2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
عزیزان سلام نازلو جان عزیزم چقدر خوشحالم که کامنت آخرت رو خوندم. با کامنت یاس گل جان برای شما شدیدا موافقم. و بازم میگم منم که عکس رنگی اونقدر خوبه و مثل یک تمیز کننده هست که طبق چند تا تحقیقات دانشگاهی میزان باروری رو حتی افزایش میده. اما خب اگر درد شدید غیر قابل تحمل در حین سیکل پریودی داری یا در حین رابطه جنسی که میتونه مشکوک بع آندومتریوز باشه لاپاراسکوپی بهتره یه دفعه. اما در کل خیلی خوشحالم که داری به خودت فرصت مجدد میدی. امیدوارم تو کارت گشایش بیوفته. راستی دوستانی که از اس اهدایی استفده کردند آیا برای فرزند دوم یا سومشون هم از همون اهدا تو بانک ذخیره میکنند ؟
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
ارامش جان اینجا که بانک اسپرم نیست،من با دکتر ایز صحبت کردم گفت اکثر اهدا کننده ها دانشجو هستن و بعد از تموم شدن درسشون معمولا نمیان واسه اهدا اما اگر باشن از همون اهدا کننده کمک میگیرن اما واسه میکرو که از واسطه میگیریم و واسه دکترای دیگه هم که... به هر حال عملا امکانش نیست فقط وقتی میکرو میکنیمو چند جنین داریم میتونیم بچه هایی از یه ژن داشته باشیم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یاس گل جان الهی خدا اجر این صبوریت رو بهت صد برابر بده اینقدر که گلی و بزرگوار. ممنونم از توضیحت
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
سارا جان دعاگویییییم همگی! چون مورد تو امیده توی دلای ماست! الهی به خیر عبور کنی از این دوران آمین
سارای عزیزم خوشحالم که خبری از خودت دادی..عزیزم استرس واقعا سم واس بارداری..بخصوص واس ماهایی که با این سختی باردار میشیم..آرامش دوای هر دردی...ارامش خودتو حفظ کن..از لحظاتت لذت ببر و همه دوستانون چشم انتظارمو دعا کن که ان شاء اله به زودی دامنشون سبز شه و دلشون شاد ..عزیزم با توجه به شرایطت استراحت داشته باش و خییلی مواظب خودت باش و مرتب خبرای خوب از خودت بهمون بده..
آرامش عزیزم ممنونم...راستش با توجه به اینکه در هر سیکلی که دکتر سونوی واژینال انجام میدادن هیچ مشکلی نداشتم ، فعلا قصد دارم اول عکس رنگی رو انجام بدم و با توکل بخدا ان شاء اله مسیری رو انتخاب کنم که حداقل صدمات جسمیش کمتر باش...
نازلو جان خیلی هم عالی عزیزم. بهترین تصمیم رو گرفتی. من نسبت به دکتر ایز خیلی حس خوبی دارم . وبسایتش پر از کلمات مثبته. انشالله به خیر
نازلو جانم امیدوارم حال روحیت بهتر باشه من که بعد از گذشتن یک ماه از منفی شدن هنوز باورم نمیشه که این راه سختو باید دوباره از نو شروع کنم ولی هر چه زودتر اروم بشیم واسه دفعه بعد انرژیه بیشتزی خواهیم داشت عزیزم باز یا بسته بودن رحم اصلا با سونوگرافی دیده نمیشه و حتما باید عکس رنگی گرفته بشه تا وضعیت لوله ها مشخص بشه جایی که من میکرو کردم اولین بار منو سونو کرد و فوق العاده از وضعیت رحم و تخمدونم راضی بود و با اینحال گفت اگر تصمیم به ای یو ای گرفتی حتما باید عکس رنگی بگیری که مطمىن بشیم لوله ها باز هستن و نکته دیگه اینکه اگر رحم مشکوک به کیست یا اندو باشه لاپرا میکنن که اگه مشکلی باشه طی لاپرا میسوزونن و برطرف میکنن ولی دکترم بهم گفت ما تو اروپا بدون لاپرا معمولا جنین انتقال نمیدیم ولی چون شرایط رحمت خیلی خوبه اصلا میازی نمیبنم چون لاپرا خودش احتمال چسبندگی رو بالا میبره توضیحاتم بخاطر این بود که نظر دکتر شما دقیقا عکس هر دکتری هست که من تا حالا دیدم حال روحیت خوب شد و تصمیم گرفتی با ای یو ادامه بدی حتما عکس بگیر از خدا میخوام به دلِ شکسته منِ روسیاه که فقط خودش از حال من خبر داره بزودی خبر بارداریه تک تکتونو اینجا بشنوم و مرحمی باشه واسه این حالِ بدم ای خداااااااااااا
آرامش عزیزم منم نسبت به دکتر ایز حس خوبی دارم ولی تنها موردی که منو دودل میکنه اینه که دکتر زنان نیستن...درسته که تجربشون خوبه ولی نمیدونم من رو این مورو حساسم...ولی وقتی باهاشون مشاوره انجام دادم حس خوبی داشتم..
افای مهربونم ،ممنونم که خواهرانه و دلسوزانه راهنمایی میکنین...خود من تلاشتونو که در این زمینه دیدم واقعا خوشحال شدم..عزیزم ی دوستی دارم که از خواهر بهم نزدیکتر و مهربونتر مثل دوستان این تایپیک...23 سال فرزند ندارن و همه راهیو رفتن حتی تا رحم اجاره ی...آی.یو...ای.وی.اف...باورت میشه 9 بار کورتاژ کرده و خیییلی سختیای دیگه....و بقول خودش هنوز خدا نخواسته...وقتی آرامششو میبینم خداروشکر میکنم که اینقده صبور و امیدوار به اینکه ی روزی حاجتش برآورده میشه و دامنش سبز میشه...همیشه به منم میگه که اصلا ناراحت نشو..غصه نخور...فقط تلاش کن که واقعا بچه واس زندگی نیاز و شیرینی زندگی...
مگه میشه دلمون نگیره...مگه میشه وقتی یاد مشکلمون میوفتیم ناخودگاه بغض راه گلومون نبنده....
گاهی میگم وقتی خدا بهمون بخشید و دستمونو گرفت بازم از ته دل خوشحال نیستیم چون همراه ووهمسفر راهمون دلش شکستس...
ولی بازم باید بگیم شکر و بهش زیاد فکر نکنیم..تلاش کنیم و بدونیم که غم و غصه فقط بار مشکلمونو بیشتر میکنه و صبرمون کم..پس ماهم تو این راه به خدای خودمون اعتماد میکنیم و قدم بر میداریم و دعا میکنیم که خدا به دستای خالیمونو و دل شکسته و چشمای منتظرمون نظر کنه و دل همه ی منتظرارو شاد کنه..آمین..
سلام دوستان عزیز حالتون خوبه خیلی وقت بود که نیومده بودم اینجا اسمای جدید زیادی دیدم فقط یاس گل جونو شناختم امیدوارم که همگی خوب باشید وسلامت
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
سلام به همه یاس گل جون دکتر برام نوشت امریکایی هست درصد موفقیت آیو و میکرو رو بالا میبره ریحانه جون دکترم گفت روزی 3بار ولی نت سرچ کردم زده بود روزی 4تا
الهی مرا  آن ده که آن به 
الهی به حق این شب سرد و تاریک دل همتون دونه دونه شاد بشه بعدم دل من که همتون مایه آرامش و امیدید.
یه سوال دوستان شما نمیدونید شرایط اجاره رحم چیه؟ چقدر هزینه عرف هست؟ یا چه جیزهایی باید تو قرارداد ها ذکر بشه؟
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز