2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
ملیحه جون نگران نباش،بچه های اینجا زیاد پیش دکتر ایز رفتن خیلیا هم نتیجه گرفتن،مینو٦٨،ثمین جون،منتظر هدیه و خیلیای دیگه خودت تایپیک قبلی امید زندگی رو بخونی میبینی مخصوصا اواخرش نگرانی خیلی بده سعی کن اروم باشی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مرسی سارا جونم،انشااله خدا دل تو و همه دوستای منتظرمون رو شاد کنه سعی کن اروم باشی خوب یکمی درد داره اما چکار میشه کرد تحمل کن به خدا توکل کن انشااله اینبار مامانی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

امروز یه کار احمقانه کردم رفتم دکتر شمس اردکانی اصفهان دوست داشتم خفش کنم دکتر خودم سرش،شلوغه و زیاد نمیشه ازش سوال پرسید گفتم میخوام بدونم تنبلی تخمدان من چرا حل نمیشه و تا کی باید دارو بخورم و اینکه من لاپارسکوپی کردم و رحمم دو شاخ بوده مدارک منو دیده خیلی رک و بدون هیچ بررسی که بخواد رو وضعیت من بکنه میگه برو فرزند خوانده بگیر تو بچه دار نمیشی مگه میشه با لاپرا مشکل کسی رو حل کرد!؟مگه میشه لیزری کسی رو عمل کرد بیخود نه دارو بخور نه دکتر برو تو بچه دار نمیشی واااای که به زور جلوی اشکمو گرفتم نه سونو نه ازمایش نه عکس هیچ تلاشی نکرد که حتی وضعیت منو بررسی کنه فقط اعصابمو ریخت به هم!!!!
ملیحه جان مگه شما نگفتی یه بار حامله شدی خوب همونجا به دکتره میگفتی یه بار شدم بازم میشم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
عزیزم ملیحه جوون دکتر شمس که خیلی قدیمی..علمشم به درد خودش میخوره...اتفاقا ما تو آشنامون داشتیم خانمی که رحمش دوشاخ بود و بچه دار شد..خداروشکر الان پسرش 2 سالش...نگران نشو با حرفای این دکترا...الان دیگه واقعا ما دکتر خوب و با تجربه کم داریم...
خودتو ناراحت نکن..باور کن مریض میشناسم 20 سال درگیر بچه دار شدن و همه جا و همه دکتری رفتن و بدون مشکل بچه دار نشدن..و دکترام تو کارشون موندن..ظاهرن همه چی سالم و بچه دار نمیشن...میدونی چرا؟؟؟چون خدا نمیخاد... ولی خانم 50 ساله میشناسم که با تخمک اهدایی الان دخترش 5 سالش....ان شاء اله خدا واسمون بخاد و حتما واست میخاد...فقط باید بخودش توکل کنیم..
ملیحه جون اینکه لاپراسکوپی مشکل رحم دو شاخ رو حل نمیکنه درسته ولی یکی از دوستام با رحم دوشاخ با میکرو باردار شد و الان بچش دو سالشه اونم با اولین میکرو دوستان درست میگن فقط باید خدا بخواد که ایشاله واسه تو هم میخواد
مشکل رحم من با لاپرا حل شده.دکتر گفت دیواره رو برداشتم برات.دکترم هم جابری هست من خیلی دوستش دارم و ازش راضیم.از همه جای،ایران بیمار داره از اهواز.شیراز.خرم اباد.اراک همه جا همه هم راضین.من نمیدونم این شمس چرا این جوری بود عتیقه.... بحث من اینه که یه دکتر اونم به تجربه اون نباید تو جلسه اول با مریض این رفتار رو داشته باشه.باید تمام سعی و دانشش رو برای مریض به کار ببره
سلام بچه ها. به امید برآورده شدن حاجت همتون. منم میخوام تو این تاپیک باشم. دو هفته دیگه میرم اهوازمشاوره اگه نیاز بود اقدام کنم واسه ای وی اف. چون همسنم بالاست و هم همسرم کم تحرکی داره
لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان امروز با تموم وجودم از خدا خواستم فقط بهمون آرامش بده.....دکتر خودم که زیر بار عکس رنگی نرفت که انجام بدم..واس همین امروز رفتم مطب خانم دکتر فرزانه جابری...
بچها خیلی جالب بود که بعد از اینکه کل داستان غم انگیز راهو واسش گفتم و پرونده پزشکیمو بررسی کرد ..گفتم خانم دکتر بعد از اینکه کلی آمپولو و دارو مصرف کردم و باردار نشدم، دکترم لاپارارو پیشنهاد کردن و عکسو قبول ندارن.. ..حالا خانم دکتر نظر شما چیه؟؟؟؟ بچها نظرش خیلی جالب بود..گفتن عزیزم نمیخاد عکس بگیری و آزمایشات انعقادی و ایمنی رو انجام بدین...نیازی نیس..حالا فعلا من واستون دارو تجویز میکنم و شما پیش آقای دکتر ایز آی.یو. انجام بدین بعد اگ جواب نگرفتین برین سراغ عکس...یعنی وقتی از مطب اومدم بیرون ی دل سیر گریه کردم که ای خدای بزرگ و مهربون این چه دردیه به امثال ماها دادی با این علم خوب دکترامون...من واقعا موندم..تازه بهش گفتم خانم دکتر آزمایشات تکمیلی انعقادی و ایمنی رو واسم بنویس که انجام بدم ،خانم دکتر لطف کردن و نظر دادن که الان که نیازی نیس..اصلا این آزمایشات الان مهم نیستن..بقول خانم دکتر وقتی مهمن که چنتا دقت کنین چنتا سقط داشته باشین بعد اونموقع میریم سراغ اینجور آزمایشات....بعد با اصرار خودم که 3 ساعت تو مطبشون معطل شدم اصرار کردم که عکسو فعلا بنویسن تا بعد از عکس واس آی.یو تصمیم بگیریم...خیلی جالب اصلا بفکر مریض نیستن فقط بفکر جیب خودشون...واقعا متاسفم...خدایا خودتو به دلامون نگاه کن...