2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

الی عزیزم  36 تا 48 ساعت بعد از  تزریق   امپو ل هاش.سی.جی تخمک آزاد میشه و تخمک 24 ساعت زنده ا س و توانایی لقاح با اسپرمو  داره و  با توجه به اینکه اسپرمو  شستشو میدن و  عمر زنده موندنش نسبت به حالت طبیعی کمتر  هستش پس هر  چه به تخمک گذاری  نزدیکتر باشه شانس لقاح و باروری تخمک بالاتر میره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خوبین سلامتین

چرا دیگه هیچکس نیست

فاطیما ان شاءالله خدا این دفعه دستتو بگیره وکمکت کنه 

بقیه دوستان هم موفق باشید 

من هنوز که هنوزه گیرم نمیدونم چیکارکنم بلاخره همسرم بچه میخواد اما ترس تو وجودم زیاده از در ودیوار هم میترسم

خودم اس میخوام بگیرم همسرم میگه هر طور میلته اما بازم سختمه 

چقدر شرایط سختی داریم ما 

همسرم دیگه خسته شده من خیلی ازارش دادم وخودم متوجه نشدم

فقط گفت یلدا درد دلم زیاده نمیخوام بهت چیزی بگم ؛تو داری چوب مشکل منو میخوری

دیگه داره سه سال از ازدواجمون میگذره احتمالا اگه خدا بخواد شاید بچه رو اوردیم واز ایران رفتیم 

همش میگه نگران نباش بچه رو دوست دارم 

میگه حیوان خونگی رو چطور باهاش بازی میکنم ودوسش دارم توقع داری بچه رو دوست نداشته باشم

خدا از سر تقصیراتم بگذره   

سلام دوستان. عزیزم 

به سلامتی اولین اقدامی سال ۹۶ داریم فاطیما جان ایشالله مادری امسال در حقت دعا میکنم الهی با مادر شدنت مادر شدن بقیه هم فرا برسه 

الی جان خوش اومدی به جمع مون ولی ایشالله زود از جمع مون بری با نی نی های تپلی والا من از ورژن جدید نتونستم وارد سایت بشم تا امروزو  تمام اطلاعات پزشکان از دستم رفت دوستان هر کی داره همه رو یه زحمت بکشید برام دوباره بفرستید این دفعه صفحه اول رو میخوام به روز کنم در مورد دکترا 

در مورد خودمم بگم طبق توصیه دوستان اینجا من الان تحت نظر پزشک سنتی خانم دکتر تبرایی هستم شکر خدا تواخرین سونو بدون دارو شیمیایی یه فولیکول خوب داشتم والانم فعلا تحت نظرم تا خدا چی پیش بیاره واسم 

یه تجربه تلخ هم برام پیش اومد که تقصیر خودم شد که نزدیک بود کلا قضیه بچه کلا از زندگی من و همسرم بره بیرون ولی انگار این مهر بچه خدا انداخته تو دل همسرم فعلا راضی هست برای دل خسته منم دعا کنید که این چند وقته خیلی گرفتاره من فقط به امید بچه همه راه رو میرم یه جاهایی خودمم دارم کم میارم 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

یلدا عزیزم  گاهی اوقات مشکلاتی تو زندگیامون پیش میاد که فقط حکمتشو  خدا  میدونه و بس..همین که خودتم الان به مرحله ی رسیدی که دوس دار ی زندگیتو حفظ کنی خیییلی خوبه...ان شاء اله ارامش و دل خوشی نصیب زندگی ماهام بشه که خدا فقط از دلامون خبر داره...

الی عزیزم خییلی خوبه که با طب سنتی و بدو ن دارو فولیکول خوب داری..پس واقعا چقده طب سنتی میتونه تاثیرگذار باشه..ا ن شاء اله به نتیجه ی  که دلت میخاد برسی و دلت شاد میشه..

ممنون از دوستان خوب و مهربونی که تجربه هاشونو بعد از گرفتن جواب مثبت در اختیار بچها و دوستان میذارن..ان شاء اله  خیر و برکتشون تو زندگیاشون ...

الی عزیزم یعنی دکتر میر دو روز  ای.یو انجام میده؟؟؟

من قبلا اسمم سحر بود عضو این سایت بودم .الان اسمم عوض شده .داستانم غم انگیزه .سه بار تخمک کشی .چهار بار انتقال منفی توی یک مرکز و دو بار انتقال منفی با ط.و یک ای یو ای منفی ..یک بار به ساروگيت انتقال دادم با ط که منفی شد .و دوباره توی شهرستان تخمک کشی برای بار سوم که بار اول به سارو گیت انتقال دادم مثبت شد و تا چهار ماهگی که غربالگري انجام شد سونو ان تی خوب بود ولی آزمایش سندروم دوان نشان داد و متاسفانه سقط کرد .نمیدونم همه چیز هم خوب بود ولی نشد .از سال 92درگيرم .همیشه،تخمک ها عالی و رحم عالی .کاريوتايپ هم سالم .آزمایش ایمنی انعقادي مشکل داشت که چند بار سرم زدم با ط ولی نشد که دکتر ط میگفت باید ژن عوض بشه شاید ژن خودتو پس میزنی ولی من دیگه تحمل منفی شدن نداشتم و رحم اجاره کردم که اونم این طوری شد .حالا دو بسته جنین دارم که اونا رو میگن باید پی جي دی کنم که هزینه زیاد و تازه امکان داره از بین بره .اون خانمه هم تا پنج ماه دیگه نمیتونه .

یک سوال داشتم بچه ها دکتر ط جنین اهدایی خودش نداره ؟اماده .یا باید با واسطه هماهنگ کرد ؟شهرستان جنین دارن گفتن شش ماه طول می کشه ولی،برای ما دو ماه .من میخوام شباهت و چیزاي دیگه رو در نظر بگیرن .قبلا دکتر ط جنین داشت حالا چه جوریه ؟

نمیدونم واقعا شوهرم خیلی بهش فشار اومده بود موقع سقط خانمه .میگفت بریم برای فرزنخوانده اقدام کنیم ولی درمان هم بکنیم ولی من دوست ندارم خیلی دلم گرفت .یعنی قطع امید کردن از من .اون بازم بچه من نیس و من مادر نمیشم

ساینا جان من هیچکدوم از دکترهایی که گفتی رو نمیشناسم ولی ناامید نشو و دست از تلاش بر ندار.

نازلو جان دکتر میر اگه فولیکول خوب داشته باشی و به پنجشنبه نخوره دو روز متوالی ای یو ای میکنه ولی یک بار از پنج بار کم میکنه