2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155850 بازدید | 10472 پست
سحر جان امیدوارم دوستان جواب بدن بهتون. باران جان ببین من دکترم چون در مورد ژنتیک بچه خیلی نگران بودم برام کامل توضیح داد. من برات میگم امیدوارم به دردت بخوره. اول از همه اینکه با چیزی که روش کنترلی نداری به استرس فکری خودت رو ننداز. مورد بعدی اینه که دکتر به من گفت بیش از شصت و پنج درصد غشای سیتوپلاسمی نطفه لقاح یافته متعلق به مادر یا صاحب تخمک هست یعنی بچه ها شانس بزرگی دارن که بخش اعظم رو از مادر به ارث ببرند همینطور در مورد هوش. ما باید دلمون و بسپریم به خدا و رها کنیم. دکترم گفت میدونی چند درصد خانواده هایی که اطرافت زندگی میکنند گرفتاری مشابه تورو دارن اما بچشون بهشن در نهایت شباهت داره و جای سوال برای کسی نمیگذاره. یادت نره این روزا از هر ده زوج شش تاشون مشکل باروری دارن.
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی آرامش جان لطف کردی عزیزم من فقط دغدغم اینه که بچم شبیه خودم بشه والا شوهرمو راضی کردم برا اهدایی چون چاره ی دیگه ای جز اهدایی نداریم بعدشم سوالم اینه که توی این تاپیک تبریزی وجود داره که از اهدایی استفاده کنه؟
هزینه ها و شرایط جنین اهدایی دکتر ک چی هست؟بهدم یه سوال از اونایی که نامه دادگاه گرفتن چه مدارکی با خودمون ببریم؟من فعلا نامه از دکتر ط فقط گرفتم
انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون
سلام آرامش جان مرسی که به یادم بودی امروز بعد از بیشتر از یکماه سر زدم اینجا من اقدامی نکردم قرار شده چند وقتی صبر کنیم تا خدا چی بخواهد برامون امید وارم موفق باشید همتون
سحر جون من از دکتر ط خییییلی راضیم. خدا رو شکر همه چیو بررسی میکنه. خصوصا برای من که دفعه سوممه. هزینه جنین 11 م. شما رو معرفی میکنه به واسطه. خانم متقی. خدا رو شکر خانم موجه و متینیه. من قبلا هم با واسطه ها کار کردم اما ایشون واقعا کارش و برخوردش خوبه. هنوز انتقال ندادم ولی جنین گرفتم. داروهامم گرون هست اما کمتر از دفعه های قبلیه. من تا حالا خییییلی از ط. برخوردش. منشیش.شرایط مطبش. واسطش که فوق العادس.اتاق سونو که خودت هستی و دکتر واقعاااااااااااا راضیم.
راستش سحرجون این پروسه درمان برای من نه هزینش که البته خیلی گرونه. نه دردش و نه رفت و امدش اذیتم نمیکنه. من فوق العاده خجالتیم فقط همین ازارم میده. اونم وحشتناک خجالت میکشم. واقعا معذبم. چند بار تجربه کردم. اما با ط خیییلی راحتم. خصوصا برای سونو. ان شاالله شرایط بیمارستانش و برخورد پرسنلشم خوب باشه. اگر اینطور باشه برای دفعه های بعدم اونجا رو انتخاب میکنم
ممنونم نازنین جان از توضیحاتت واسه نامه دادگاه چه مدارکی باید با خود ببریم؟یعنی دکتر دیگه تحت هیچ شرایطی جنین فریز نمی ده ؟اخه مهر که من رفتم پیشش گفت حدود سه و نیم می شه برات جنین فریز می ذاریم
انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون