الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
غزل جان از کجا می خوای مطمئن باشی که اون اس ها رو حتما از اون افراد مشهور می گیرن؟؟؟؟ آخه اون ها چه نیازی به این کار دارن ؟ ضمنا الزامی نداره کسی که فرد مشهور و موفقیه هیچ مشکل ژنتیکی خانوادگی نداشته باشه ، یا اسپرم یه فردی از خانواده فقیر الزاما تبدیل به یه بچه ناموفق و مشکل دار بشه .... مگه همین رونالدو فوتبالیست از یک خانواده بی نهایت فقیر نبوده که تازه مادرش هم می خواسته سقطش کنه !!! ؟ چه بسا یه اس اهدایی از یه خانواده فقیر هم بگیره آدم که تبدیل به یک بچه باهوش و سالم بشه . همین قدر که مطمئن بشی واسطه ات سابقه بیماری ها رو توی اهداکننده ات بررسی کرده و سابقه بیماری ژنتیکی و عفونی خاصی ندارن کافیه . ضمنا بچه ها به نظر من این افراد معروف مثل فوتبالیست ها و بازیگرها اغلبشون اونقدر روابط باز و پرخطر و پارتی های شبانه و مشروب و غیره دارن که اتفاقا نمونه هاشون هم ممکنه به خاطر روابطشون با این و اون ، آلوده باشه و هم به خاطر مشروب و غیره ، مبتلا به جهش باشه.
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
دوستان من بالاخره با دکتر میر مشاوره انجام دادم....چن وقتی بود واس انتخاب دکترم و حتی اینکه برم سراغ میکرو یا همون آی.یو رو انجام بدم تردید داشتم...ولی خب توکل کردم بخدای خودم و دکتر میرو انتخاب کردم....در مورد نمونه بگم که خودشون تو مطب نمونه رو آماده میکنن و نمونه دهنده هاشون از نظر تیپ و قیافه متوسط رو به بالا هستن و از نظر گروه خونی و تیپ و قیافه تطبیقی با همسر و حتی خودمون انجام نمیدن....بقول خودشون چنتا نمونه دهنده دارن که نوبتی این کارو انجام میدن..و این بستگی به شانس خودمون داره که کدوم کیس نوبت ما بشه..البته اینم بگن که گفتن کیساشون از نظر تیپ و قیافه با هم تفاوت چندانی ندارن....و ی آلبوم عکس دارن از بچه هایی که از این طریق متولد شدن و گفتن بچهاشون خوش قیافن ...آزمایشاتی که روی نمونه انجام میدن همون آزمایشات روتین ایدز و هپاتیت ....و آزمایشات روتین و انالیز اسپرم که هر 6 ماه یکبار انجام میشه... 5 بار ای.یو انجام میدن و گهگاهی هم ممکن دوبار پشت سرهم انجام بدن... من در مورد موفقیت کارشون پرسیدم که گفتن 20 تا 30 درصد و حتی از آی.وی اف بیشتر..که نمیدونم دیگه واقعا جنبه تبلیعاتو داشت یا واقعا همینطور..خودشون راضی بودن از کاری که انجام میدادن....ولی خوب مورد هم داشتن که تا 17 بار هم انجام داده و بعد جواب گرفته..... دوستان من وقتی وارد مطب شدم منشی بهم گفت همه کسایی که الان تو مطبن از شهرای مختلفی اومدن...و چقده ناراحت شدم که چقده این مشکل زیاد شده....ان شاء اله خدا به زودی زود دل همه منتظرارو شاد کنه..آمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا را شکر یاس گل عزیزم که اوضاع خوبه خیلی خوش حالم کردی ایشالا تا آخرش عااالی پیش میره. من درگیرم و نمیتونم برات ختم آیه الکرسی بگیرم اینجا. اما خودم هر روز میخونم برات تا ایشالا مثبت شدنت از امروز. اگه کسی بتونه زحمتشو بکشه عااالیه
نازلو جوون معذرت میخوام دکتر میر رو با ادرس و اسم و ادرس دقیق برام میفرستی فکر کنم ندارم زحمتو میگشی عزیزم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جان یادم رفت برات بنویسم. عزیزم خودتو درگیر این که کسی بفهمه یا نه نکن. در کل نمیشه خیلی پنهان کاری کرد یک مثال نیزنم برات. من بیمه ام سلامت هست یا همون خدمات درمانی قدیم. نصف داروهامو تهران و نصفشو شهر خودم گرفتم و یا مثلا یک داروخونه آمپولامو به تعداد نداشت مجبور شدم بدم دکتر دیگه برام بنویسه تا از جای دیگه تهیه کنم یا مثلا روز سونو دکتر ک خودش نبود و تلفنی دستورا را داد و ماما نسخه نوشت و مهر دکتر صالح پورو زد بعد از بیمه به من زنگ زدن که چرا داروهاتو از جاهای مختلف گرفتی یا دکترهای مختلف داری. پس حیلی لرای گرفتن دارو خودتو اذیت نکن
سلام دوستان عزیز میشه منو راهنمایی کنید که این دکترهایی که اسپرم اهدایی iui میکنن اسمشون چیه کجا هستن و من چطوری باید باهاشون تماس بگیرم؟ شماهایی که تجربه دارید اسپرم اهدایی بهتره یا جنین اهدای؟ جایی هست که به قد و قیافه و گروه خونی اهمیت بده؟
سلام دوستان عزیز میشه منو راهنمایی کنید که این دکترهایی که اسپرم اهدایی iui میکنن اسمشون چیه کجا هستن و من چطوری باید باهاشون تماس بگیرم؟ شماهایی که تجربه دارید اسپرم اهدایی بهتره یا جنین اهدای؟ جایی هست که به قد و قیافه و گروه خونی اهمیت بده؟
غزل عزیزم دکتر ایز تجربه بالایی در این مسیر داره ...ولی نمیدونم چرا شستشو انجام نمیدن ..شاید دلیل خاص خودشو داره....من تو شهر خودم ،اصفهان،که واس مشاوره میرم دکتر ایز اولین گزینس..حتی خیلیا از دکترای شهر خودم نمیدونن که دکتر میر هم آی.یو انجام میدن ..درصورتی که دکتر میر طبق گفته خودشون بالای 14 سال که آی.یو انجام میدن.... نفس عزیزم ممنونم...ان شاء اله خدا خودش کمکمون کنه...با نظرت موافقم نفس عزیزم زیاد نباید حساسیت نشون بدیم...خود من اگه تو شرایط طبیعی بودم عمرا که بخام آی.یو انجام بدم با این روشایی که دکترای ما انجام میدن..ولی خب چاره ای ندارم..باورتون میشه دیروز که روش آماده سازی نمونه رو واسم توضیح دادن اصلا بدنم یخ کرد که خدایا بدون شرایط استریل چه کارایی که میکنن و ماها تن به چه کارایی که میدیم...خب صد البته اگه بخام همه اینارو روشون تمرکز کنم عمرا اگه بخام این راهو ادامه بدم...ولی مجبورم واس حفظ زندگیم و همین یکم آرامشی که واسم مونده اعتماد کنم و وارد این راه بشم....
الی عزیزم واستون فرستادم اطلاعاتشو....اگه با شماره همراه تماس بگیرین خود منشی که با دکترم کار میکنه..من تماس گرفتم اطلاعاتو کامل داد...تقریبا همونایی بود که وقتی با آقای دکتر و خانم دکتر مشاوره انجام دادم ....موفق باشین
عشق زیبا عزیزم اینکه جنین بهتر یا اس اهدایی این بستگی به نظر و عقیده خودتون داره...خوب اسپرم اهدایی حداقل 50 درصد ژنتیک بچه از خودتون... به طبع ان شاء اله 50 درصد خصوصیات از خود مادر به ارث میرسه....ولی جنین اهدایی خب به مراتب تموم ژنتیک بچه مربوط به پدر و مادری که جنین ازشون گرفته میشه... در مورد اسپرم اهدایی چنتا دکتر در چن شهر مختلف انجام میدن... دکتر ایز و دکتر میر و دکتر مس در اصفهان انجام میدن...که هر سه آقا هستن.. خانم دکتر چ که برای اولین بار باید تهران ویزیت بشین و در کرمانشاه عمل آی.یو رو انجام میدن... و دکتر ت. در مشهد کار ای.یو انجام میدن..
نه غزل جان. الی گفته بود برای تهیه داروها مشکل داره و میخواد از شهر دیگه تهیه کنه که من گفتم به این که مثلا داروخونه بفهمه داروی ناباروری مصرف میکنه اهمیت نده
عزل جان عزیزم خودم مطبشون بودم دیدم که نمونه رو همون لحظه که میخان تزریق انجام بدن از دونر میگیرن..اصلا ی نفر دم در مسئول گرفتن نمونس... من یکی از علتایی که دکتر مس رو واس اولین بار انتخاب کردیم بخاطر این بود که نمونه رو تو آزمایشگاه و تحت شرایط استریل اماده میکردن...ولی خوب روششون واس ای.یو اینطور بود که خییلی دارو میدادن که عوارض خاص خودشو داره... عزل عزیزم مشکل امثال ماها اینه که کسی تو فکرمون نیست..اگر اسپرم اهدایی مثل جنین اهدایی کار قانونی بود،بالطبع خییلی از دکترا این کارو انجام میدادن و امثال ماها مجبور نبودیم بخاطر حفظ زندگیامون هر شرایطی رو قبول کنیم...