2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156143 بازدید | 10472 پست
نینا جون قسمت نبود انشااله دوره های بعد همه بچه ها دست پر بیان
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من تو دومین سیکل ای یو ای هستم خیلی نگرانم خیلی محتاجم به دعاهاتون کاش یه روزی که همین نزدیکی هاست خدا به دل ما هم رحم کنه و دستامونو خالی نزاره یاس گل نازنین دقیقا میدونم چه حالی داری تصور این حال هم حتی بعد 5 بار شکست برام سخته هر بار آرزوی مرگ میکردم وقتی جواب آزمایشمو میگرفتم وقتی با هزار امید پا میزاریم تو این راه و پیه همه چیززشو به تنمون میمالیم از خوردو خوراک و لباسمون میگذریم تا یه کم پس انداز کنیم غم گرفتن اهدا یه طرف پنهون کاریایی که باید بکنیم یه طرف چشما ی پر از تردید ونگرانی های همسرامون آه ه ه ه ه ه ه و واقعا آه میکشم از این سرنوشت از این درد کاش بعد این همه سال انتظار خدا رحمتشو شامل حالمون بکنه
انقدر همه دورو برم باردار شدن حتی دوستایی که تو مراکز ناباروری با هم آشنا شده بودیم وجنین گرفتن یا خودشون بچه دار شدن فکر میکنم اخرین بازمانده از نابارور های دهه شصت هستم
سلام دوستان برلی همه تون ناراحت شدم خیر و صلاح خدا رو فقط خودش میدونه و بس منم فردا برای تزریق میرم خواستم برم میر.... اما یمی از دوستام که قبلا ایز.... رفته بود و بعدش رفت میر.... گفت هیچ تفاوتی با هم نداره کارشون منم باز تصمیم گرفتم با ایز... ادامه بدم.... کاش..... محتاجم به دعا هاتون عزیزان راستی من دو تا فولیکول داشتم ۲۱و۱۸با آندومتر۸به نظرتون خوبه برای تزریق؟!
خدا از سرشون نگذره ما از خودمون بیچاره ایم اونام دس گذاشتن رو نقطه ضعف ما من با همون حرف زدم گفتم هزینه هاتون زیاده فورا گفت عزیزم برو به کسی که کمتر میگه زنگ بزن فورا قطع کرد گوشی رو
الهی مرا  آن ده که آن به 
دکتر من میگه ای وی اف کنم اما خودم دلم به ای یو راضیه اخه چه کار کنم وضعیت واسه ای وی اف جور نیست فکر کنم دکترم خودش اهدا کننده داره واسطه که خیلی طمع کا ره هر چند دکترا هم همشون پولکی هستند من هرچی گشتم که یه دکتر پیدا کنم مومن باشه نشد
وای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چی میبینم یاس گلم. باورم نمیشه. همینطور دارم اشک میریزم. متاسفم... بعد از مدتها اومدم یه سر بزنم. ببینم کی حامله شده. یاسی جون واقعا براتون ناراحت شدم. از وقتی آزمایش منم منفی شده تا حالا دل و دماغ نی نی سایتو نداشتم. امروز اومدم. وای یاسی قربون دلت بشم. دقیقا میفهمم حالتو. خدا بسته دیگه... آخه تاکی!!!