الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ملیحه عزیزم حین صحبت با خانم دکتر جابری دختر آقای دکتر ایز اومدن دیدن خانم دکتر...و خانم دکتر بهم معرفیش کردن...ازشون پرسیدم که آقای دکتر مطب نیستن ..دخترشون گفتن رفتن تهران....
والا نمیدونم نازلو جون من که رفتم پیش دکتر گفتم یه سال بچه میخوام نشده منو بفرست عکس رنگی فورا منو فرستاد تازه من ترسیدم نرفتم بعد که رفتم ابن سینا واسم کلی ازمایش نوشتو عکسو رنگی و گفت اجباریه منم انجام دادم در مورد ازمایشای ایمنی که درست گفتن معمولا بعد چند تا سقط و بارداریه پوچ میفرستن تو هم زیاد فکرتو مشغول ازمایش نکن فعلا به عکس فکر کن و ادامه ایو موفق باشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان من پارسال تپ این تاپیک بودم، همسرم عمل واریکوسل کرد ولی هیییییچ فایده ای نداشت، الانم مورفولوژیش صفره و حرکت a هم صفره، دوبار میکرو ناموفق داشتم با بیست و خورده ای تخمک به خاطر کیفیت اسپرم جنین برامون تشکیل نمیشد، الانم ابن سینا برای ماه بعد گذاشتتم تو سیکل میکرو، ولی می دونم فایده ای نداره شوهرم راضی به اس اهدایی شده، به نظرتون با این وضعیت دکترا اجازه اس اهدایی به ما میدن؟
نازلو جون در مورد ازمایش ایمنی میتونی لیستشو ورداری از همین سایت و ببری یه دکتر عمومی واست بنویسه عکس رنگی هم همینطور ولی اینو بدون اینکه واسه ازمایش ایمنی دکترا خیلی عجله نمیکنن بخاطر اینکه اثبات شده نیست و هنوز ازمون و خطاس واسه همه نتیجه واحد نمیده ولی چون شما علاىم تب و لرز داری بعد ای یو میتونی خودت انجام بدی بعد ببری دکترت ببینه
هی روزگار.... نازلو جوون دلمون از دکترا خونه خوننن من اصلا عفونت نداشتم از همین بی خیالی این دکترا عفونت شدید گرفتم اصلا دل نمیسوزونن یرای همین عفونت که الان هم خوب نشدم تا تهران هم رفتم ولی هنوز نتیجه نگرفتم و چقدر هزینه کردم خدا ازشون نگذره که فقط ماها براشون ماشین اسکناس چاپ کنی هستیم .... بیوجدان هااا من که هر دکتری دیدم به جز دکتر ت همه از دم پولکی بودن و همش اینور اونور پاسمون دادن...
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نازلو جان برای یه دکتر چه فرقی داره که برای تو عکس رنگی و ازمایش بنویسه یا نه؟اونا هر چقدر هم پولکی باشن مثلا قسم پزشکی خوردن که تمام تلاششون رو برای بیمار بکنن که اگر نکنن مسئولن! بعدم برای هیچ بیماری قبل از بارداری ازمایش ایمنی نمینویسن مگر سقط داشته باشه... که برای من بعد از یکسال که باردار شدم و سقط شد ازمایش نوشت.. در مورد عکس رنگی حق رو به تو میدم اما خب از نظر دکتر شاید برای تو واقعا نیاز نبوده واگر برات عکس رنگی هم مینوشت سود یا ضرری بهش نمیرسید که شما میگی به فکر جیب خودشه امثال من و شما به خاطر شرایطی که داریم کلا حساس شدیم و به همه چیز تقریبا منفی نگاه میکنیم منم خیلی وقتا خیلی وقتا مثل تو به زمین و زمان بد بینم بی خیال باش و با فکر آروم برو جلو انشااله این بار حتما نتیجه میگیری
امیدوارم نارلو جون زود زود نتیجه بگیری منم منظوری نداشتم حتی قصد دفاع از جابری رو هم ندارم فقط میگم انقدر غصه هامون زیاد هست که دیگه خودمون با حرص خوردن زیادترش نکنیم چاره چیه تازه شما میگی دختر ایز... گفته که رفته تهران اره رفته اما من با دوستم صحبت کردم گفت ایز... بهش گفته داره میره تهران با اقای خامنه ای صحبت کنه و دادگاه داره حالا راست یا دروغش رو نمیدونم اما اعصابم خورده که شاید این راه کم کم برامون بسته بشه اعصابم داغونه
نازلو جون درکت میکنم ماها فقط باید خودمون مواظب خودمون باشیم میدونی به نظرم خیلی از این دکترها هم میخوان ما بشیم موش آزمایشگاهیشون یا تجربشون رو بالا ببریم من خودم دکتر زنان که فوق تخصص و تازه کار هم بود رفتم و مشکلمو گفتم با یه ذوقی میگفت بیا آی وی اف با جنین اهدایی برات انجام بدم که من گفتم اس اهدایی میخوایم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
بچه ها میدونید قرص لتروزل رو کشورهای اروپایی تجویز نمیکنن چون هنوز عوارضش مشخص نیست اونوقت میدن به خورد ما کشورهای جهان سوم و دکترهای اینجا هم همینجوری تجویز میکنن
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
نازلو جون جاری منو دکتر بعد از دو تا سقط نفرستاد ازمایش ایمنی و انعقادی گفت برو باردار شو اگه سقطا شدن سه تا یا چهار تا برو،اونم بیچاره ٤ تا سقط کرد بعد فرستادن ازمایش که معلوم شد مشکل انعقادی داره اما دو مورد عکس رنگی علت این اصرارشون رو در مقابل شما اصلا نمیفهمم حتی با اینکه جاریم راحت باردار میشد و اصلا دلش نمیخواست عکس بگیره دکترش بهش گفته بود بدون عکس رنگی پیش من نیا برو پیش همون دکتر قبلیت که گفته بود بدون عکس نرو ایو،بگو واست بنویسه راستش اینقدر درد میکشیم که اینا توش گمه،از همه بدتر درد انتظار ،از اون بدتر نگاه مردم،حرف فامیل،متلک جاری،نگاه نگران پدرو مادر از همه بدتر دلمون رو میسوزونه بی قراریاتو درک میکنم اما سعی کن اروم باشی فکر میکنم دکترا فکر میکنن الکی حولی واسه همین به حرفت گوش نمیدن اروم باش این روزا میگذره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...