2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممنون ازت نی نی 92 جون ... شما هم دخمل نازت رو ببوس عزیزم بچه ها من یه نذری بهتون پیشنهاد می دم ..... سرپرستی مالی یکی از نی نی های بی سرپرست رو قبول کنید .... ماهی یه مبلغی براشون می ریزید . مثلا پنجاه هزار تومن .... یا هر چند ماه یک بار برای نی نی ها وسیله بخرید ببرید پرورشگاهی که نزدیکتون هست... منتظر هم نباشید که اول جواب بگیرید بعد برید سراغ این کار ..... از همین حالا شروع کنید ..... دعای خیر نی نی ها خیلی پشت آدم هست.
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
سلام به همه خانمای گل 😘😘😘😘نی نی نگار عزیز ممنون از اینهمه انرژی مثبت و حسای خوبت مرسی که هستی ❤❤❤💋 پگاه جون خیلی ناراحت شدم اما مطمعنم یه روز خوب برای همه ما میاد فقط باید تلاش کنیم ونا امید نباشیم😘😘😙❤❤
بچه ها یه سوال من چندروز پیش رفتم برای شروع اولیه توی مرکز ناباروری برام آزمایش هورمونی و عکس رنگی از رحم نوشته درصورتیکه هنوز از شوهرم نمونه گرفته نشده و خودمم تا حالا هیچ اقدامی نداشتم از یه طرف هم انقد از این و اون شنیدم عکس رنگی خیلی درد داره و به نظر خودم الان تو این شرایط برای من لارم نیست کا انجامش بدم دوستایی که تجربه دارین میشه لطف کنین راهنماییم کنین به نظرتون انجام بدم یا نه دکتد ک و ط همون اول میخوان عکس رنگی رو یا نه مرسی دوست جونا دوستتون دارم 🌹🌹🌺💋❤
نی نی نگار جون من این نذر و دوساله که دارم انجام میدم خیلی خیلی حس خوبیه دوست دارم از اتفاقی که برام سر این نذر افتاده برای همه بگم یه اقای خیلی مومنی بهم گفتن که بچه دار میشین ولی اسمشو باید اسمی یکی از اءمه که گفتن بذارم چندوقت بعداز اون تصمیم گرفتم سرپرستی یه بچه رو قبول کنم از نظر مالی چندین بار نماس گرفتم تا بلاخره بهم زنگ زدن گفتن یه بچه یتیم هست که خیلی به کمک احتیاج داره و یه فرم برام فرستادن که پر کنم در کمال ناباوری اسم بچه همون اسمی بود که اون آقا بهم گفت و زمانی که اسمشو دیدم شوکه شده بودم فقط گریه میکردم و الان من دوساله یه بچه دارم که ندیدمش ولی عاشقانه دوس دارم و میدونم معجزه خدا قراره برام رخ بده
یاسی عزیزم از خدای خودم میخام دلتو شاد کنه و چراغ خونتو روشن کنه...یاسی عزیزم دعای هممونم پشت و پناهت......
مهرسای عزیزم درد عکس رنگی مثل درد آی.یو که انجام میدیم..من تجربه 3 بار آی.یو رو داشتم و واقعا دردشو تجربه کرده بودم..و درد عکس رنگی مثل همون درد ای.یو....ولی خب دردش اونقدر نیست که غیر قابل تحمل باشه..ولی ی جای خوب برو واس انجامش و حتما همراه خودت ی چیز شیرین ببر و حتما مسکن بخور قبلش که دردشو خییلی کمتر میکنه....موفق باشی عزیزم...
غزل جون چه قاطی پاطی شد اما اشکال نداره حتما خیریتی بوده انشااله دست دکتر ت واست خیر باشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مهرسا جون انشااله خودتم زود زود مامان میشی مطمئن باش پاداش کار خوب گم نمیشه واسه عکس رنگی که به نفع خودته من که رفتم پیش دکتر ک داشتمش خودم اما نمیدونم اجباریه یا نه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مرسی نازلو جون انشااله خدا دل تو رو هم شاد کنه و مامان بشی انشااله هممون بیایم اینجا و از نی نیامون بگیم
یلدا جون تو چطوری؟؟چی شد اخرش؟؟
دوستای گلم تو رو خدا دعام کنین خیلی استرس دارم داغون شدم خیلی محتاج دعاتونم
راستی نی نی ٩٢ جون جواب دادم ببین اگه نرسیده دوباره بفرستم