الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستان میشه لطفا هرکس شماره دکتری که با اسپرم اهدایی ای یو ای میکنه رو داره بهم درخواست دوستی بده یا اینجا اعلام کنه من بهش درخواست بدم دکتر ایزدی بودن گویا
امروز رفتم پیش یه دکتر فوق تخصص نازایی که بیمه منو قبول میکردواقعا مزخرف بود وقتی پرونده پزشکیمو که چند ساعت نشسته بودم پاش که کامل و دقیق بنویسم بهش دادم بخونه نگاهش هم نکردو گفت من نمیتونم الان بخونم واسه چی اومدی من هم گفتم که همسرم ازو هست و من برای اطمینان از سلامت بدن خودم اومدم اصلا ادم حسابم نکرد و گفت برو پیش همون که قراره کاراتو انجام بده گفتم کارامو فراموش کنید ببینید من احتیاج به ویتامین یا آزمایشی دارم که مطمئن برم واسه ای یو وقتی فهمید اس میخوام بگیرم که اصلا محلم نداد واقعا دکتر مملکت مارو ببینید گفتم نامه دادگاه دارم گفت اون نامه واسه جنینه منم گفتم بزار دلش نرم شه فکر کنه پیش اون میخوام انجام بدم گفتم شما جنین اهدایی انجام میدی؟گفت بله اگه خودتون زوج بیارید شاخ در اوردم دکتر ها چه قدر بی مسئولیت وپولکی شدن واقعا دلم میگیره از این دکتر های بی وجدان که چون پیش خودش قرار نیست ای وی اف کنی و پولتو بریزی جیبشون واست هیچ کاری نمیکنن
سلام بچه ها من الان از مشهد پیام میدم صبح رفتیم حرم همش اسم شماها یادم اومد یاسی ملیحه جون که تک تک کلماتش می اومد تو ذهنم ابجی فاطیما جوون و تنهایی هاش نانا و همه دونه دونه اومدید به ذهنم از امام رضا خواستم ما رو اینقدر ازمایش نکنه دیگه صبرمون تمومه دست رد نزنه به سینه مون خدا کنه حواسش به ما باشه دلم میخواد همین زودی مامان بشید گلبارون کنیم براتون خدا کنه زود بیاد اون روز
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹