2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
ای جانم چقدر شما ها گلید دوستان دکترم بهم هیچ دارویی نداده و بهم گفت من روش کارم اینطوریه که برای کسی که اولین بارش هست و سالم هستش از نظر فیزیکی و البته تمام آزمایشاتش خوبه ، دارویی نمیدم ، چون این زن تابحال بدنش اصلا با اسپرم برخوردی نداشته و نمیدونیم واکنش بدن چیه. حالا منم سیکلم کلا بعضی اوقات از بیست و شش روزه شروع میشه تا سی روزه. نه بیشتر و نه کمتر از این که گفتم. اصلا نمیدونم قراره بهم آمپول هاش سه ژه بزنه یا نه چون نپرسیدم متاسفانه. اما میام خبر میدم. راستی من بلژیک انتقال دارم . فعلا هم فقط کافئین رو قطع کردم و چیزهای قندی و کربوهیدرات سفید رو. از اون روغنی که گفتید یعنی سیاه دونه و روغن دارچین هم دارم ماساژ میدم به دل و کمر. بهم گفتن روز انتقال هم نشاسته بخورم. شما میدونید نشاسته ذرت یا گندم؟ امیدوارم همه ما برای دل همدیگه خوش خبر باشیم. آمین
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرام چقدر خوب، اینجور که من متوجه شدم اونجا برا دارو دادن خیلی سختگیرن، واقعا هم مشخص نیست که این داروهایی که میخوریم چه بلاهایی سرمون میاره
البته منم که میرفتم میتونستم طبیعی برم و دکتر مشکلی نداره ولی خوب برای ما که با سختی میریم یه شهر دیگه اگه چند تا فولی باشه احتمالش بیشتره
هر چند احتمال سقط هم بیشتر میشه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام دوس جونا آرامش جون و یاس گل عزیز امیدوارم با خبر خوش بیایییییین واسه منم دعا کنید بخاطر یه کاری کل سرمایه مونو گذاشتیم حالا میتونم بگم بایدداز صفر شروع کنم دعا کنید خدا برام برسونه لااقل حقوقا افزایش کنه
الهی مرا  آن ده که آن به 
آرامش جان عزیزم اینطوری منطقی تر که کسیو که مشکل نداره رو دارو ندن...اول واکنش بدنو در مقابل ورود اسپرم بررسی میکنن...به نظرم من اینطوری بدن خیییلی راحت تر جواب میده....خود من اینقده داروی شیمیایی وارد بدنم شده واس آی.یو که فکر میکنم اصلا این حالتای کاذب باعث منفی شدن شده...وگرنه در حالت عادی خانما با وجود سالم بودن و حتی وجود ی فولیکول به راحتی باردار میشن...چرا ماها با وجود داشتن چنتا تخمک باردار نمیشیم...درسته که شانس بارداری در هر دوره طبیعی 15 درصد به بالاس ولی دلیل نمیشه که بارداری به سختی صورت بگیره...مثلا شده طرف 17 بار آی.یو کرده تا جواب گرفته. .
خود من اینقده دارو مصرف میکردم که بعد از تزریق امپول و آزاد شدن تخمکا و تحریک بیش از حد تخمدان ها چنان دردی میکشیدیم که باورتون نمیشه گاهی با خودم میگفتم غیرممکن با اینهمه درد بخاد بارداری صورت بگیره....البته من با وجود نداشتن مشکل با داروی خیییلی زیاد آی.یو میکردم...که خود این مسئله واس دکترای دیگه تعجب برانگیز بوده.. واقعا جامعه پزشکی ما از بیسوادی رنج میبره....
دوستای گلم سلام
یلدا جون چقدر خوشحال شدم همسرت برگشته. دلت شاد و لبت خندون باشه. ان شاالله مشکلاتتون حل بشه و در کنار هم سالیان سال خوشبخت زندگی کنید
یاسی جون منتظرم بیای. هفته قبل مشهد بودم. چهارشنبه تو حرم ختم سوره حمد برات گرفتم. ان شاالله چندتا جنین تپل انتقال داده باشی و حالت خوب باشه. مواظب خودت و همه امید و ارزوهامون باش
سلام خانمهای گل منم ی سقط داشتم بعد از اون باردار نمیشم هراز و سونو عکس رنگی همه سالم شوشو هم سالم موندم برام دعا کنید
خدایا شکرت منم بالاخره مادر شدم الهی همه منتظرا دامنشون سبز شه بگو ان شالله😍😍
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز