2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
گیسو دهه شصتی هستی یا هفتادی البته اگه نمیترسی کسی شناساییت کنه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام. گیسو جون و سارا جون کی گفته 16 بار؟من آزمایشام کامل بود رفتم پیش دکتر ک و دارو داد. اگه نامه بخوای نهایتا همون روز معرفی میکنه به دادگاه. بار دوم روز 10 پری بود فکر کنم که سونو کرد و گفت 14 بیا واسه تخمک کشی. 5 روز بعدشم انتقال و خدا نگهدار. سارا جون اینو جهت اطلاعت فقط گفتم. وگرنه که ایشالل مامان دوتا جوجو هستی الان

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حباب جان هنوز آزمایش ندادم فقط فکر کنم توهم زدم اگه مثبت شد حتما میام همه چیزو با جزییات میگم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
حباب جون من قبلا هم بی بی چک مثبت شده ولی پریود شدم به خاطر همین بهش اطمینان ندارم
سلام فاطیما جونم،فردا شب ده به بعد میام بحرفیم با هم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ای جان ببین کی به خونمون سر زده،رومیسا جونم خوبی؟؟ چقدر دلم میخواست ازت خبری بگیرم،نی نیه گلت خوبه؟؟رومیسا مامان سه قلوها خوشبخت باشی یه دوقلو هم بیاری که سه تا بشن نی نی هات
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
گیسو جون دکتر ک وط هر دو گفتن ظاهرش شانسیه گروه خونی تطبیق نمیدن ولی جنینی رو میزارن که خیلی با کیفیت باشه
فاطیما جون پودر جوانه هم خوبه اما تازش اثرش بیشتره،تازشو میتونی روی سالاد و سوپ بریزی پودرشو میتونی صبح قبل از صبحانه بریزی توی ١ لیوان اب با نصف قاشق مربا خوری عسل مخلوط کنی و بخوری عالیه
الی جونم دکتر ک رو هر چی اصرار کردم واسه ایو قبول نکرد گفت احتمال انتقال بیماری هست منم ریسک نمیکنم واسه همین تصمیم گرفتم برم دوباره پیش چ دوستان اگه دکتری رو میشناسین که نمونه ببریم ایو میکنه تو تهران بگین یکی از بچه ها میخواد از فامیلشون بگیره اهدایی رو خواسته که بپرسم