2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

اهدایی معجزه ای برای ماست ک چاره ای نداریم. تازه شوهرم بیشتر از خودم دخترمون رو دوست داره.. من تازه پشیمونم ک چرا زودتر برا دومی اقدام نکردم ک هزینه ها کمتر بود. خدا خیلی بزرگه... دخترم بیشتر شبیه خودم و شباهتی هم ب شوهرم داره. دنبال بهانه الکی نباشید قطعی تصمیم بگیرید اگه کسی هم پشیمونه از این کار شرایط زندگیش باعث شده.

💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان ،درمان باسلول های بنیادی ،برای آقایان که آزواسپرمی هستن،20درصد برای بعضی‌ها گویا جواب داده ،توی ایران اجرایی نشده ،خواهشا هرکی تونست ،وهمچین مشکلی داشت ،ایمیل بزنه تا مطالبه زیاد بشه،تاشاید به خواست خدا درمانی برای افرادی مثل ما انجام بشه،

عزیزم خدا صبر بده و زندگی خوبی رو دوباره شروع کنیمن هم تو این راه میخوام قدم بزارمسوالی که داشتم خون ...

مرسی عزیزم ،نه دیگه چون من دوست نداشتم که همه بدونن فقط مهریمو بخشیدم حضانت گرفتم ، ولی اون ازدواج کرده دیگه حتما بهش گفته که ازواسپرمیه 

ولی اینجوری نیست که بچه رو دوست نداشته باشه یا بخواد اذیتش کنه اینجوریم نیست اتفاقا خیلیم دوستش داره و همدیگه رو می بینن 

یعنی تفاوتی نداشت برامون مثل همه زنوشوهرای دیگه که بچه هم از خودشونه و جدا شدن، فقط نگرانیم بابت ایندس که ممکنه بهش بگن  

مرسی عزیزم ،نه دیگه چون من دوست نداشتم که همه بدونن فقط مهریمو بخشیدم حضانت گرفتم ، ولی اون ازدواج ک ...

ممنون عزیزم

ان شاالله در  زندگی بهترینها نصیب خودت و پسر گلت بشه

دکتر ایو ا اصفهان دکتر میر خانم هست اسمش چیه عزیزم

مرسی عزیزم ،نه دیگه چون من دوست نداشتم که همه بدونن فقط مهریمو بخشیدم حضانت گرفتم ، ولی اون ازدواج ک ...

سلام عزيزم، از اين كارت راضي هستي؟ چقدر همسر عجيبي داشتي تو كه براش وفاداري كردي چرا باهات كنار نيومد؟!

سلام دوستانی که درگیر مشکل آزواسپرمی غیر انسدادی هستن، شنیدم که قراره درمان باسلول‌های بنیادی شروع بشه، به نظرم تقاضا باید بیشتر بشه، تاان شالله این درمان شروع بشه، کسی بیشتر خواست صحبت کنیم بهم درخواست دوستی بده، یادتون باشه بهتره تلاشمون زیاد کنیم وامیدمون وبه خدا از دست ندیم

سلام عزيزم، از اين كارت راضي هستي؟ چقدر همسر عجيبي داشتي تو كه براش وفاداري كردي چرا باهات كنار نيوم ...

سلام اره عزیزم از داشتنش پشیمون نیستم خدابزرگه ان شاءالله ایندشم خوبه ، وقتی پسرم دنیا اومد همون نوزاد بود فکرمیکردم سختیام تموم شده ولی نه  ،حالا اون ازدواج کرده من هم ازدواج کردم پسرمم با خودمه هم من خیلی دوسش دارم هم باباش ،تازه میخواست حضانتش ازم بگیره چون بچه دار نمیشه ولی نتونست خداروشکر 

ممنون عزیزمان شاالله در زندگی بهترینها نصیب خودت و پسر گلت بشهدکتر ایو ا اصفهان دکتر میر خانم هست ا ...

مرسی عزیزم فدات ، نه اقا بود یادمه همونموقع که منتظر بودم دوهفته ای یو ای بگذره از مطبش تماس گرفتن و نتیجه جواب رو میخواستن بدونن و میگفتن مطب رو میخوان تعطیل کنن فکرکنم دلیلشو بچه ها گفتن چون اقای دکتر الزایمر گرفته ، دقیق من نمیدونم جریانشو 

سلام به دوستای خوبم.....اینجا خونه جدیدمونه..... ایشالله همیشه توش خبر خوش باشه........... کد بارش ...

سلام خوبین ال جون تو خصوصی میشه اسم دکترایی ک با اسپرم اهدایی ای یو ای میکنن رو بگین تو تهران ممنونم