2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
دلم خیلی واسه خودم میسوزه این آدم وقتی بامن ازدواج کرد هیچی نداشت من با کار و زحمت به اینجا رسوندمش واقعا حالا که فکر میکنم میبینم خدا جای حق بوده واسه همین لیاقت پدر شدن نداشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازلو جون میخواستم روز ۱۱ ام برم ولی خورد به جمعه
گفتم پس ۱۲ ام میرم سونو ۱۳ ام هم آی یو ای میکنم

آخه اغلب سیکل هامم ۳۰ روزست خیلی بعید بود که روز ۱۱ ام آزاد شه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
کسی میدونه اگه یه تخمک آزاد بشه و تخمک های دیگه هم باشه اون تخمک های دیگه چی میشن ؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
بچه ها من تو خاتم دکترم یونسی بود.... همراه با سونو انتقال میداد و اینک جنین شناس زن بود میمود جنین میزلشت و میرفت.... رز جون آول چند روز فک کن...... اول اینک واقعا مطمنی بهت خیانت شده؟؟؟؟؟ دوم اینک چرا اخه تنها گذاشتی.... مردا نمیتونن ی مدت طولانی تنها باسن سوم اگ مطمن شدی.... بعد بشین با آرامش تصمیم بگیر...... خیانت اگ مطرح باشه جای بخشش نداره
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سلام نازلو خوبی؟
آخه امروز که نمیتونم انجام بدم تازه امروز عصر میخوایم بریم برا فردا عصر
تا اون موقع دیگه تخمک از بین رفته دیگه
سلام سارا جون من سیکلام ٢٨ روزس روز ١٢ تخمک ازاد میشه،این بار که رفتم ایو روز ١٢ درد داشتم بعد خوب شدم روز ١٣ امپول ازاد سازی زدم روز ١٥ رفتم ایو ولی اصلا درد نداشتم واسه همین از دکتر خواستم سونو کنه،سونو کرد گفت 5 تا تخمک داشتی یکیش بیشتر از ٢٤ ساعته ازاد شده یکیش ٥ ساعته ٣تاشم تا حداکثر سه ساعته دیگه ازاد میشه سایزشونم گفت،یعنی دقیقا روز ١٢ بزرگترین تخمک ازاد شده بود،تو هم ناامید نباش تا سونو ندی معلوم نمیشه وقتی دارو استفاده میکنی تخمکا چندتا میشن شاید یکیش ازاد بشه اما باقیش هستن،فکر بدو از خودت دور کن و به خدا توکل کن و برو سونو انشااله دلت شاد میشه این ماه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ای وای رز جون،واقعا ناراحت شدم چطور از شوهرت جدا موندی،اونم این همه راه اون که خونه داشت چرا نرفتی پیشش؟؟ هر چند که حالا دیگه وقت این حرفا نیست و بیچاره زنایی که خودشون رو میندازن زیر دست دکترا واسه مردی که لیاقت نداره انشااله خدا ارامش رو به زندگیت و دل شکستت برگردونه خوشبخت باشی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یاس گل جون ممنونم که دلداریم میدی امروز ساعت ۶ نوبت سونو دارم ولی احساس میکنم همش آزاد شد رفت چون مرتب ( ببخشید) ترشحات کشدار تخمک گذاری دارم خیلی به این ماه امید داشتم گریه چقدر این جمله رو دوست دارم خاک بر سرت روزگار