2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
نینا جان خیلی تبریک میگم عزیزم. ایشالا 9 ماه بارداری راحت بگذرونی و سالم بغلش کنی. خدا را شکر تاپیک یک تکونی خورد. بعدیش ایشالا یاس گل و آرامش پشت سر هم هستن. بقیه اقدامی ها دستها بالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرشته جان عزیزم من آی یو آی نکردم و خیلی نمیدونم دکتر چ چه جوری کار میکنه. با دکتر ک آی وی اف کردم. دکتر چ انگار جدیدا صبح ها تا عصر تو مطبه و اگه اشتباه نکنم شنیه تا سه شنبه یا یکشنبه تا چهار شنبه.و ظاهرا دکتر ایران نیست ولی قرار بوده بیاد
مرسی نازلو جون و نفس جونم ولی شوهرم باورنداره میگه دوروز دیگه برو ازمایش فقط برام دعا کنید دیشب تا صبح نخوابیدم
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
سلام نیناجون مبارکه به سلامتی بغلش بگیری،
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
اغلب تاپیکهایی که توی نی نی سایت میزنن و طبیعی باردار شدن باعث حسرتم میشه ولی بچه های این تاپیک از ته دل براشون خوشحال میشم چون میدونم چه سختی هایی رو تحمل میکنن امیدوارم یاس کل و بقیه بچه ها که من زیاد نمیشناسمشون و توی سیکل هستن با دست پر بیان
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
هوررا این ماه کلی مامان داریم
غزل جون گروه خونی و مطابقت چهره علاوه بر سلامت کامل اهدا کننده رو حتما چک میکنن به جز اون بررسی میکنن که با توجه به خصوصیات و اطلاعاتی که گیرنده از علاىقش داده اهداکننده رو مطابقت بدن اما اگه کسی مورد خاصی مد نظر باشه مثلا داشتن صدای خوش یا استعداد یا نبوغ خاصی اون رو هم چک میکنن ولی هزینه بالاتر میره
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز