2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست
پارسال تو همین روز رفتم نتیجه آزمایش بارداری رو بعد از انتقال جنین را بگیرم، درد شدید پریود داشتم پاهام آنقدر تیر میکشید انگار هر آن ممکن بود پریود بشم، با خودم گفتم این بار هم مثل بارهای قبل ممکنه منفی بشه، همیشه بعد بارها و بارها ای یو ای منفی و بعد تولد جنین مرده چهار سال پیش، ته دلم یه امیدی بود که مطمئن بودم خدا حتما حتما نتیجه این همه سختی و رنج رو میده، همیشه با خودم میگفتم حتما ما عزیز دردانه های خدا هستیم آنقدر وجودمان پر از قدرت و شهامت هست که این توانایی رو در ما دیده و تو این شرایط سخت قرار داده، میگفتم پیروز این میدان هستم چون خدا با من هست و پارسال همین موقع تست من مثبت شد و الان دو قلو های من کنارم هستن، وقتی نگاهشان میکنم هزاران بار خدا رو شکر میکنم که به من قدرت داد که همه سختی ها رو به خوبی گذراندم و این فرشته ها میوه های این تلاش هاست، عزیزان من تلاش کنید هرگز نا امید نشید خدا همیشه با ماست
خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به من دادی، خدایا شکرت، خدایا شکرت، خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حباب جان همسر من هم ازو هست، من همیشه برای بجه های این گروه دعا میکنم موقع زایمان فقط برای دوستانی که تو شرایط من بودن دعا کردم، گیسو جان مطمئن باش به زودی خبر مادر شدنت رو می نویسی
خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به من دادی، خدایا شکرت، خدایا شکرت، خدایا شکرت
سلام به همگی دوستان عزیزم دقیقا ٢ سال پیش با این گروه اشنا شدم و در نهایت نا امیدی دوستان خوبی پیدا کردم که باعث شد امید رفته از زندگیم برگرده و بتونم با قدرت به هدفم نزدیک بشم بچه های عزیز الان دخترم ١ سالش شده و امروز روز تولدشه خواستم بگم که وقتی دخترمو میبینم خیلی خوشحالم که برای به دست اوردنش تلاش کردم شما هم ناامید نشین فقط مثبت باشین و ادامه بدین 😘😘😘😘😘😘
خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی شکر شکر شکر خودت حفظش کن
سلام خدا حفظ کنه بچه های مامانای تاپیکمون رو یهو افتادم یاد یاسی و موز کاش این دوستامون بیان یه خبری بدن و بقیه دوستای قبلی مامان کیان جیگرو ببعی بادوم الکساندرا انواع رز سمانه بهاری و دیگه ذهنم یاری نمیکنه
الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام عزیزان بله من اس اهدایی از واسطه بیمارستان مهر دکتر ک ای وی اف کردم بار اول خداروشکر مثبت شد ولی ٥ بار ای یو ای منفی قبلش داشتم
دخترم عینه باباشه جالبه واسه خودم هم عجیبه البته شبیه خودمم هست ولی من اصلا اهدا کننده رو ندیدم و دوست تداشتم ببینم ولی جالبه که خیلی شبیه باباش شده ولی مهم اینه که سالمه خداروشکر و برای همتون دعا میکنم و مطمین باشید یادتون میره سختی های این روزا
بچه ها از من بهتون نصیحت اصلا خانواده شوهرتون نفهمن که شوهرتون ازو هست یا از واسطه استفاده کردین بعدها خیلی اذیت میشین مال من اصلا هیچ کس نمیدونه و خیلی خوشحالم
حباب جون از الان بهشون بگو دارو گیاهی مصرف میکنه اگه ان شاءالله حامله شدی بگو واریکوسل داشته عمل کرده خوب شده نخواستیم بگیم که نگران نشین عملشم جزیی بوده ...
الهی مرا  آن ده که آن به