2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
شوهرم دیروز اولین جلسه زالو درمانی رو انجام داده دکتر بهش گفته یک هفته دیگه بره آزمایش بده تا ببینه تاثیری داشته یا نه اگه نداشته که درمان دیگه ای رو شروع کنه یادم رفت بگم یه دکتر طب سنتی اطراف شهرمون هست که خیلیا تعریف کردن شوهرم با یه آقایی که توی مرکز ناباروری بوده آشناشده بهش آدرس داده اون آقا 1میلیون بوده الان شده 40میلیون تحت نظر این دکتر تا خدا چی بخواد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطیما جون خوندم که معطل دکتر چ هستی. اگه دکتر جانشین داره و با اهدا هم آی یو میکنه من اگه بودم وقتمو هدر نمیدادم و با اونم شانسمو امتحان میکردم. البته اگه دکتر به این زودی برنگرده
یاس گل از اولش لکه بینی بود؟
اگه از اولش لکه بینی بود صبر کن تا پریودی بیاد
من خودم یه چند مدت لکه بینی قبل از اومدن پریود داشتم
اگه هم روز اولت خون زیاد اومد و رو زهای دیگه لکه بینی بود هم فکر کنم اشکالی نداره
تو این موردم من دقت کردم ماهی که خونریزی کمتری دارم فولی های بهتر هستن معمولا
امیدوارم همه چی به خوبی پیش بره برات
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
من پیام ها را نخوندم. نی نی میخواد اقدام کنه مگه؟بعید میدونم به این زودی. میدونین بچه ها امثال ما تا از اولی خیالمون راحت نشده که همه چیش خوبه نباید به فکر دومی باشیم.
غزل جون اسمش ساقی بود درست گفتی. و یادمه همون موقع از دکتر چ ابراز رصایت بیشتری میکرد و میگ4ت ابن سینا جنیناشو نگه نداشته و قانون تک فرزندیه و این چرت و پرتا تحویلش داده اما از چ راضی بود و حتی همسرش به دکی گفته بود میشه دوباره بیایم؟
سلام بچه ها,آزمایشم منفی شد,دلم خیلی گرفته ,١٨میلیون خرج کردیم همه زندگیمون به باد رفته
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
سارای عزیزم ...ناراحتیتو و غم و غصتو با تموم وجودم حس میکنم..عزیزم بخدا درد بچهای این تایپکو واقعا درد خودم حساب میکنم..چون حسش کردم با تموم وجودم..قلبمو شکست این درد..واس همین اگ بدونم کسی این درد داره انگار مال خودمم...فقط عزیزم صبور باش که خود بالا سری باید بخاد...نمیدونم کی و چطور قرار دلتو شاد کنه..ولی اطمینان دارم که الان حواسش بهت هستو و خودش به موقعش بهترینو بهت عطا میکنه..
سلام ب همه دوستان البته فک نکنم کسی دیگه منو بشناسه .... امیدوارم ک همه دوستان دلشون شاد بشه ب همین زودی
خدایا یاریمان کن زندگی مان هر لحظه اش سبز باشد...و دل هایمان هر دم به یاد تو بتپد...