تزریق اسپرم زنده و سالم احتمال بارداریمون اینقده درصدش پایین..

نازلو عزیزم سعی کن بهش فکر نکنی،  درکت میکنم حالا اگه بچه نمیخواستیمو و سوهرمون هم مشکلی نداشت از کنارمون رد میشدن حامله میشدیم   متاسفانه این دنیا همیشه سر ناسازگاری داره

باور کن هر وقت به این دو سال که تصمیم به بارداری گرفتم  و به اتفاق های که یکی از یکی بدتر  بود فکر میکنم بغض گلومو میگیره 

منو نمیگی با هزار بدبختی باردار شدم اونوقت پوچ شد، اگه طبیعی باشه دل آدم  اینقدر نمیسوزه،

گاهی میگم خدایا ما که مثل بقیه ی زوج ها نمیتونیم بچهی خودمون رو داشته باشیم و داغ و فکر و خیالش همیشه باهمونه، حداقل این مسیرو برامون راحتتر کن، ما که  مثل زوج های دیکه نیستیم بگیم اشکال نداره اینبار پوچ  یا سقط شد، یا اشکال نداره این ماه نشد ماه بعد دوباره سعی خودمون رو میکنیم،

سلام دوستان نازلوو جوونم خدا بهمون قوت بده که نمیدونم چه مصلحتیه که اینطور باید اذیت بشیم دوستان و نازلو جان بیاید قبل اینکه دوباره اقدام کنید پیش دکترهای سنتی برید حداقل اینه که سم زدایی بدنتون میشه  الان دکتر بیوپس نزدیک تون نازلو جون پنج شنبه ها هستند از صبح میاد و روزهای یک شنبه و دوشنبه درمانگاه احمدیه تهران خ فلسطین هستند حداقل رحمتون اماده باشه من به سردی رحم به شدت اعتقاد دارم گرچه منم هنوز شرایط ام اماده نشده 

...

فرشته جان اومدی شماره دکتر ت رو برام بزار که با ورژن جدید از دست دادمش 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

من پارسال اين سلول هاي بنيادي رو تو يه مقاله خوندم اون موقع ابن سينا ميرفتم از دكتر جنتي پرسيدم گفت نه اين فقط در حد تحقيقه كه جواب نداده تو هيچ جاي دنيا هنوز درماني وجود نداره

و حرف قشنگي زد گفت شما الان با اين اهدا سعي كنيد بچه داربشيد و فرصت رو از دست نديد بعدها اگر درماني اومد هم با اون روش بچه دار بشيد سن خيلي مهمه تو بارداري 

منكه به شخصه باردار بشم ديگه هيچ موقع به بچه دوم با اين همه سختي فكر نميكنم

سارا عزیز م  اینا حرفای دل هممونه..در واقع درد دلی که نهایتا شده آزار روح و روانمون...

الی عزیزم مرسی از راهنمایی خوبت..

خداروشکر که هستین و  دلسوزانه تجربیاتتونو منتقل میکنین...

راستش چن بار با شماره ی که دوست خوبمون نگار عزیز تو سایت گذاشتن تماس گرفتم واس رزرو نوبت ..ولی متاسفانه همش بیزی بود...

اگه 5 شنبه حضوری برم مطبشون ویزیت میکنن بدون وقت قبلی؟؟

بادوم عزیزم موافقم باهاتون..فعلا همون یکیشو بیاریم تا دومی خدا بزرگ...

الی عزیزم خودمم به رحم گرم داشتن  واس جذب اسپرم خییلی اعتقاد دارم..الانم که پریودم حتی چایی رو با دارچین و هل مصرف میکنم و اصلا غذای سرد مصرف نمیکنم ..

ولی زیر نظر ی دکتر طب سنتی باشیم متطقی تر...بخصوص خود من که چندین بار ای.یو کردم و منفی شده...

نازلو جون من مطب قمش نرفتم من الان زیر نظر دکتر ملیحه تبرایی هستم من خیلی راضی ام ازش با چشم خودم دیدم بهبودمو چون من اضافه وزن دارم و تنبلی مدتی بود وضعیت پری بد بود واقعا تاثیر رو دیدم یه ر ژیم خورشت داد که من یگ سری گرفتم هشت کیلو لاغر کردم ولی کلا طبعم برگشته الان اصلا نمیتونم خورشت بخورم الان دارم کم خوری میکنم منتها داروهاشون واقعا تاثیر داره ایشون تهران درمانگاه خارک و احمدیه هستند خارک روزهای چهار شنبه و احمدیه یک شنبه و دوشنبه من که خیلی دوسشون دارم سختگیر هست ولی میارزه دکتر بیوپس گفتم قم هست منتها چون من به تهراپ نزدیکتر بودم اعتماد کردم ولی بعدا فهمیدا خانم دکتر بیوپس سلامتکده احمدیه هم هستند مسیراش تو تهران سر راست‌راحت با مترو جابه جا مبشید فقط حتما حتما قبلش نوبت بگیرید می ارزه واقعا من خرداد که نوبت چهارم که میرم پیششون ...البته الان شماره همرام نیست برم خونه براتوپ میزارم

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز