2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
ممنون سارا جونم فاطیما جان فکر کنم سیدنافیلد را برای ضخامت رحم میدن. البته فکر کنم قبلا جایی خوندم برای زن حامله مضر هست. شاید هم اشتباه نکنی. البته راجع به حاملگی در زمستان داری به خودت تلقین میکنی به نظرم. چون به خاطر آفتاب و ویتامین د شانس بهار و تابیتون بیشتره
نفس جون شایدم تلقینه اون قرصو گفت واسه خونرسانی برا رحم خوبه غزل جون این حرفا چیه .. اون ببین عقلت چی میگه استخاره هم شرایط خودشو داره ازتو حرکت از خدا برکت حتم داشته باش تلاشت نتیجه میده بخوای زندگیتو پای یه جواب استخاره بدی که نمیشه خواهرمن
الهی مرا  آن ده که آن به 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلش عذرخواهی میکنم بابت سوالم یه ماهه که قرص آوا بووست رو شروع کردم آمریکایی هست و کیفیت تخمک رو افزایش میده همیشه پری که میشدم تقریبا تیره بود ولی الان رنگش طوریه که مث دستمون میبره رنگش اونجوریه این خوبه یا نه ؟؟؟؟ بازم معذرت از همتون
الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام فاطیما جون این خیلی خوبه عزیزم و نشونه فعال شدن رحم و تخمدان خون وقتی تیرس یعنی رحم سرده و تخمدان تنبلی داره میگما حالا که دکتر نیست و وضعیتت خوبه برو واسه انتقال جنینات منم که میخوام برم واسه میکرو فکر کنم اینجوری بهتره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
غزل جون کاش استخاره نمیکردی در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست الانم اشکال نداره یکمی صبر کن صدقه بده و با توکل به خدا انجام بده
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نفس جون دکتر ک به منم گفت اگه جنین بخوای دو تا جنین با کیفیت عالی واست انتقال میدم این جنینا قبل فریز بلاستو هستن اما از نظر ظاهر و گروه خونی چک نمیشن
حالا که میخوای بری واسه نی نی دومی؟؟😍
بادام جون حتما برو و جنیناتو پیگیری کن اگه زود بری واست انتقال میدن اما اگه نری خیلی راحت میفروشنشون به یکی دیگه
نانا جون مرسی انشااله خدا کوچولو یا کوچولوهاتو واست حفظ کنه خیلی مواظب خودت باش
فاطیما جون همونطور که یاس گل جون گفت اوثاعت بهتره خدا رو شکر نه یاس گلم برام سوال بود که چطور برای بغضی جنین ها اجازه میدن بلاستو بشه. من فعلا که اصلا قصدشو ندارم. البته باقی جنین هامو نگه داشتم اما فقط برای اطمینانه که نکنه پشیمون بشم. میدونی یاسی آدم تا از اولی و سلامتش خیالش راحت نشه نمیتونه هیچ تصمیمی بگیره. اون هم طفلک من که از اولش اون همه مشکلات داشت
یاس گل جون سلام عزیزم چطوری؟یاس گل جان من قبلنا همیشه پریودم شروعش و پایانش ببخشیداااا قرمز یا صورتی بود.الان یه چند وقتی میشه حدودا ۶ ماه که شروع و پایان پریودیم قهوه ای تیره است.تاریخش منظم حتی منظم تر از قبل ولی هم تیره شده هم اینکه حجمش کم شده.به نظرتون من مشکل پیدا کردم.رحمم سرده؟تخمدانام تنبل شده؟آخرین باری که رفتم دکتر بهش گفتم اینجوری شدم گفت مهم نیست.خوب من الان باید با این وضیعت چیگار کنم؟
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز