2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
یلدایی ما پنج نفر بودیم. برای هممون همون اقا گذاشت... بخوام جنین بگیرم با ط ادامه میدم. دیگه برام هیچ چیزی از اهداکننده ها مهم نیست. اما اصلا اجازه نمیده در موردش حرف بزنم... دوستای عزیز میدونید اگر ایمنیم بالا باشه چکار میکنن؟ بلایی سرم نیارن...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم یلداجون فعلا که بین زمین و هوا معلقم. میگه اگر خدا میخواست همون دو دفعه بهمون میداد. جنینها که با کیفیت بودن. رحمتم که مشکل نداره. پس خدا نمیخواد. ما ده ساله ازدواج کردیم. ادمها که دور از جون خر نیستن همه فهمیدن ما بچه دار نمیشیم به روی خودشون نمیارن...
کلی دارو و آمپول زدم که یکشنبه برم اصفهان ولی الان نگاه کردم ترشحات تخمک گذاری دارم پس دیگه برا یکشنبه به درد نمیخوره خودمو برسونم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
از شدت ناراحتی خوابم نمیبره
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
آخه چرا روز ۱۱ آزاد شد تازه میخواستم برم سونو