2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام آرامش عزیزم مرسی از اینکه جوابمو دادی من فکر میکنم تسه بود چون جراحی کرد چند نمونه برداشت و داد پاتولوژی خیلی حس بدی دارم همش کارم گریه اس کسی بوده که با این مشکل بچه دار شده باشه؟ دکتر که به ما گفت نمیتونید بچه دار شید
بچه ها دکترآیتی رو کسی میشناسه ؟ خیلی سخت نوبت میده؟ نمیدونماز کجا باید شروع کنم همسرم هم کاملا با جنین و اس اهدایی مخالفه میگه اگر خدا میخاست ما بچهدار شیم خودش میداد نیازی به اهدایی نیست بااین تفاسیر فکر کنم هیچ موقع مامان نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق زیبا عزیزم من زنگ زدم دکتر آیتی فقط مریض جدید توی مطب بیمارای سرطانی رو قبول میکنه و بیمارستان مهر هم نوبتش واسه بعد از عید هست منم شوهرم تسه کرده ولی بعد از یکسال توی آز اسپرم 1میلیون اسپرم بود واسه همین تصمیم گرفتیم میکرو تسه کنه من دکتر امیر جنتی و صفری نژاد رو شنیدم خوب هستن از بچه ها هم پرسیدم دکتر اقصی و پاکروش و پیشنهاد دادن من در حال تحقیقاتم حتما به مورد خوب برخوردم بهت خبر میدم
مهرسای عزیزم مرسی که اینقدر امیدوارم کردی توی این یکسال همسرت دارویی مصرف کرده که توی آز اسپرم اومده؟ ببخشید که سوال میکنم توی تسه جوابش منفی شد؟ علتش رو همون سلول سرتولی زده؟ از ته قلبم واست دعا میکنم که زوده زود مامان بشی و همه ما امیدوار بشیم به آیندمون مهرسا جان فقط از اطلاعات کمی که بدست آوردم خواستم بهت بگم اگر توی آزمایش اسپرم هست دیگه همسرت رو واسه عمل میکرو اذیت نکنید از همون واسه میکرواینجکشن یا آی وی اف استفاده کنید مرسی که من رو هم به جمعتون پذیرفتید واقعا این حرفامو هیچ جا و با هیچ کس نمیتونم بزنم فقط خواهش میکنم هر اطلاع جدیدی راجع به این دکترا بدست آوردی به منم بگو
عشق زیبا جون شوهرم چندین بار آزمایش اسپرم دادن که صفر بود و بعد از اون دکتر گفتن تسه انجام بدن که عمل تسه اسپرمی پیدا نشد و گفت هیچ دلیلی نداره و آزمایش هورمونی و ژنتیکش هم خوب بود ولی و کلا دکتر ناامیدمون کرد و حتی بهمون دارو هم نداد و گفت برین اهدایی بگیرین شوهرم چندبار از دکترای عطاری دارو گرفت و چندین بار حجامت کرد و بادکش و یه دکتر بهشون گفت زالو درمانی کنه که ما انجام ندادیم بعد از این مدت یه بار دیگه شوهرم آز اسپرم داد که با ناباوری 1میلیون اسپرم توی نمونه بود که به دکتر که نشون دادن چک کردن گفتن اسپرمی که به درد فریز باشه نیست ولی بهمون دارو داد و گفت بعد از 3ماه بیاین ما حتی یزد هم رفتیم و دکتر همین داروها رو داد الان تصمیم گرفتیم میکرو تسه کنیم شاید اونحا اسپرم مناسبی پیدا بشه اگر نه از اسپرم اهدایی استفاده کنم
عشق زیبا جان ما 6سال هست ازدواج کردیم و بعد از 3 سال متوجه شدیم که شوهرم مشکل داره امیدتو از دست نده و توکل به خدا کن و استرس نداشته باش من خودم وقتی فهمیدم تا دوماه شوکه بودم هیچوقت روزی که جواب میکرو تسه رو گرفتم و NO SPERMزده بود و یادم نمیره تنها پشت در اتاق عمل زار میزدم شوهرم با درد روی تخت چقد اشک ریخت همه بچه هایی که اینجا هستن کم و بیش مثل هم هستن ما مشکلمون رو به هیچ کس نگفتیم چون واقعا دوست ندارم غرورش جریحه دار بشه اکثر بچه ها همینجورن خداروشکر همسرمن انقد خوبه که اگه تا حالا بچه دار نشدیم اما ما از زندگی کنار هم واقعا داریم لذت میبریم خیلی خیلی خیلی سخته بچه که میبینیم چقد اشک میریزیم و بغض میکنیم وقتی یه بچه رو بغل میکنم ترکیدن شوهرمو از داخل حس میکنم بماند که خانواده اش فکر میکنن مشکل از من هست و چقد تیکه بهم میندازن ولی من همه اینا رو به خاطر زندگیم تحمل میکنم و فکر میکنم اگه این مشکل رو من داشتم شوهرم خیلی بیشتر از این هوامو داشت مطمعنم یه راهی هست واسه خدا کاری نداره فقط باید ازش بخوایم و تلاشمون رو بکنیم من مطمعنم اگه قرار باشه یه بچه سرنوشتش توی این دنیا رقم خورده باشه و باید به این دنیا بیاد هیچی نمیتونه جلوشو بگیره باید از کنار هم بودن لذت ببریم با منفی بودن و استرس هیچی درست نمیشه باید انرژی مثبت بدیم چون زندگی واقعا همین روزایی هست که داره خیلی خیلی زود میگذره باید ازش استفاده کنیم امیدوارم خدا دل تمام بچه ها روشاد کنه و لذت مادر بودن رو به همه ببخشه ببخشید اگه پرحرفی کردم
مهرسای و عشق زیبا عزیزم حسی که دارین..دردی رو که به دل دارین همه دوستان خوبم خوب میفهمن چون با تموم وجود حسش کردن...ووای که چقده سخت..واقعا تجربه بدیه.....ولی واقعا چاره ای نیس...یعنی راه دیگه ای نداریم...باید تلاش کنیم و امید به همون خدایی داشته باشیم که مارو تو این مسیر گذاشته....بچها دعامون کنین تا خدا خودش چاره ساز دلای شکستمون باش....
مهرسا ونازلو جان حالا که احساس میکنم شماها رو دارم خیلی آرومم واقعا درد سختی رو داریم تحمل میکنیم و امتحان سختی خدا واسمون قرار داده فقط از صمیم قلبم دعا میکنم که خدا صبر و امید رو هیچ موقع ازمون نگیره من که این چند هفته که فهمیدم کلا کافر شدم از همه چی متنفر شدم ولی باید خودم رو جمع و جًور کنم و روی پاهام وایسم مثل همیشه خدا خودش به هممون رحم کنه و آرزوی هممون رو برآورده کنه مرسی که هستید😍😍🌺🌸🌺🌸
سلام به همگی ، عضوهای جدید خوش اومدین
امیدوارم حال همگی خوب باشه
نازلو جون منم مثل خودت شدم اصلا دلم دیگه نمیره که برم دنبال درمان، بالاخره تصمیمت چی شد برای ادامه درمان؟
یاس گلی چه خبر؟ چرا کسی نمیاد از خودش خبر بده ؟
نامردی نکنید اگه رفتید تو سیکل بیاید بگید
بچه ها خیلی عجیبه من اون ماهی که حامله شدم و سقط شد میدونستم که حامله میشم از همون اولش
همهی ماه ها امید داشتم ولی اون ماه واقعا فرق داشت
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
راستی عکس کاربریم عکس خودمه همونجور که کاملا میتونید ببینید، که چقدر خوشگلم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام مهرسا جان می شه یه توضیح بدی فرق تسه با میکرو تسه چیه همسر من دوبار عمل کرد هر دو بار اسپرمی ندیدن دکتر گفت در مرحله اسپرماتید متوقف شد تولید اسپرم می شه راهنمایی کنید من ببینم کدوم عمل رو انجام داده همسرم ممنونم
سلام به همگی،من در انتظار پری هستم تا انشااله برم تو سیکل کم کم صفحه های قبل رو میخونم تا بتونم راهنمایی میکنم نیلی جون و مهرسا جون قبول کردم در خواست دوستیتون رو انشااله بتونم کمک کنم بهتون نی نی ٩٢ جون واسم پیامی نیومده لطفا دوباره بفرست عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...