2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
نازلو راستش من از دکتر ایز اوایل که رفتم نبرسیدم چون فکر میکردم شستشو میدن ولی الان مطمئن نیستم در این مورد وقتی رفتی دکتر ایز هم پرسیدی در این مورد ؟ اون هم شستشو میده؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

راستی سلام
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
ممنونم نازلوجون، یه چند تا سوال دیگه هم داشتم که اگه جوابم بدی ممنون میشم تو خصوصی میپرسم بازم ممنون
سلام دوستان نی نی نگار جوون مرسی که هستی هر بار که میای گوشه ای ذهن بسته منو باز میکنی چیزایی که به‌ ذهنم میرسید و به خدا واگذار میکردم اما من این روزا سخت نگران اون یه بار ای یو‌ا که کردم هستم من اون موقع اینقدر مطمین بودم که حتی نپرسیدم شستشو انجام میدن یا نه واقعا نمی ارزه که خیالم راحت نباشه... یه چیزی به ذهنم رسید نمیشه از خود ازمایشگاه های که اونا میگن جوری پرسید که واقعا شستشو انجام مبشه از نمونه های اون دکتر یا نه ؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سارا عزیزم فک نمیکنم دکتر ایز شستشو انجام بدن...ولی خب نگران نباش حتما از نمونه دهندها آزمایشات عفونی من جمله ایدز هر 6 ماه یکبار انجام میشه...مثلا دکتر میر تو صحبتاشون اشاره کردن که مثلا فلان دکتر نمونشو از آزمایشگاههای ناباروری میگیرن...ولی ما خودمون کیس نمونه دهنده داریم که هر 6 ماه یکبار حتما آزمایش ازشون گرفته میشه...و نمونه رو دکتر میر از آزمایشگاهی میگیرن که دکتر مس هم میگیرن...ولی خب نحوه آماده سازی یکی داخل آزمایشگاه و دیگری داخل خود مطب.... الی عزیزم میتونیم از آزمایشگاهی که خود نمونه رو آماده میکنن ازشون اطلاعات بگیریم....
سلام دوستان من پیش دکتر میر تحت درمان هستم خیلی هم راضی هستم و مطمعن هستم داخل رحم اسپرم رو میریزه چون کسایی که دهانه رحمشون تنگه با یه میله یسری وسایل اول باز میکنه و بعد اسپرم میفرسته داخل دو بارهم تزریق اسپرم دارع یباذ سمت لوله راست یبار سمت لوله چب و ایوایش دو مرحله ای و سابقه اش هم خیلی بالاست در ضمن دکتر متخصص زنان و زایمانه و منشی ایشون خیلی خانم خوب و باکمالاتیه و هروقت زنگ بزنی پاسخ گوست
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
من الان دفعه سوم هست ایو ای کردم و منتظر جواابم هستم.خیلی ها ازشون جواب گرفتن حتی چند نفر هم با بچه هاشون اومده بودن که برا بچه بعدی اقدام کنن بچه ها کاملا شبیه پدر و مادر بودن
ولی دکتر وسیله است تا اون بالایی نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته همیشه به یاد همتون هستم و کلی براتون دعا میکنم اینو مطمعن باشین که خدا بزرگه و مهربون دیر یا زود ههمون مادر میشم ایشالله که به زودی دامنه همتون سبز شه
دوستان روز بخیر من میدونم که کار شستشوی اسپرم از نیم ساعت شروع میشه به بالا. پس امکان شستشو خیلی بالا هست. تنا بدی که داره اسپرم اگر یخ زده باشه تو آزمایشگاه بیشتر از ده ساعت زنده نمیمونه. نازلو عزیزم خدا خودش خیر و برکت رو سرازیر کنه تو زندگی تک تک ماها. قربونت برم میبوسمت
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
دوستان خیلی جالبه یه نشونه داره اسپرم شسته شده و نشسته اونم اینکه اگر اسپرم نشسته باشه انقباضات رحمی یا همون کرامپ بعد از آی یو آی بعلت مواد شیمیایی داخل مایع منی خیلی بیشتر وجود داره. Preparing sperm for IUI Your partner will give a sperm sample, which will be washed and prepared for the IUI procedure. This washing can remove potentially toxic chemicals possibly present in the sperm that your body may negatively react to. These chemicals can sometimes cause an allergic reaction in women, which could hinder pregnancy. Washing the sperm may also minimize the cramping that sometimes occurs after the IUI procedure. This washing and preparation process also concentrates the sperm into a high volume. This high concentration helps the healthiest, most mobile sperm to reach the egg. This helps to increase IUI success rates.
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
بچه ها من هم مثل شماها طعم سختی ها و راه دور رو چشیدم . اما بازهم این دلیل نمی شه که کارهای پر ریسک رو انتخاب کنید . راستش من که نمی دونم دکتر م یا دکتر ایز کدوم شستشو انجام می دن کدوم نه . ولی طبق گفته خودتون یکیشون انجام می ده و توی آزمایشگاه هم انجام می ده . من فکر می کنم انتخاب ایشون منطقی تر هست.
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز