2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونین چه حس قشنگی داشت دیدن پیاما و دعاهای قشنگتون امیدوارم به حرمت دعاهاتون خدا به دل شکسته من هم نگاهی بندازه
امروز روز ١١ انتقالم هی علامتی هم ندارم امروز دیگه خیلی عصبی شدم مطمئن شدم واسم نگرفته و کلی گریه کردم
الان خونه مامانمم قاچاقی اومدم نت وقتی میبینم اینقدر هوامو دارن بیشتر غصه میخورم شوهرمم نمیبرم خونه خودم میگه فعلا بمون اخه خونمون کلی پله داره
بچه ها به نظرتون بی بی چک نشون میده الان؟؟
اخه تا جمعه گذشته یه روز در میون امپول hcg زدم الان یه هفته گذشته از اخریش
بخدا دارم عذاب میکشم خیلی سختم شده شنبه ازمایشمه
هر چند.......
خواهش میکنم دعام کنین جز شما کسی رو ندارم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یاس عزیز انشاالله مثبت هست عزیزم نگران نباش و توکل کن Ivfکردی؟ اگه ivf احتمال داره نشون بده اما فردا بذاری بهتره برای من که هر دو دفعه که باردار شدم روز یازده و دوازده نشون داد برای اکثر بچه ها هم همینطور
ای جااان مامان یاس گل اومده. عزییییزم اصلا نگران نباش خدا نگهدار وروجکهاته. ایشالا که مثبتی عزیزم. منم علامتی نداشتم. به نظرم بیبی الان با گذشت یک هفته حتما مثبته و ایشالا که مثبت باقی میمونه. عزیزم قران بخون خودتو سرگرم کن. شما که بلاستو انتقال دادی روز 11 و 12 باید نشون بده دیگه
عزیزم یاسی خوبم نگران نباش...ماهام نگرانتیم اما امیدوار به اینکه خدا به دلت نگاهی میندازه و با دعای دوستای خوبم دلتو شاد میکنه...دعا میکنم بهترینو خدا بهت بده...تا شنبه هم دلتو بسپار به خدامون و آرامش خودتو داشته باش...میدونم انتظار سخت ولی خود بالا سری باید بخاد که ان شاء اله واست بهترینو میخاد...
وای مامان یاسی اومده. حالش خوبه؟ کنجدامون چطورن؟
من تو حرم امام رضا روبروی ضریح برات ختم سوره حمد گرفتم. خدا رو به امام مهربونیش قسم دادم این دفعه دست پر برگردی و دلت شاد بشه. نمیخواد بی بی بذاری تا شنبه صبر کن. من که متنفرم از بی بی خانمها اگر دوست داشتید 7 تا حمد برای مامان شدن یاسی بخونید. ان شاالله به حق پهلوی شکسته حضرت زهرا خدا دلتو شاد کنه و امسالو با دل خوش به پایان برسونی
ممنون فاطیماجون. تازه پریود شدم و داروهام شروع شده. فکر کنم انتقالم بشه نیمه دوم اسفند. دوباره دارم جنین میگیرم. اما این بار از ط. هرچند خییییلی امیدوارم اما ته دلم دلشوره عجیبی دارم