2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
یه چیزه دیگه این که کنارش زیر نظر یه متخصص زنان باش
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام یاس گل جون انگار پیام هام نمیاد همین جا می پرسم . الان هزینه های دکتر ک چقدر شده؟ خودت جدیدا پانکچر شدی یا فریزهات انتقال میدی؟ بعدشم اگه رفتی دکتر میشه بپرسی واسه مساله محرمیت تعیین جنسیت هم می کنه یا نه؟ هزینه جنین هم بپرس بی زحمت دیگه عرضی نیس جز دعا مامان شدنتون

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سارا عزیزم من دوس دارم خود دکتر متخصص زنان باشه که مجبور نشم واس هر مرحله آی.یو 3 تا دکترو برم..باید پیش متخصص زنان دارو بگیرم...واس سونو محبورم برم رادیولوژیای بیرون از مطب که خودش کلی اعصاب خوردی داره..بعدش واس تزریق بریم پیش دکتر ایز...واس بار اول که میخاستم انجام بدم با دکتر ایزدی سونوی بیرون که نزدیک مطبش بود رفتم ..که چقد معطلی و اعصاب خوردی داشت..که در نهایت که به متخصص زنان نشون دادم گفتش که نظر رادیولوژیستا با متخصص زنان فرق میکنه اگرچه دستگاهاشون پیشرفته تر.. مثلا ضخامت اندومترو خیلی بالا زده بود که دکتر زنان گفتش حتما از جایی که مد نظر خودش بود اندازه گرفته که این غیر تخصصی.....
دکتر میر دکتر زنان که دارو رو خودش تجویز میکنه و لی سونورو انجام نمیدن...دکتر مس خییلی دقیق کار میکنه و با حوصله ولی بدیش این بود که خیییلی دارو میداد..اگ اینقده دوز مصرفی داروش بالا نبود حتما با خودش ادامه میدادم...و اتاق آی.یو جداس...مگر اینکه همزمان چنتا مریض داشته باشه که بخاد ی جا انجام بده...
نازلو دکتر ایز هم دارو خودش مینویسه اگه بخوای سونو هم برای دفعه بعد مینویسه من دکتر زنان رو برای بارداری و کارهای جانبی مثل عفونت و چیزای دیگه میگم که اگه کارت بهشون افتاد یه پرونده داشته باشی و نوبت بهت سریع بده وگرنه دکتر ایز خودش همه کار میکنه من خودم الان دکترای عمومی دارم از بس اطلاعات دارم سخت نگیر ، من همین دفعه آخر که رفتم خودم برای خودم اچ سی جی تجویز کردم رفتم آمپولش رو زدم چون زنگ زدم دکتر نبود من تنها چیزی که نگرانم میکرد اینه که شستشو میدن یا نه اسپرم ها رو که یکی از بچه ها همین جا گفت شستشو میدن ولی آی یو ای به اون معنای عمیق انجام نمیدن دهانه رحمه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
ولی دکتر میر هم اینجور که میگی خوبه چون خودش دکتر زنان خیلی خوبه
سلام دوستای خوبم منم دیگه حوصله دنبال درمان رفتن و هزینه کردن ندارم مخصوصا این که همسرم هم الان امادگی نداره توکل بر خدا تا چی برامون بخواد منم خودم رو با علایقم مشغول کردم شاید خدا یه نگاهی هم به ما کرد اما خوب فکر بچه چیزی نیست که از تو ذهنم بیرون بره
سلام بچه ها امروز روز سیزدهم انتقالم بی بی چک گذاشتم منفی شد میشه اشتباه باشه
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
یه سوال دیگه اینکه تا وقتی پروژسترون میزنیم پریود نمیشیم؟
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
سارا عزیزم امیدوارم ازمایشتون مثبت شده و ان شاء اله اگه جواب مثبت گرفتی مارو بیخبر نذار و مارو هم تو شادیت شریک کن...و ی روزنه امیدی رو درون دلای دوستای چشم انتظارت روشن کن...
سارا نمیخوام الکی امیدوارت کنم

ولی همین جا شنیدم برا خیلی ها دیدم که خیلی دیر نشون داده ،
ولی تجربه خود من این بود که ده روز بعد از آی یو ای بی بی مثبت شد ولی لکه بینی داشتمو سقط شد
هههه اونوقت که بی بیم منفی میشد همه میگفتن شاید زود گذاشتی
یا وقتی که لکه بینی داشتم همه میگفتن ما هم داشتیمو
بچمون سالم دنیا اومد
در مورد من که انگار فقط معجزه برای بقیه بوده
سلام دوستای گلم سارا جون ناامید نباش انشااله ازمایشت مثبت میشه حتما بهمون خبر بده
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
من امروز روز دوم پریو دمه اما خونریزی نداره فقط لکه بینی شدید قهوه ای رنگ اعصابم داغونه از شانس من گوشیا تو شهرمون اشکال دارن نمیشه زنگ بزنیم چکار کنم به نظرتون داروهامو شروع کنم یا نه اولین باره اینجور شدم کمک😭😭😭😭😭
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...