2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
خداروشکر الی جون که عفونتت خوب شده. من حالم اصلا خوب نیس.بخاطر کمبود پول این سیکل جور نمیشه برم مشهد.به هرکسی داشتیم رو زدیم واسه یه تومن.ولی دریغ از .......ادم چی میتونه بگه.اسمشو بزاره حکمت ....بزاره بدشانسی......مغزم داره میترکه .....ایشالا شماها حداقل پیشرفت کنید ....
الی جان عزیزم خداروشکر که وضعیتت بهتر شده...ان شاء اله اینبار خواسته دلت با حکمت خدا یکی بشه و دامنت سبز و دلت شاد...
فرشته عزیزم ناراحت نباش و حتما حکمتی بوده..حتما خیریتی درش بوده...باور کن منم موقعیتشو داشتم ولی نمیدونم چرا دلم نخاست که سیکل سومو انجام بدم...گذاشتم واس آبان..نمیدونم حتما حکمتی داشت که دلم راضی نشد برم...عزیزم ان شاء اله خدا به هممون کمک کنه و دلمونو شاد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ممنون ان شاءالله همگی با هم این روزا رو زودتر بگذرونیم و زودتر نی نی هامون رو بغل کنیم فرشته جوون ما هم همنیم از همه چی میزنیم تا پول جمع شه ... بچه ها من فهمیدم امروز که عفونت ادراری من برا اینه که سنگ گرفته کلیه ام از دیروز پهلو درد داشتم خیلی زیاد امروز‌ دردم زیاد شد و به خونریزی افتادم تازه حالم بهتر شد حالا بعد اون عفونت باید برم دنبال کلیه هام .... اینم قسمت من ...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جون خدا رو شکر انشااله دست خانوم دکتر واست خیر باشه خدا رو شکر که عفونتت بهتر شده،به خاطر عفونت ادراری ناراحت نباش اون درمانش خیلی اسون تر از عفونت رحمی هست اب زیاد بخور wc زیاد برو انشااله زود خوب میشی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سارا جون ایدز کدومه ؟؟بابا الکی فکرتو مشغول نکن اهدا کننده ها همه ازمایش شدن و مطمئنن ایدز سریع خودشو نشون نمیده اما علائم اولیش یه سرما خوردگی خیلی سخت و تب شدیده که با انتی بیوتیک خوب نمیشه اما خودش بین دو تا سه هفته بعد خوب میشه و بیماری میره تو دوره پنهان،تا عضلاتتون گرفت به ایدز فکر نکنین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
فرشته جون انشااله حل میشه
نازلو جون کی میری واسه عکس؟؟
نانا جون خوش اومدی،انشااله بچه بغل از اینجا بری راستش من در مورد بیمارستان پیامبران اطلاعاتی ندارم اما پیش هر دکتری بری خودشون با واسطه خاصی کار میکنن تا جایی که من اطلاع دارم دکتر ط و ک خودشون هم جنین دارن اگه کمکی خواستی در خدمتم
نانا جان خیلی خوش اومدی بدون که اینجا همه دوستن و تا اونجا که بشه همراهیت میکنن و اینکه در مورد بیمارستان پیامبران از بچه های ما کسی نرفته جدیدا بهتره با دکترای ادامه بدی که آمار کارشون بالاست و اینکه وقتی شما داری این همه هزینه و وقت و سلامتی رو میزاری حق داری بهترین ها رو انتخاب کنی تا این راه دور نزدیک تر بشه گرچه اینا همه دست خداست ... و همین طور که یاس گلی گفت امار دکتر ط و ک بالاست و خیلی از دوست جونیای اینجا با هاشون بارداری موفقی داشتند اصلا نگران نباش ... فقط حواست به از ایمنی و انعقادی باشه که اگه دنبالش نبودی برو دنبالش که یه قدم جلوتر باشی .... یاس گلی نمیدونم اینکه عفونتم این همه داستان شده به خاطر همین عفونت ادراری هست یا نه اخه من علایم سوزش و درد گاه گاهی مثانه رو داشتم اما خونریزی نداشتم ... گاهی وقتا ادرارم بد رنگ و بد بو میشد ولی فکر نمیکردم سنگ کلیه داشته باشم ... ولی اگه این کوتاهی از سمت دکترای زنان که میرفتم پیشون باشه که یک بار نگفتن برم از بدم... تا عمر دارم نمیبخشمشون خیلی راحت میتونستم زودتر از اینا خوب بشم...حالا قصد دارم یه دکتر کلیه هم برم تا خدا چی بخواد...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جان عزیزم مرررررسی از راهنماییت پیش شما احساس تنهایی نمیکنم خوشحالم از بودن در کنارتون یه بار که رفتم پیامبران برای روز دوم پریودی آزمایش خون ناشتا برام داد و روزدوم پاکی رادیولوری ولی نمیدونم اینا همون آزمایشات ایمنی و انعقادی هست یا نه؟ و اینکه اصلا این ماه انجامشون بدم یا صبر کنم تا از دکتر ط یا ک (البنه هیچ کدوم رو هم نمیشناسم باید لطف کنید بهم شماره و اسمشون رو بدید) نوبت بگیرم؟ چقدررررررر من پیاده ام
نانا جون نمیدونم دکتر چه ازمایشایی واست نوشته،اما معمولا از ایمنی و انعقادی رو در مرحله اول نمینویسن،فقط تو مرکز ابن سینا همون اول همه ازمایشا رو میگیرن که به درد ما نمیخوره عزیزم درخواست دوستی بده تا واست اسم دکترا رو بفرستم راستی نامه دادگاه هم باید بگیری موفق باشی عزیزم
واسه خونریزی نترس الی جون هم وقتی سنگ تکون بخوره امکان خونریزی هست هم وقتی عفونت ادراری خیلی شدید باشه اب زیاد بخور عزیزم حتما برو دکتر هر دوتا درمانشون اسونه اما نباید سهل انگاری کرد منم یه بار که عفونت شدید گرفته بودم سه روز خونریزی داشتم اما با سه تا امپول خوب خوب شدم نگران نباش