2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155850 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازنین جان، از رفتار و برخورد پرسنل بیمارستان آبان هم خیالت راحت باشه منم از رفتار دکتر و منشی و برخورد مثبت خانم متقی و پیگیریهاشون،واقعا راضیم بیشترین مشکل من رفت و آمد و مرخصی گرفتنمه من دو بسته دیگه فریض دارم،امیدوارم اونها بگیرند. شما چند تا چنین برات تشکیل شد؟؟ گروه خونی رو با اهدا کنندت هماهنگ کردی؟!؟
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
پگاه جون ان شالا بعد عید خدا دلت رو شاد کنه خواهر داستان اتفاقاتی که برات گذشته بود رو خوندم اگه ممکنه شماهم سوالات من رو جواب بدین یعنی دکتر تحت هیچ شرایطی دیگه جنین فریز نمی ده؟
انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون
بچه هامراحل نامه گرفتن از داداگاه محلاتی چیه من فعلا یه نامه از دکتر داذم فقط تو رو خدا کسی اگه می دونه راهنماییم کنهذخیلی سر در گمم
سند ازدواج شناسنامه وکارت ملی جفتتون از دکترت مثلا دکتر ک یا ط معرفی نامه بکو بنویسه که شما بجه دارنمیشن ومیخواین نامه اهدای جنین بگیرین با همین مدارک میری دادگاه خیلی راحته اونجا نزدیکش هم دفتر خدمات قضایی الکترونیک اونجا دادخواست رو مینویسین کارت عابر بانک همراتون باشه براتون هم پیام میاد که باهمسرتون برید بگیرید نامه رو
بچه ها به چند تا تون در خواست دوستی دادم تو رو خدا یکیتون بگه دکتر ک کی هست؟و شرایط اهدای جنینش چه جوریمن که از ط دارم ناامید می شم با این شرایط جدیدش