الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نه به این دلیل لاپرا شدم که با عکس رنگی مشخص شد رحمم دو شاخه.لوله ها گرفتگی نداشتن! بعد عمل باردار شدم و با قرص سقط شد. بعدش که دیگه باردار نشدم دکتر ایزدی گفت باز عکس بگیر که الان میگن یکی از لوله ها بسته است! یعنی باز باید عمل کنم! با اینکه قراره از طریق iuiباردار بشم!؟
نه به این دلیل لاپرا شدم که با عکس رنگی مشخص شد رحمم دو شاخه.لوله ها گرفتگی نداشتن! بعد عمل باردار شدم و با قرص سقط شد. بعدش که دیگه باردار نشدم دکتر ایزدی گفت باز عکس بگیر که الان میگن یکی از لوله ها بسته است! یعنی باز باید عمل کنم! با اینکه قراره از طریق iuiباردار بشم!؟
عزیزم روبی جان جواب پیامتون دادم...ولی الان چک کزدم پیام جدیدی نیومده...بهر حال اگ سوالی داری من در خدمتم... ملیحه جان عزیزم خود داروهایی که استفاده میکنیم و حتی سقطی که داشتی میتونه دلیل بر بسته بودن لوله باشه..ولی اینکه با عمل لاپارا بشه لوله رو باز کرد یا ن ،اطلاعات کاملی ندارم...فردا وقت دکتر دارم حتما واستون سوال میکنم... ولی واس آی .یو ی لوله هم فک میکنم کافی باشه..البته که داشتن دوتا لوله شانس باروری رو بالا میبره ولی یکی از دوستانمون تو همین سایت با داشتن ی لوله باردار شدن و الانم بچشون دیگه بدنیا اومدن...اگه خدا بخاد حتما اتفاق میوفته..ان شاء اله که خدا واس همه دوستان منتظرم بهترینو میخاد
عزیزم روبی جان جواب پیامتون دادم...ولی الان چک کزدم پیام جدیدی نیومده...بهر حال اگ سوالی داری من در خدمتم... ملیحه جان عزیزم خود داروهایی که استفاده میکنیم و حتی سقطی که داشتی میتونه دلیل بر بسته بودن لوله باشه..ولی اینکه با عمل لاپارا بشه لوله رو باز کرد یا ن ،اطلاعات کاملی ندارم...فردا وقت دکتر دارم حتما واستون سوال میکنم... ولی واس آی .یو ی لوله هم فک میکنم کافی باشه..البته که داشتن دوتا لوله شانس باروری رو بالا میبره ولی یکی از دوستانمون تو همین سایت با داشتن ی لوله باردار شدن و الانم بچشون دیگه بدنیا اومدن...اگه خدا بخاد حتما اتفاق میوفته..ان شاء اله که خدا واس همه دوستان منتظرم بهترینو میخاد
یاسی عزیزم بیا و ی خبری از خودت بده..واقعا جاتون خالی تو گروه...امیدورام خدا به همه ماها نظر کنه و دلمونو شاد کنه... آرامش عزیزم حتما ی خبری از خودت بده..منتظریم...
یاسی عزیزم بیا و ی خبری از خودت بده..واقعا جاتون خالی تو گروه...امیدورام خدا به همه ماها نظر کنه و دلمونو شاد کنه... آرامش عزیزم حتما ی خبری از خودت بده..منتظریم...
نازلو جان انگار نمیشه برات خصوصی بفرستم ، نمیاد، همینجا میپرسم ،، میخاستم بدونم علت اینکه دکتر میر رو انتخاب کردی بخاطر همون شستشوی اس هست که تو سایت هم گفتین؟ و اینکه دارو قبل از ای یو ای خودش میده،،، یا باید بدم یه دکتر تو شهر خودم بنویسه، اگه اینجوریه میشه لطفن لیست داروها رو بدی و اینکه نوبت دهیش چه جوریه؟؟ میشه تلفنی وقت ای یو ای گرفت یا باید مشاوره رفت؟؟ مرسی که وقت میزاری .