2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
برودکتر ت بپرس گیسو جون چه ضرری داره؟من کار نامه ام 20 روز از اولین مراجعه ام طولکشید اطلاعی راجع به جاهای دیگه ندارم اما دوستانی که جدید نامه گرفتن اطلاعاتشون بیشتره
منم تازگی نامه گرفتم اول باید برید یکی از دفاتر خدمات قضایی دادخواست بدید یه هفته بعد تاریخ روز دادگاه رو بهتون ابلاغ میکنن که احتمالا برای حدود 10 روز بعدشه، روز دادگاه اگه قاضی اذیت نکنه و نفرسته برای پزشکی قانونی که برای ما خداروشکر نفرستاد، یه هفته بعد حکمش میاد همون حدود 20 روزی میشه که حباب جون گفت اگر دوست داشتید میتونید آدرس الکی بدید چون تاریخ مراجعات براتون اس ام اس میشه حکم رو هم حضوری برید بگیرید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممنون دوستان گلم ایشالا به زودی اینجا پر میشه از مامان های گل فقط هرگز نا امید نشید من خودم رو میگم خیلی راه طولانی و سختی بود ولی عاقبت روشنایی بود حتما برای شما هم عاقبت خوبی داره فقط کمی باید صبوری کنید، گیسو عزیزم حتما به زودی خبر مامان شدنت رو میدی باید باور کنی با همه وجودت عریزم، من هم مثل منتظر جون بیمارستان مهر با اس اهدایی ولی دکتر انصاری، این دکتر فوق‌العاده هست من خیلی قبولش دارم،
خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به من دادی، خدایا شکرت، خدایا شکرت، خدایا شکرت
سلام ب همگی.خوبید. خانمایی کـاز اس اهدایی استفاده کردین میشه بگین ازنطر روحی و....راحت باهاش کناراومدین یانه.یکم ازحال وهوای این کار توضیح میدین.
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
عزیزم شوهر من عاشق بچه هاست، از وقتی به دنیا اومدن شدن همه دنیای شوهرم، خودش میگه بدون اینها نمی تونم زندگی کنم، اصلا نگران نباشید این فرشته ها خبلی تو دل بابا هاشون جا باز میکنن، یه چیز جالب که پسرم کاملا شبیه پدر شوهر من هست سفید با چشم های طوسی و دخترم هم شکل باباش اصلا هیچگونه شباهتی به من ندارن، واقعا دم خدا گرم
خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به من دادی، خدایا شکرت، خدایا شکرت، خدایا شکرت
آره یاس گل جون برای ۴امین بار
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
بچه ها خیلی جالبه یه بار همون اوایل که مشکلمون رو نمیدونستیم و برای بچه دار شدن به صورت طبیعی پدر خودمون رو در میاوردیم خواب دیدم که یه بچه داریم ولی نه شبیه منه نه باباش بعد تو خواب به خودم میگفتم این به کی رفته
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
بچه ها من خیر سرم رفتم واسه چکاپ قبل از اینکه برم پیش دکتر ط.اولین بارم بود میرفتم دکتر زنان متخصص ای وی افم بودااااا.مشکلمم بهش گفتم ولی فقط یه معاینه ساده کرد،سونوگرافی واژینال.ازمایش خون و ادرار.بهش گفتم عکس رنگی و پاپ لسمیرم برام بنویسه گفت لازم نیست.خوب من از کجا باید بفهمم که عفونت رحمی ندارم
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......