2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
زورشون به من نمیرسه شهر کوچیکه همه هم اشنان ولی شوهرم یکم ناراحته میگه این همه میرم مرخصی واسه موقعیت کاریم خوب نیست البته نمیتونن نزارن بره فقط میگه جلوی پیشرفتمو میگیره اما من مشکلی ندارم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخ اره واقعا،اشکال نداره یکمی هیجان واسشون خوبه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
انشااله بتونیم همو ببینیم شایدم باردار نشدیم که همو ببینیم
راستی دکتر به من گفت دوباره ازمایش اف اس اچ بده شاید گیرنده هاش ضعیف باشه بعدم گفتم اندومترم روز ١٤ شده بود ٧/٥ گفت باید یه امپولی میزدی تا بره بالا به تو داده بود؟ اسمش چی بود؟؟