2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

فاطیما ابجی خوبم بمیرم که این بار هم نشد چه قسمتیه که همش تعویق میافته الان خیلی وقته مامان نداریم روحیه کم شده واقعا ادم کم میاره چه کنیم با این قسمت بعضی موقع ها میگم اخی تا اینقدر بجنگم 

سهیلل جان خبر بارداریت ایشالله راست باشه لطفا بیا خبر رو تکمیل کن که حسابی جشن بگیریم 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطيما جون دركت ميكنم خيلي سخته من بعد ميكرو كه كردم اصلا فكر نميكردم منفي بشه وقتي جواب ازمايش منفي گرفتم دنيا رو سرم خراب شد ولي بعد گفتم حتما حكمتي داشته 

تو هم اميدت رو از دست نده و ادامه بده 

ساینا. عزیزم بقول دوست خوبم اینجا چون کسی ماهارو نمیشناسه میایم که هم بتونیم به هم کمک کنیم و تجربیاتمون  رو که خییلی از دکترا بخاطر منافع خودشون در اختیارمون نمیذارن به همدیگه اطلاع رسانی کنیم..

چون امثال ماها اینقده مظلومیم که باید  کارامونو  بخاطر مشکلمون آهسته و یواشکی  انجام بدیم..

فاطیما عزیزم ماها نباید ناامید بشیم..باید تلاشمونو انجام بدیم..تا ان شاء اله نتیجه کارمونو بگیریم..

سهیلا عزیزم واقعا خوشحال شدم پیام صفحه قبلتو دیدم ..ان شاء اله که خبر خوشحالی رو بهمون میدی ...

واقعا خییلی وقت مامان نداشتیم...خدا کنه که امسال هممون مامان شیم ...آمین...

الی عزیزم بخاطر کیست  ای.یو نرفتی؟؟؟

دكتر چ گفت از نظر بيماريهاي واگيردار و عفوني اهداكننده ها چك ميشن

من به خاطر نامه بيشتر ميخوام برم ايو ولي اي كاش اطلاعات از قيافه هم بهمون ميداد من خيلي به اين مساله فكر ميكنم 

ولي دكتر گفت از ادماي كه قيافه معمولي دارن اس ميگيرن 

اون دکتر ک من یک بار رفتم پیشش گفتم ای یو ای کنین گفت امکان داره آزمایشگاه اشتباه کنه،یعنی به خاطر پول حرف میزنن.چون میکرو پولش بیشتره .میگفت با میکرو نشدی حالا،با ای یو آي میخوای بشي

ساینا این چه حرفیه مگه کشکه آخه 

اگه اینطور بود که در همه مطبهای زنان و مراکزی که آیو آی میکردن تخته بود .

فقط تفاوت بین درصد موفقیت هست 

دوستایی که سنتون کمه  بجنبین 

منم ازاوایل ازدواج دنبال دارو درمان هستم شاید دیر جنبیدم ولی حالا که خیلی ساله دارو درمان کردم باز وجدان خودم راحته که تلاش کردم 

درسته بی نتیجه بود ولی باز پشیمون نیستم چون خدا نخواست 

چقد عمرم تو رویان تلف شد هی میگفتن شرایط هردوتون خوبه دریغ که عمرم هر ماه سر یه آزمایش دادن و دوتا قرص و یه سونو اونجا گذشت 

نمیدونم بخدا دیگه کجا برم پیش کی برم 

همه ی درد نداشتن بچه یک طرف و اینکه کدوم راه رو انتخاب کنی یه طرف 

این سالها پول یه واحد رو ریختم تو جیب دکتر و بیمارستان

کاش کاش کاش امسال دیگه پایان غصه ها باشه 

البته برا هممون 

الهی مرا  آن ده که آن به 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز