2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

بمیرم واسه دلت فاطیما جان متاسفم که این دفعه هم نشد😟

سهیلا جون تبریک میگم گویا مادر شدی؟مبارک باشه عزیزم

بچه ها شوهرم میکه دکتر کلانتر تو اصفهان واسه ازو ها دارو داره(میگه کسی بهم معرفی کرده) خیلی عجیب امیدواره

اینم بگم ی اشنا پیدا کردیم تو بهزیستی شاید بهمون فرزند خونده دادن شایدم ندادن؛اگه دادن که هیچ بیخیال دوا دکتر میشم

نشد هم باز فکرامو میکنم ببینم چی میشه

خلاصه کسی خبر نداره که راستع واسه ازو اسپرمی ها دارو اومده یا نه؟

نازلو جان منشی دکتر میر که گفت اشکالی نداره بیا ولی جواب سونوگرافی رو بردم پیش یک دکتر زنان دیگه گفت این ماه نرو ای یو ای دکتر میر رو هم میشناخت بهم گفت بهتر داروهام رو از خودش بگیرم و فقط برایه ای یو ای برم پیش میر. 

نازلو جان شما نرفتید تویه اقدام ای یو ای با میر؟

یلدا جان من اصفهانم فقط ۳ سال از عمرم رو برایه بهبود اوضاع همسرم تمام دکترهایه اصفهان رو رفتم ولی نتیجه هیچ فرقی نکرد فقط ناراحتم که ای کاش این ۳ سال رو رفته بودم دنبال اس اهدایی شاید تا حالا مادر شده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خیلی ناراحتم این همه سختی رو به خاطر همسرت بکشی ولی خودش اصلا انگار نه انگار نفهمه برایه هر بار ای یو ای چه دردی رو متحمل میشی ولی اون اصلا نمیفهمه هر بار هم میگه برو شرایط من رو دادگاه بگو راحت حکم طلاقت رو میدند

بچه ها خیلی ناراحتم این همه سختی رو به خاطر همسرت بکشی ولی خودش اصلا انگار نه انگار نفهمه برایه هر بار ای یو ای چه دردی رو متحمل میشی ولی اون اصلا نمیفهمه هر بار هم میگه برو شرایط من رو دادگاه بگو راحت حکم طلاقت رو میدند

هیییی الی جان توجه نکن به این حرفا عزیزم شوهرمم زیاد ازین حرفا میزد برو جداشو وازین حرفا ولی خواستم اقدام کنم مرد وزنده شد گریه زاری الم شنگه آی مردم من یلدارو دوست دارم نمیخوام از دستش بدم

هیچی خلاصه فهمیدم چرت وپرت میگه وبدون من نمیتونه زندگی کنه

همسر شما هم ناراحته این حرفو میزنه

راستی من حواسم نبود تو میکرو کردی؟اینجوری زودتر نتیجه میگیری

یلدا جان نه تا حالا میکرو نکردم . من اصفهانم اینجا با اسپرم اهدایی میکرو نمیکنند ولی با جنین اهدایی چرا. خودم دلم میخواد بیام تهران ولی خوب برام امکانش نیست دارم کم کم به جنین اهدایی راضی میشم

به من چند تا دکتر گفتن جنین اهدایی بگیر.دکتر ط. و ک .آزمایش کارروتايپم سالم بود.باز گفتن رحم اجاره .که اونم سندروم دوان بود .خانمه طبیعی تو نوزده هفتگی سقط کردالانم همش زنگ میزنه که دفع نشده و گفتن باید رحمم رو بردارم خلاصه سی میلیون فقط برای این پیاده شدیم .تا الانم پول میخواد برآي دکتراش و بيمارستاناش.خون تزریق میکنه .خیلی اذیت شدیم این بچه اومد فقط آتیش زد به ماله مون.حالا رفتم پیش مشاور ژنتیک میگه همه جنينات این طوری نیستن .شانس بوده ارثي نیس آخه من توی فامیل سابقه نداشتم شاید اون اهداکننده داشته با این حال،میگن ارثی نیس و اتفاقیه .میگه بدشانسی 

یلدا جان نه تا حالا میکرو نکردم . من اصفهانم اینجا با اسپرم اهدایی میکرو نمیکنند ولی با جنین اهدایی چرا. خودم دلم میخواد بیام تهران ولی خوب برام امکانش نیست دارم کم کم به جنین اهدایی راضی میشم

چرا عزیزم راه زیادی که نیست 

ساینا واقعا خیلی سختی کشیدی حکمت خدا رو نمیفهمم به یک سری بچه میده اونا بچه هاشون رو میبرند سر چهارراها گدایی ولی به ما که حاضریم تمام دنیا رو به پایه بچه مون بریزیم نمیده.

یلدا من بخام بیام تهران باید خودم تنها بیام. تهران هم هیچ اشنایی رو ندارم اینکه برام سخته

به من چند تا دکتر گفتن جنین اهدایی بگیر.دکتر ط. و ک .آزمایش کارروتايپم سالم بود.باز گفتن رحم اجاره .که اونم سندروم دوان بود .خانمه طبیعی تو نوزده هفتگی سقط کردالانم همش زنگ میزنه که دفع نشده و گفتن باید رحمم رو بردارم خلاصه سی میلیون فقط برای این پیاده شدیم .تا الانم پول میخواد برآي دکتراش و بيمارستاناش.خون تزریق میکنه .خیلی اذیت شدیم این بچه اومد فقط آتیش زد به ماله مون.حالا رفتم پیش مشاور ژنتیک میگه همه جنينات این طوری نیستن .شانس بوده ارثي نیس آخه من توی فامیل سابقه نداشتم شاید اون اهداکننده داشته با این حال،میگن ارثی نیس و اتفاقیه .میگه بدشانسی

ای وای چقدر سختی کشیدی دختر!

ساینا واقعا خیلی سختی کشیدی حکمت خدا رو نمیفهمم به یک سری بچه میده اونا بچه هاشون رو میبرند سر چهارراها گدایی ولی به ما که حاضریم تمام دنیا رو به پایه بچه مون بریزیم نمیده.یلدا من بخام بیام تهران باید خودم تنها بیام. تهران هم هیچ اشنایی رو ندارم اینکه برام سخته

الی جان بیا من در خدمتت هستم😘راه وچاه نشونت میدم

اصالتا هم اصفهانی هستی؟!

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز