2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
نمیدونم چی کار کنم؟ دکتر برای دوره بعد علاوه بر لتروزل و آمپول یه قرص دیگه هم داده که اسمش استروژن ولی تحقیقاتی که کردم ممکنه باعث سرطان بشه و خیلی خوب نیست و خیلی چیزای خوبی در موردش نمیگن
کسی میدونه چرا تجویز میکنن ؟
میترسم استفاده کنم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مرسی یاس گلی من اگه بشه این سری که برا عفونتم‌ دارم میرم تهران میخوام پیشش برم یعنی چهارشنبه این هفته که نه هفته بعدش
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اگه‌ خبری شد خبرم میکنی راستی صبح مطب هست یا عصر
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
امشب دلم گرفته نمیدونم چرا برای هر چیزی تو زندگی اینقدر باید منتظر بمونم که برام بی ارزش بشه الان همچین حسی دارم نسبت به بچه دار شدن
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
حتی اگه بچه دار هم بشیم به شیوه های دیگه اون بچه منو شوهرمو اونجور که بچه ی خودمون میتونست مارو بهم پیوند بده نیست با این که به نظر میرسه همسرم هیچ مشکلی نداره ولی بازم هم دلم برا خودش هم زندگیمون میگیره چقدر باید حواسم باشه یه چیزی نگم که ناراحت شه مثلا حتی نمیدونم اگه روزی جوابم مثبت شد بهش تبریک بگم یا نه؟ و خیلی چیزای دیگه
عزیزم فاطیما جوون ان شاء اله خدا واس هممون بخاد...قبل از اینکه که بخام بچه دار شم به دلم افتاد برم زیارت امام رضا (ع ) ...اختصاصیم فقط فقط واس همین نیت با همسرم رفتیم...ازش خواستیم تو زندگی اولاد صالح و سالم بهمون عطا کنه ..ولی جالب قربون مهربونیش برم ..نمیدونم حکمت کار کجا بود که دقیقا تو همین مورد اینقده دلم شکست که باور کنین انگار بهم شوک وارد شده بود که چرا باید تو این مورد مشکل پیش بیاد...ولی بازم چشم به کرمش دارم و قسمش میدم به مهربونش که دست همه دوستای دلشکستمو بگیره و دلشونو شاد کنه...آمین....
سارا عزیزم حرفای تو حرفای دل هممون...اینکه ماهام مثل خیلیا که ازدواج میکنن و وقتی میخان بچه دار شن با ذوق و شوق اقدام میکنن و همسراشونو سوپرایز میکنن واس امثال ماها شده یه آرزو ..
وقتی ی بچه تو دوست و آشنا متولد میشه من با حسرت بهش نگاه میکنم و به این فکر میکنم که همسراشون با تموم وجود خوشحالن.. این خوشحالی بین دوتا شریک زندگی تقسیم شده و بقول سارا جوون امثال ماها با وجود این مشکل اگه بچه دار شیم نمیدونیم خوشحال باشیم یا ن؟؟؟
یاس گل خواهر خوبم ممنون..عزیزم من با دکترم که صحبت کردم اصلا و به هیچ وجه راضی به عکس رنگی نشدن و اصلا اعتقادی به عکس رنگی نداره..دکتر گفت ی ماده غلیظو با شدت تموم وارد لوله ها میکنن و اصلا ضرر که داره فایدم نداره...ازشون خواستم که ب تکلیفم چیه؟؟؟گفتن ی بار دیگه آی.یو.ای رو انجام بدم و اگ نشد دیگه لازم و واجب که لاپارا کنم...ولی من ی بار دیگه مجبورم بخاطر هزینه ی که قبلا پرداخت کردم شانسمو امتحان کنم اگه خدای ناکرده نشد دیگه میرم سراغ خانم دکتر ط..واس میکرو..
راستی اینو هم بگم که از دکتر خواستم دوبار نمونه تزریق کنن..دکتر قبول نکرد و گفت آندومتر کش میاد و اینکارو انجام نمیده...وعلت اینکه اینهمه درد دارم بعد از تزریق نمونه،نظرش این بود که اسپرم پروتئین که وارد بدن میشه واس همینه که بدن نسبت به تزریقش واکنش نشون میده..اگه اینطور که همه که تزریق میکنن باید این دردو داشته باشن...
الهه جان خوش اومدی و از بابت مشکلی که داری متاسفیم و بدون همه اینجا درکت خواهند کرد و تا اونجایی که بشه. راهنماییت میکنن از خودت و اقدامات بگو ...
نازلو جون سلام عزیزم نمیدونم چرا دکترت به عکس رنگی اعتقاد نداره ولی مطمئناً پیش هر دکتر دیگه ای از جمله ط بری اول ازهمه میفرسته عکس رنگی اون ماده ای که به شدت وارد رحم میشه اگه لوله ها گرفتگی داشته باشه باعث باز شدنش میشه وشایدم اصلا احتیاج به لاپرا وهیسترو نباشه من خودم هیچکدومو انجام ندادم دکتر ط برام عکس رنگی وآزمایشاتو نوشت شکرخدا با میکر باردارشدم والآن دسته گلم بغلمه انشالله به حق این روز عزیز قسمت همه تون بشه ولی از نظرمن با چندتا دکتر دیگه مشورت کن
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
پارادیز عزیزم خداروشکر که خدا بهتون نظر کرده و دلتونو شاد کرد..ان شاء اله بحق بزرگی خدا دسته گلت زیر سایه پدر و مادر 120 ساله و عاقبت بخیر شه...
عزیزم منم حرفشو اصلا قبول ندارم...ولی هزینه 3 بار آی.یو.ایو پرداخت کردم و کلی هزینه کردم تو این راه...دکتر دوتا راه بهم پیشنهاد کرد که من نمیخام لاپارا کنم تا عکس رنگی هس...راه دیگم یا ی بار دیگه شانسمو امتحان کنم و یا باید کلا بیخیال این دکترو بشم ..ولی هزینه رو پرداخت کردم و مجبورم برخلاف میل خودم ی بار دیگه شانسمو امتحان کنم...