2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156143 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطیما جون میکروی ناموفقتو فهمیدم. اما دیر و گفتم ابراز همدردی بازم همه چیو یادت میاره. واقعا ناراحت شدم برات. از خدا میخوام اون اتفاق خوبه بیافته و همه ناراحتی هاتو فراموش کنی
سلام دوستای مهربونم ،مرسی از همدردیتون
جواب ازمایشم هم منفی بود
من روز ٢٤ انتقال دادم و اندازه اندو ٩/١ بود دکتر گفت وضع رحمت عالی بود اما باید خدا بخواد که نخواست
دوستای کوچیک اقا علی اصغر امسال هم گره بزرگ زندگیمو باز نکرد
دیگه بریدمو تموم شدم طاقت ندارم نمیخوام از دردم بگم که میدونم همتون لحظه لحظشو دیدینو تحمل کردین خوشبحال اونا که ناخواسته باردار میشن نمیدونم لیاقت مادری تو چیه که خدا به من نداده نمیدونم راه حل این درد چیه
فقط اینو امروز همسرم گفت به شما میگم تا مثل من تو دامی که من افتادم نیافتین
دکتر به همسرم گفته بود جنینها خیلی ضعیفن در حد گرید d -c
یعنی فقط خدا لعنت کنه احمدی رو که معلوم نشد اهدا کننده رو از کجا پیدا کرده ،یک میلیون از من پول ازمایشو اس گرفت اما هر کاریش کردم ازمایشو نه نشون من داد نه ماما،میدونست شهرستانیم دستم به هیچ جا وصل نیست نه میتونستم کسی رو پیدا کنم نه میتونستم روز پانکچر کنسل کنم تعداد پایین و مرفولوژی زیر ٢٥/٠ بود خلاصه داغون بود از دردتشم خبر ندارم
به خدا فکرشو که میکنم داغون تر میشم ،خدا ازش نگذره
نمیگم وای من چه تخمکایی دارم اما حداقل وضعم به این خرابی نیست
از خدا میخوام به هممون صبر بده بازم مرسی از همتون
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
خیلی ناراحت شدم یاس گل جان.دارم با اشکک تایپ میکنم. خدا برای احمدی نسازه. چقدر بهت سفارش کردن بلای من سزت نیاد. آزمایش اس اهدا کننده را خانم باجلان به من داد. 30میلیون اس با مورفو زیر 25. اگرجه خدا به من خیلی کمک کرد اما اصلا نمونه خوبی نبود. و به خاطر مضطر بودن ما این خانم سواستفاده میکنه. تنها آزمایشی که داده بود به اتاق عمل ایدز و ههپاتیت بود. گروه خون که من تاکید داشتم و همینطور آزمایشهای معمول دیگه را نداشت. هرچه اصرار کردم قبلش نبرده بود به دکتر ک نشون بده. دقیقه نود داده به اتاق عمل که من نمیتونستم کنسل کنم سیکلو. یعنی من فقط دل به دریا زدم و توکل بر خدا کردم و انجام دادم. حتی برای انتقال جنین مردد بودم. هنوزم ترسیدم از بچه آز خون بگیرم که گروه خونشو چک کنم و چه بسا دروغ گفته باشه. اینها را اینجا گفتم تا همه حواسشون را جمع کنن کاملا و خدای نکرده مورد سو استفاده قرار نگیرن. از ما هم 870 تومان اون زمان برای اس و آزمایشها پول گرفت. عکسشو که تو تل گرام میبینم بدنم مور مور میشه
یاس گلی جونم دیگه موندم چی بگم خیلی ناراحت شدم ایشالله خدا خودش کمکمون کنه معجزه خدا رو هم بلاخره میبینیم همه دست خالی برگشتن این چند وقت یکی باردار نشد دلمون خوش شه خیلی دلم گرفته است
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
نفس جونم فقط خدا میدونه چند بار بهش زنگ زدم اخرا دیگه ج تلفنمو نمیداد همش میگفت یه ساعت دیگه میبرم فردا میبرم ،زنگ میزدم به نوروزی میگفت نیاورده بار اخر گفت ١/٥ میبرم منم هر چی زنگ زدم به نوروزی ج نداد فرداش که زنگ زدم نوروزی گفت یادم نیست اگه میگه اورده حتما اورده دیگه منم اطمینان کردم یعنی چاره ای نداشتم تازه چقدر که دکتر بهش تاکید کرد که حتما ازمایشا رو ببینه یه ازمایشی رو که هم من باید داشتم هم اهدا کننده توی شهر خودمون انجام دادم ٤٥ اونوقت خانوم از من به خاطر ازمایشی که نمیدونم انجام داد یا نه ٢٠٠ گرفت ازمایش گروه خون که هیچ حتی ایدزو هپاتیت رو هم به اتاق عمل نداد،روز پانکچر دکتر گفت واسطه کی بود گفتم احدی گفت باشه،همین من که حلالش نمیکنم اگه حقی دارم از حقم نمیگذرم اگه خودم تو تو خیابون کسی رو پیدا کرده بودم صد شرف داشت به اینی که این خانم اورد تازه با پول خیلی کمتر از اینی که تو جیبش ریختم دیگه تموم شد بقیه دقت کنن ازمایشا رو بروز بخواین باور کنین ارزش یه رفتو امد به تهرانو داره به این همه استرسو دردسرو دارو واین دوره طولانی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جون انشااله تو مامان بشی عزیزم و همه دوستای منتظرمون
خدا نکنه گیسو جون انشااله شماها مادر بشین حداقل تایپیکمون یه امیدی بگیره