2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
یلدا جون خیلی کار خوبی کردی رفتی پیش مشاور،در مورد قرص خوردن زیاد جدی نگیر اگه ما هم بریم پیش روانپزشک بهمون یه عالمه قرص میده،به نظر من همسرت رو راضی کن باهات بیاد پیش مشاور میدونی باید همسرت صراطشو مستقیم کنه تکلیف بچه و تو معلوم باشه جایگاهتون و ایندتون وقتی مطمئن شدی برو واسه بچه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نازلوجان من اینجا ک رفتم دکتر اولین بار گغتم مبخام میکرو کنم.... ازمایشات روز دوم پری نوشت با عکس رنگی.... چرا برا تو نمینویسن..... اگ تجربه میکرو منفی داشتی.... حتما از ایمنی و انعقادی بده
بلاخره اونی ک باید میاد و... 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام یاس گلی کجایی؟
بیا ببین این شوهرم دیونم کرد
روزی نشده که نپرسیده وقت دکترت کیه
هلاکشم انقدر پیگیره
ولی بهم گفت من میدونم تو دو دلی ودوست داری منو هواتو داشته باشم پیشت بشینم مسافرت نرم امپولاتو بزنم...
دفعه که قبل که رفت چقدر بهش گفتم نرو واجب نیست هی گفت تو پیش مادرتی تنها نیستی
ولی چقدر میخواستم پیشم باشه نمیخواستم کاری انجام بده دوست داشتم کنارم بود سرمو میذاشتمش رو سینه اش ارامش بگیرم...
ولی حیف من این هارو صد دفعه بهش گفتم انگار متوجه نمیشه که بهش نیاز دارممممم
سلام به همگی بچه ها خیلی میترسم الان دو روزه احساس میکنم تب دارم گلومم میسوزه، نکنه از اهدا کننده ایدز گرفتم آخه از نشانه های اولیش همینه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
ا از شدت نگرانی خوابم نمیبره دیگه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
نازلو اگه عکس رنگی گرفتی بیا بگو چطور بوده؟ منم میخوام ماه بعد برم ولی هم میترسم هم اینکه مطمئن نیستم عفونتم برطرف شده یا نه راستی برای عکس رنگی من تو اینترنت خوندم نباید عفونت داشته باشی حواست باشه به این موضوع
در مورد ایدز اتفاقا وقتی ویروسش وارد بدنت میشه همون وقت بدن یه واکنش هایی نشون میده مثل تب و سرماخوردگی باور میکنی این چند مدت اینقدر اتفاقات جور واجوری افتاده که دیگه داره باورام همون چیزی هم که بود از بین میره
شماها چقدر نگران ایدز هستین مگه اهدا کننده ها ازمایش نمیدن!!!!! دیگه انقدر ها هم دکترا ریسک نمیکنن که اهدا کننده مشکوک استفاده کنن چون اگر خدایی نکرده تو این همه سال اگر حتی یک نفر هم بیمار میشد پدر صاحب این دکتر ها رو در میاوردن پس انقدر نگران نباشین به نظرم دکترا خودشون احتیاط میکنن تو همچین مواردی
چرا کسی اینجا نبید؟ فقط منم که سر میزنم مرتب بچه ها من یه کار خنده دار کردم روز ۷ آی یو ای بی بی چک زدم هر چند اگه بچه ای بوده با این سرفه هایی که من کردم دیگه چیزی ازش نمونده
فرشته من نمیدونم ولی اگه اسم کاملش رو داری اسمش+ کرمانشاه رو بزن حتما آدرس مطب با شماره تلفنش میاد
منم خیلی نگران ایدز هستم ولی سارا جان مال شما یه بخشیش استرسه یه بخشیش هم تلقینه... ولی جدا از همه این حرفها خارج از ایران بانک اسپرم دارن اهدا کننده میره اهدا میکنه اسپرمشو فریز میکنن بعد از شش ماه ازش آزمایش hiv میگیرن بعد اگه منفی بود از اسپرم استفاده میکنن چون ازمایش ممکنه تا شش ماه منفی کاری باشه ولی متاسفانه نو ایران از اینجور کنترل ها وجود نداره
سلام دوستان من دیروز با دکتر چ ویزیت شدم دارو هامم کلومفین و سینال اف ۵ تا راستی سینال اف برا چیه و قیمتش الان چنده ؟؟ راستی عفونتم شکر خدا بهتر شده خانم دکتر سونوکرد و گفت وضعیت رحمم خوبه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹