2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم سلام از آرزوهای خوبتون ممنونم واقعا و منم متقابلا مرتب براتون دعا میکنم. راستش اینجا هم به ما از اهدا کننده هیچ اطلاعاتی نمیدن و به راحتی میگن شما باید به تیم پزشکی ما اطمینان کنید که ما بهترین رو براتون در نظر میگیریم. فقط از گروه خون و نداشتن بیماریهای منتقله میشه اطمینان داشت و بس. من فقط از خدا برای همه اون خانوم هایی شرایط منو دارن اینو میخوام که اون اهدا کننده فرد صالحی باشه و نطفه سلامتی شکل بگیره.
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
بله غزل جون همینطوره. اما از حکمت خدا نباید غافل شد. هر چی بر ما میگذره حکمتی داره. شایدم خدا بخواد و ما اون روز را ببینیم و همسرامون بچه از ژن خودشون داشته باشن و اونوقت بگن که با بچه های با اس اهداییمون هیییچ فرقی ندارن. به قول همسرم فقط باید اونو تجربه کنه تا بفهمه چه فرقی داره وگرنه اللن عااااشق دخملیه. میدونم بقیه خانمهایی که اینجا بچه دار شدن همین نظرو دارن و گسانی هم که هنوز بچه ندارن بعدها میان و همینو میگن. راستش یک چیزی میخوام بگم. حقیقتا دخترم هییییییچ شباهتی به من وخانوادم نداره و حتی برای مثال یک ناخنش هم شبیهدنیست که بگم دخترمه..گاهی میگم شاید اصلا جنینم عوض شده. بازم میگم اصلا مهم نیست و عاشقشم حتی اگه از ژن خودم نباشه.
سلام خانما خوبید ایشاالله این ماه مبارک باشه و اقدامی هامون دست پر باشن ایشالله از جمله یاس گلی که الان‌ سه تا کنجد بلاستو مهمونش هستن ایشالله‌ تا نه ماه دیگه مهمونش میمونن دعا کنید برای یاس گلی ...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوست جونیا منو هم راهنمایی کنین توروخدا ؟دکتر چ چ حتما ویزیت اولیش تهرانه ؟ واینکه دکتری داریم واسه اس اهدایی مثل دکتر ایز ویزیت اولیه نخواسته باشه و تلفنی هم دارو بده واسه ای یو ای؟مررررسی
الی جان ممنون که خبر دادی ایشالا که یاس گل خودش بعد دو هفته با خبرهای خوب و عااالی میاد. دیشب تو خوابم بود اونقدر که به فکرشم. الی جون ایشالا خبرای خوب راجع به خودتم بشنویم
نمیدونم غزل جون یک وقتهایی اون حس را دارم اما هدفم این بود که بگم حتی اگه از خودمم نبود برام فرقی نمیکرد در حالی که قبل اقدام جنین اهدا را دوست نداشتم در حالی که الان فهمیدم واقعا فرقی ندارن. شما چطور فهمیدی ژنت مغلوبه؟
فرشته جان دکتر چ ویزیت اولش لزوما تهران نیست و میتونی بری کرمانشاه. و اینم بگم که فکر نمیکنم پزسکیو پیدا کنی که بدون ویزیت اول برات آی یو کنه و باید اولش باهاش صحبت کنی و حتی ساید ازتون یو تعهد هم بگیرن
سلام همدم ها وهم درد هایم بی بی چکم هاله انداخته بعد پنج سال خواستم ازتون دعا طلب کنم تا ازمایشم هم مثبت شه من با دکتر میر ایو ای کردم همیشه به فکرتون هستم و براتون دعا میکنم
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
عزیزم نینا جان خدارو به بزرگیش قسم میدم به همون دل شکستت که دامنت سبز بشه...ان شاء اله حتما آزمایشتم مثبت میشه....و همه مارو خوشحال و امیدوار میکنی ... راستی دکتر میر نیستن و رفتن مسافرت...منم دارو مصرف کردم که اولین بار ای.یو انجام بدم ولی متوجه شدم که رفتن مسافرت... یاس گلی عزیزم ان شاء اله با خبرای خوب برگردی...
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز