2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ساینا عزیزم سندرم داون یا مونگولیسم هم میتونه ژنتیکی باشه و یا بخاطر جهشی که  بصورت  کاملا تصادفی اتفاق میوفته، ایجاد بشه..که میتونیم بگیم در واقع مورد دوم کاملا ی بدشانسیه.. یا به تعبیر دیگه ای حکمت خدا...

الی عزیزم کار خوبی انجام دادین که با ی دکتر زنان دیگه مشورت کردین..حداقل چکاب میشین وبا توجه به وضعیتتون دارو  میگیرین...

باور کنین درسته که باید شرایط رحمی خوب باشه ولی واقعا خدا  باید بخاد..تو مطب  کسایی رو دیدم که با سن 40 سال و اولین آی.یو باردار شدن..و یا  کسی   رو دیدم که بدون استراحت وااس بار اول باردار شده..متعاقبا کسایی بودن که با 11 بار آی.یو باردار شدن...پس فقط خود خدا باید بهمون نظر کنه...

من ماه پيش ويزيت شدم اقصي من قبل عيد از طريق يه اشنا واسه بعد تعطيلات وقت گرفتم رفتم خود دكتر كه نبود با دكتر انصاري ويزيت ميشه دفعه اول انگار  كه بهم گفت بايد نامه دادگاه  داشته باشي يادمه اون موقع ميگفت 26 فروردين حضوري وقت ميدن مثل اينكه 

زنگ بزن مطب ببين وقت ميده 

گروه خوني و چهره هم تطبيق نميده 

حالا من اول يه چند بار ايو ميرم نشد ميرم اقصي 

سلام بچه ها منم پارسال فروردین فهمیدم همسرم آزواسپرمه، میومدم میخوندم همه نی نی سایتو ولی نمیتونستم عضو شم، درمانم و با اقصی شروع کردم، در سال دو بار وقت میده یکی فروردین یکی مهرماه که من مهر رفتم و دی بهم وقت داد، سونو شدم و گفت پلیپ داری ولی تخمکام خوب بود همون اولشم گفت برو نامه دادگاه بگیر، یه سری بهم آمپول داد که استفاده کردم و 4 اردیبهشت خود اقصی ایران نبود که انصاری پانکچرم کرد و 10 تا تخمک و 7 تا جنین تشکیل شد، حالا این ماهم باید برم پلیپم و عمل کنم و شاید انشالله ماه بعد انتقالم انجام شه

نامه دادگاهم اول باید بریم مجتمع قضایی بهتون رمز یه سایتی رو میده که باید از اون طریق پیگیر شین، بعد از دادگاه کریمخان تو ایرانشهر زنگ میزنن و میگن پروندتون اینجاست بیاین واسه پیگیری، بعد با همسرت میری یه نامه میدن به پزشکی قانونی و یه نامم به کلانتری محل، پزشکی قانونی آزمایش عدم اعتیاد و ایدز و ... میگیره و نامه استعلام کلانتری ام باید جوابشو بگیرین و ببرین دادگاه کریمخان، بعد بهتون تاریخ جلسه ابلاغ میشه و اگه همه چی خوب بود نامه رو میدن هزینه نامه با آزمایشا و پزشکی قانونی حدود 700 تومن شد

سلام به همه

چقدر اینجا بد شده من به سختی اومدم. بعدش چرا آخرین مطالب تاپیکو نشونونمیده مثلا چند پیام جدید. من خودم میام صفحه آخر. 

چقدر بچه های جدید اضافه شدن. هر بار جدید میبینم دلم میگیره. 

فاطیما جون همش نگرانت بودم. هر چه تلاش میکردم بیام تو سایت بیشتر به خاطر شما بود

واقعا متاسفم. اما دیگه وقفه ننداز به نطرم باز این ماهم تکرار کن.

ارامش جان شما هم خبری از خودت بده

ایشالا به زودی زود دامن همتون سبز میشه به حق صاحب زمان تو این ماه عزیز

واي چه شرايط بدي داره نامه گرفتن 

رسما بايد بري همه جا مشكلتو بگي 

اونوقت شماها فكر نميكنيد يه موقع چيزي تو شناسنامه ثبت بشه يا در اينده بچه بفهمه؟

من اصلا دوست ندارم نامه دادگاه 

خدا خودش كمكمون كنه

سلام دوباره به همگی 

امیدوارم حال همگی خوب باشه 

فاطیماجون ناراحت شدم دوستم چند بار اومدم سر زدم که  خبر خوب بدی ،عزیزم حتما چند بار پشت سر هم بروـ امیدوارم هر چه زودتر نتیجه بگیری

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

تازگی ها هر کسی دورو برم ازدواج میکنه دلم پر غصه میشه که خوشبحالش هر وقت اراده کنه بچه دار میشه، و میتونه طبیعی اقدام کنه، این طبیعی باردار شدن شده برام یه حسرت

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

سلام .یک دکتری اینجا بهم گفت با اقصی مشورت کن .خب اگه این طوری که شما میگين باشه که اصلا نمیشه دیدش.وقتی پانکچر هم خودش انجام نمیده حتما میخواد فقط انتقال بده .اگه حضوری برم تهران وقت میده ؟یعنی تو همین روزها .به غیر از روزهای نوبت دهی .آخه مهر که خیلی ديره مطبش هم اشغاله یا جواب نمیدن