الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا نیستید آخه مهربونا؟ خانومهای گل یه سوال من این روغن سیاه دونه رو خریدم. خیلی شیشه کوچولویی داره به کجام میرسه؟ حالا دور از شوخی اینو هر شب باید ماساژ بدم یا زمان خاصی مثلا فقط تو دوره پریودی؟ بعد با شال پشمی بببندم دورش کافیه؟ یه سوال در مورد متفورمین. آیا روزی هم که برای اس اهدایی و آی یو آی بریم هم باید به مصرفش ادامه بدیم یا تو اقدام برای جنین ضرر داره؟ شما روزی چند تا میخورید؟ ممنون میشم جواب بدید
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
«هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام.
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان».
آرامش جان متفورمین رنباید یکباره قطع کرد.باردارهم بشی تا3ماهگی باید بخوری ودکترت کم کم دوزش ر میاره پایین. متفورمین خیلی خوبه باخیال راحت استفاده اش کن
میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «فردای خودمان».
آرامش جون ده پونزه روز مونده به انتقال یا آیو خوبرکمرتو و پهلو رو با روغن سیاهدونه چرب کن هر شب خصوصا شب اقدام میخوای با شال یا مشما هر چی که خودت راحت بودی مهرسا جون درخواست دوستیتو تایید کردم
نمیدونم واسه کسایی که نمونه بیوپسی سندروم سرتولی زده توی میکرو تسه احتمالش هست اس باشه یا نه؟ کسی این تجربه رو داشته کمکم کنه یا این مشکل با طب سنتی درمون میشه؟
عشق زیبا جانم یکم بیشتر کاش توضیح میدادید تسه کردید یا میکرو تسه؟
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛