2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
سلام به همه چقدر پیام ننونستم بخونم. فقط امیدوار بودم کلی مامان باشه که متاسفانه نبود. ایشالا خدا به حق امام رضا دامن همتونو سبز کنه. پارادایز جون عزیزم خدا گل پسرتو حفظ کنه. نازلو جان به نظرم برو عکس رنگی بعد بار سومتو انجام بده چون احتمال بارداری را بالا میبره بچه ها اصلا شک نکنین و به تلاش ادامه بدین و روزهای شیرین در راهه. آدم اصلا یادش میره جریان اهدایی چی بوده. بچه هامون بهترین باباهای دنیا را خواهند داشت
الی جون خیلی خوبه،حتما برو پیشش راستش قبلا که میدونستم صبح مطبه اما حالا رو نمیدونم حتما بهت میگم اگه فهمیدم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انشااله فاطیما جون انشااله
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سارا جون حرفتو دردتو میفهمم اخه با همه وجودم حسش کردم غصه خوردم کمرم خم شد درد کشیدم ناامید شدم مایوس شدم باور کن سارا جون خسته شدم سالها انتظار وسالها به دوش کشیدن این درد بزرگ توانمو گرفته
سارا جون باور کن فقط بچه رو میخوام تا عشقم بابا بشه،میخوام دلش شاد بشه میخوام سربلند بشه مطمئنم بهترین بابای دنیا میشه
میدونم این حرفا دلت رو اروم نمیکنه مگه دل خودم اروم شده که هر روز و هر روز این حرفا رو با خودم تکرار میکنم مگه بار غمم کم شده مگه اصل ماجرا عوض میشه مگه میشه فراموش بشه،خوب معلومه که نه
اره نه،اما چه فایده داره این حرفا،چه فایده داره این فکرا باور کن فقط با انرژی مثبت دوستایی که مامان شدن دارم ادامه میدم منم میخوام مادر بشم
سارا جون اول و اخرش فقط وفقط یه راه هست واسه ما
اهدا
این اهدا واسه ما اهدای زندگیه،اهدای عشقو امیده،اهدای یه چراغ روشن واسه زندگیمونه همیشه اون گوشه دلمون یه درد میمونه و یه ترس،یه ترس بزرگ اما راه دیگه ای نیست
بهتره توکل کنیم انشااله خدا خودش دلامون رو اروم کنه،دامنمون رو سبز کنه و چراغ خونمون روشن شه
الهه جون خوش اومدی انشااله تو هم مامان میشی،اگه کمکی خواستی در خدمتتیم امیدوارم بتونیم کمکت کنیم
پارادایز جونم خدارو شکر که خوبی اقا پسر گلمون رو بوس کن انشااله خدا واست حفظش کنه
نفس جون کم پیداییا،معلومه حسابی سرت شلوغه حالا دیگه حتما دخملی حسابی شیرین شده و دل باباشو برده خدا واستون حفظش کنه از طرف من یه بوسش کن
خوب اماعزیز دلم نازلو جون،متاسفم که دکترت تو رو ساده گیر اورده اما ما هستیم نمیزاریم😁 از شوخی گذشته قبلا بهت گفته بودم الان هم میگم از دکتر ک هم پرسیدم وگفت که درد واسه ازاد شدن تخمکه وقتی تعداد زیاد میشه شدت درد هم زیاد میشه نازلو جون ماده حاجب که واسه عکس رنگی تزریق میشه یه دارو هست واعث باز شدن گرفتگی میشه احتمال داره که عوارض هم داشته باشه که من نشنیدم اما صد در صد عوارضش و هزینه هاش بر لاپرا می ارزه به هرحال لاپرا یه عمله توی ایران تعداد دکترایی که میگن اول لاپرا بعد ای وی اف خیلی خیلی کمه شاید حتی کمتر از پنج درصدشون ،٩٥ درصد عکس رنگی میخوان با همون درمان میکنن وخیلیا هم نتیجه میگیرن مگر اینکه مشکل خاصی باشه تا حالا نشینیدم بگن تزریق اندو رو کش میاره،دکتر میر دو بار تزریق میکنه گاهی شایدم کش بیاره اما شانسو بالا میبره خیلی من تعجبم از اینه که دکتری که این همه ریسک میکنه و واسه یه ایو ساده ٥٠تا امپول میده و میگه شانست میره بالا ،با این همه تخمک خوب چرا این ریسکو نمیکنه که دوبار واست تزریق کنه🤔 به هر حال نازلو جون دو راه داری اول اینکه بری پیش یه دکتر دیگه حتی تو شهر خودتون و بگی ...ساله بچه ندارم و منو بفرست عکس رنگی که مطمئن باش سریع میفرستت و ماه بعدش بری ایو و به دکترت هم نگی مطمئن باش که نمیفهمه دوم هم اینکه این بارم انجام بدی به هر حال تو هزینتو کردی نمیشه که ولش کنی انشااله که همین بار مامان بشی واز دست این دکتر راحت بشی به خدا توکل کن
اها اینم بگم که فکر نکنی من از اونام که عکس رنگیم درد نداشت که هی به تومیگم برو فقط این بگم که رسما سرویس شدم اما خوب راه دیگه ای هم نیست تحملتو ببر بالا و برو مثل شیر عکستو بگیر🙄
نفس عزیزم خدا ارامش زندگیتو،گل دخترتو، واست حفظ کنه...عزیزم ممنون از راهنماییت...
یاسی عزیزم من بار دوم که آی.یو.ای انجام دادم روز 20 بعد از آی.یو پریود شدم و باید قبل از پریود شدن ی آزمایش بتا میدادم...ولی نمیدونستم و منتظر موندم تا اینکه پریود شدم...
دکترم تو صحبتاشون اشاره کردن که اگه کسی آی.یو انجام بده و عقب بنداره یعنی اینکه لقاح انجام شده و این یعنی لوله ها سالمن..پس عکس رنگی نیازی نیس..چون عکس واس سالم بودن لوله ها انجام میدن...دکتر میگه وقتی ماده تزریق میشه داخل لوله ها همون لحظه باز میشه و بعدش احتمال چسبندگی خیلی بالاتر میره...
یاسی عزیزم دکترم ادعا میکنن که 30 سال تجربه کاری دارن و طبق تجربشون بیمار نباید ریسک انجام بده و الکی خودشو معطل کنه...منم مجبورم که به حرفشون اعتماد کنم و ی بار دیگه کار ای.یو رو انجام بدم...
جالب من خودم تو انتخاب دکتر خیلی وسواس. داشتم و تموم دکترای خوب اصفهانو میشناسم و میدونم سطح کارشون چطور...دکترمو بخاطر تجربشون انتخاب کردم ولی خیلی ریسک میکنه و اصلا به بیمارش فکر نمیکنه درصورتی که خودش فکر میکنه خیلی هوای مریضشو داره..
خدا خودش بهمون کمک کنه تو این مسیر. و بهترین کوتاهترین راهو بهمون نشون بده...
سلام امروز متوجه شدم دوست دانشگامم هم نی نی دار شده هرکسی که‌هم‌دوره من ازدواج کرده. همه بچه دار شدن اصلا ناراحت نشدم ... حتما قسمتم بوده که ... فقط خدا کنه این انتظار دیگه طول نکشه...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام بچه ها من که دلم ان چنانی بچه نمیخواد ولی شوهرم خیلی رو مخه هی میگه دیگه خسته شدم زندگیم همش تکراریه پس کی بابا میشم منم ی جورایی بهش فهموندم که اخلاقشو دوس ندارم تا ببینم چی میشه از رطرفی دلم کباب میشه براش از طرفی میگم از کجا معلوم بچه بیاد زندگیم گل وبلبل میشه نه که الان نیست من خوبم با بدی هاش دوسش دارم ولی تحمل عصبانیتشو ندارم مخصوصا ک در مورد کارش باشه دقیقا هم وقتی شروع میکنه که نزدیک پریودمه اونوقته که دنیا تیره وتار میشه تو چشمم
نفس جون چطوری عزیزم حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الی توهم هنوز مادر نشدی ؟؟؟؟؟// منک میگم با اس اهدا مادر شم فقت بشمممممم ............بجای اینکه برم از بهزیستی بچه بیارم لااقل خودم حامله شم فرقش چیه تازه .....50 درصد بچه ماله منه چون تخمک من هست ....................درسته ته دلم راضی نیستم ولی وقتی اخرین راه باشه راضیم مجبورم سارا ماها مث ادمای عادی نیستیم ..........................اینک یکی تو بدنم رشد کنه میشه جزعی ازمن ...................ب این فک کن
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
از لطف همتون خیلی ممنونم جیگرا یاس گلی همیشه به یادتم. ایشالا به زووی سرت از من خیلی شلدغتر میشه نازلو عزیزم ایشالا هر چه خیره پیش بیاد و بهترین راهو بری که منجر به مامان شدنت بشه الی جان عزیزم بجنب تا این سری دوستات خبر مامان شدن شما را بشنون ای بابا رز عزیز اینجا چه میکنی؟یعنی شما هم باید اهدایی بگیرین؟!