2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
نی نی نگار جون خدا عمرت بده واقعا این موضوع اونقدر پنهانی هست که هیچ اطلاعاتی داده نمیشه بازم خدا خیر بده افرادی چون شما رو که بی هیچ چشمداشتی گوش و چشم دیگران رو باز میکنی. من ازت به نوبه خودم خیلی ممنونم که اینجوری وقت میگذاری. مامان نفس خوش اومدی به جمع همه ما همدرد ها ! دامنت به زودی سبز مهربون
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای گلم مرسی که حالمو پرسیدین و سراغمو گرفتین امیدوارم همه خوب باشن اما از خودم من روز ٧ سونو شدم ١٢ تا تخمک ١٤تا ١٨ داشتم با اندو ٧/٨ فکر کنم روز ٤شنبه پانکچر شدم و گفتن ٤ تا از تخمکا پوچ بودن و موند ٨ تا،حالا ببینم چند تا جنین واسم تشکیل میشه که اینجاش به خواست خدا و البته دعای شما عزیزان فردا یکشنبه هم گفتن بیا واسه انتقال البته گفتن شاید بیافته واسه دوشنبه فقط اینکه از روز پانکر دل درد خیلی شدید داشتم و لکه بینی شدید اصلا نمیتونستم راه برم الان بهترم اما با وجود زدن سه تا پروژسترون هنوز لکه بینیم قطع نشده البته خیلی کم شده دردم دیگه فقط تو ناحیه تخمدانهامه البته کمه ولی هست به نظرتون اینجوری واسم انتقال میدن؟؟ مرسی از راهنماییاتون
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نی نی نگار جون شما پیش کدوم دکتر انجام دادی؟؟چند تا جنین داشتی؟؟ سرم ا وی جی داشتی؟؟ اگه ممکنه یکمی در این مورد واسمون بگو
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
راستی دکتر گفت باید بعد از انتقال سلکسان بزنم با توجه به دردوًلکه بینی اشکال نداره؟؟ مرسی تو رو خدا خیلی دعام کنین💋💋
ممنون نگار جان از توضیحاتت. به خدا در مورد خودمون اونقدر تو هر چیزی از موقعیتمون سو استفاده میکنن آدم میترسه.باور میکنید من زمان سزارینم یکی از استرسهام جواب آز ایدز بود
یاس گل جان خدا را شکر که اینبار تخمک خوب داشتی. منم دقیقا 8 تا تخمک خوب داشتم که 5 تا جنین عالی و یکی متوسط شدن. ایشالا شما هم تو اولین انتقال مامان بشی. فقط یک چیزی بگم. منم هم درد زیر دل داشتم کمی اما موقع انتقال حالا نمیدونم موقعیت قرلرگیری بود یا به دلیل پر بودن مثانه درد شدید گرفتم. دسشویی رفتم زود اما عذر میخوام نمیتونستم دیگه و بازم درد داشتم. در حدی که بهم شیاف دادن و بعد یک ساعت از اتاق ای وی اف بیرون اومدم. بعد ها فهمیدم به خاطر التهاب تخمدان و هایپرسیمولیتش بوده اگه اسمشو اشتباه نگم. بعد تزریق سلکسان باعث رقیق شدن خون و خونریزی محل فولی هام شد و اون دردهای شدید و که بقیه شو خودت یادته. ایصالا صما اینجوری نمیشی اما حتما به دکتر بگو با این اوصاع تخمدان متورمم تزریق سلکسان اعث خونریزیم نمیشه؟اگه احتمالش باشه تزریق نکنی بهتره. من با یکدونه سلکسان اون بلا سرم اومد.
ممنون از لطفتون دوستای عزیزم . ماها همدردیم و وظیفه مونه که هرچی می دونیم به همدیگه انتقال بدیم یاس گل جان من کلا دو بار واردسیکل شدم و هر دوبار هم هایپر شدم تعداد جنین هام که داستان داره....با دکتر ط که بودم، اول گفتن 40 تا تخمک داشتی بعدش گفتن 8تا جنین شد بعدش هم نهایتا دوتا پک دوتایی و یه دونه سه تایی شد.یعنی شد 7 تا !! نمی دونم اون یکی چی شد !! یکی از دفعاتم با دکتر ط بود. که بعدش کلی برام سرم آلبومین و سرم مانیتول نوشت که مشکل هایپر شدنم رو درمان کرد . البته من از بچه هایی که پیش دکتر ک می رفتن ، شنیده بودم که هیچ وقت توی اون سیکلی که تخمک رو میگره ، جنین رو انتقال نمی ده ، استراحت می ده تا بدن مادر به حالت عادی برسه و ماه بعد یا بعدترش جنین رو انتقال می ده. من فکر می کنم با شرایطی هم که شما داری بهتره با دکترت مشورت کنی و این ماه استراحت کنی و بعد انتقال بدی . درمورد احتمال خونریزی با آمپول کلگزان هم خب حقیقتش اینه که واقعا این ریسک وجود داره . nafas جون هم که خودش تجربه داره در این مورد. بهتره اینو به دکترت بگی
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
یاس گل عزیز از ته دلم دعا میکنم که به خیر و خوشی بیای و دل ما رو روشن کنی مهربونم خدا کنارته . متاسفم برای دردی که داری اما امید خدا انتقال موفقیت آمیزی خواهی داشت. دوستان به منم گفتن برای آی یو آی تو دوره بیست و هشت روزه سیکل من باید روز دوازده سیکل برم برای سونوگرافی که ببینن چند تا تخمک دارم و بگن کی بیا برای آی یو آی. شما ها که آی یو آی داشتید بهم بگید زیادی دیر نیست؟ بعد از کجا میفهمن من کی تخمک رو رها میکنم؟ آخه من اولین بارمه و هیچی نمیدونم. ممنون میشم کمکم کنید
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
یاسی عزیزم ان شاء اله به خواست خدا حتما ایندفعه خدا دلتو اونطوری که خودت میخای شاد میکنه و دامنتو سبز میکنه.. آرامش عزیزم اگه سیکلتون 28 روزه باشه روز 14 سیکلتون تخمک آزاد میشه...البته شما روز 12 باید سونو انجام بدین که تعداد تخمک و اندازشو مشخص میکنه که نهایتا اگه اندازشون مناسب باشه که اگر اشتباه نکنم واس آی.یو میگن که اندازه فولیکول باید از 18 به بالا باشه...البته دوستانی بودن که با اندازه تخمک کوچکتر خدا بهشون لطف کرده و باردار شدن...و نهایتا به شما میگن که آمپول HCg تزریق بشه و 36 تا 48 ساعت بعد از اون تخمک آزاد میشه و بستگی به نظر دکترتون داره که بخان چن ساعت بعد از تزریق آمپول عمل آی.یو رو انجام بدن..
سلام یاس گل با خبرای خوب بیا دوستم مامان نفس خوش اومدی
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
آرامش آرام معمولا حدفاصل ۱۶ روز و ۱۲ روز از سیکلت
دوره تخمک گذ اریه یعنی تو که دوره ات ۲۸ روزست میشه بین ۱۲ ام تا ۱۶ پریودیت
اگه فکر میکنی که زودتر آزاد میشه و علائم داری زودتر برو سونو
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
آرامش آرام اگه میشه اسم داروهایی که برات تجویز کردن رو بگو
آرامش جون اعتباری به وسط سیکل نیست عزیزم. من خودم سیکلد31 روزه دارم اما 12 هر ماه خودم میفهمیدم تخمکگذاری دارم از رو ترشحاتم و سونو هم تایقدش کرد و حتی روز 11 سیکل من پانکچر شدم. مراقب باش ببین ترشحات عذر میخوام سفیده تخم مرغی حالت کشدار کی داری زود برو سونو یک وقت تخمکات آزاد نشه. البته بستگی به بدنت داره و ببین همیشه چطور بودی. ممکن هم هست 14 ام آزاد کنی.