2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
سلام فاطیما جونم خوبی؟؟انشااله کی میری واسه انتقال؟؟ داروهاتو شروع کردی؟؟ عزیزم ج فرش یعنی جنین فرش ،هانی پیش اون دکتری رفته که گفتم تو هم برو
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه گشتن تموم شد،دوباره برگشتیم سر راه خودمون
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام یاس گلی منم رفتم ازمایش دادم سه شنبه جوابش میاد از ذخیره هم دادم تا ببینم چی میشه یا ط میرم یا ک به سلامتی پس تموم شد سفرتون خوش گذشت حالا؟؟ فکرکنم ما امشب بخوایم بریم مسافرت
انشااله همین روزا واست جشن مامان شدن میگیریم،انشااله همه ازمایشات خوب میشه
شما حسابی فعالین،ما امسال نمیخواستیم جایی بریم اما من یکمی عصبی بودم دارو هم نبود دیگه شوهرم به زور بردم جاتون خالی بود،خوش گذشت
مرسی عزیزم،میخواستیم فردا بیام که یکشنبه برگردیم یهویی دیدیم شنبه تعطیله،اخه اقا مرخصی نداره دیگه قرار شد جمعه اینده بیایم
2828
2791
2779
2792