الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ای خدا این جمع دل شکسته ها رو تنها نذار خودت میدونی چقد خسته ایم از درمان وحرف مردم که چه تو رومون میگن چه پشت سرمون انگار ملت بیکارن وای خدا تو یه مراسم میری عزاو عروسی روضه فقط باید ج بدی انکار از اون هفته تا این هفته چی شده جدیدا والا دارم جوابسونو میدم که حرفی دیگه ندارین جز این سوال
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای کفتی فاطیما من که همش دو ساله ازدواج کردم جرات نمیکنم برم جایی تازه رفته بودم پیش یکی ک میدونم خانم خوبیه وسرش تو کار خودش اما ناراحتم کرد انقدری پرسید چرا نمیری دکتر درمان کنید کفتم بجه نمیخوایم کفت من که میدونم تو عشق بجه داری
سلام پارا جون والله فعلا هیچکس یاس گل دوتا جنین انتقال داد منفی شد عسل کوچولو دوقلو پسر بارداره فعلا همینا خودت خوبی؟پسر گلت خوبه؟اوضاع چطوره؟امن وامانه؟
واسه ۱۵ دی بهم وقت داد خیلی استرس دارم پارادیز جونم اصلا امید ندارم هنوز وارد سیکل تشدم به دفعات دوم سوم فک میکنم.با خودم میگم اگه این دفه نگیره سیکل بعدیم کی میوفته
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......