2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156143 بازدید | 10472 پست
ولی ای کاش دکتر ها هم کمی منصفانه تر با ما که واقعا در مانده ایم بر خورد میکردن همین اخرین بار که من رفتم پیش دکترم و گفتم که کاش یه مقدار هزینه ها پایین تر بود بالحن بدی گفت همینه که هست و من تا سه روز گریه میکردمو یه مدت به خاطر این برخورد دکتر حال روحی خوبی نداشتم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام یاس گل عزیزم اون روز که رفتم بیمارستان با ی خانمی اشنا شدم داشت تخمک اهدا میکرد بره ی خانمی ازمایشش رو هم دیدم ذخیره اش خوب بود اولین بارش بود شمارشو کرفتم بجه هاش نسبتا ب ما میخوردن رنک پوست و مو من برام مهمه خصوصا مو🙍 اونجا ب ماما کفتم کفت اینا ممکنه گولت بزنن جون با واسطه کار نمیکنن البته خانمه گفت روز عمل پانکچر پولم رو میگیرم ب فرض اینجوری باشه میترسم داروهاشو استفاده نکنه اخه شنیدم ی سریا داروهاشونو میفروشن حالا کفتم ب واسطه بکم اون کاراشو بکنه وازش تعهد بکیره من هم اکه واقعا همکاری کرد حتما پول بیشتری بهش میدم نظرت جیه ب نظرت واسطه قبول میکنه؟)اخه از چهره بجه هاش خوشم اومده)
سلام دوستای گلم من امروز دو تا جوجه های طلاییم رو اوردم خونه البته به پشتوانه دعای شما دوستای خوبم
تو رو خدا منو از دعای خیرتون محروم نکنین
بازم سایت سر میزنم و جواب همه رو میدم اگه کمکی از دستم بر بیاد
دعاهاتون رو بخونین لیست صفحه دو هست من نمیتونم بیام
یلدا جون بهتره پای واسطه رو وسط نکشی میتونی واسه امپولاش باهاش بری و حالا که خودش گفته روز پانکچر پول رو میگیره حتما امپولاشو میزنه
واسطه کلی دو طرفو تیغ میزنه
بعد میام حرف میزنیم
فعلا بای
دعام کنین😘
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
من که خیلی میترسم این جوری دونر انتخاب کنم و راحت ترم که به دکتر اعتماد کنم با یه خانومه خیلی محترمی اشنا شدم تو یه جای عمومی که اصلا ربطی به بچه دار شدن و اینا نداشت دلم گرفته بود و بهش مشکلمو گفتم پیش خودم گفتم من که نمیشناسمش دیگه هم نمیبینمش اما خانومه گفت میخوای کمکت کنم و شوهرم بهت اس بده بچه های سالم داشت و همسر زیبا رایگان هم می اومد چون مشکل مالی نداشت اما من ترسیدم که در اینده مشکلی به وجود بیاد
سلام دوست جونا من روز چندم تست بگیرم معلوم میشه! استرس دارم فراوون بچه ها قبل از پر هم ترشح سفید داریم؟من که از استرس زیاد انگاری تا الان تو عمرم پر نشدم نمیدونم قبلش ترشح داشتم یا نه؟ چون الان دارم