2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
سلام بچه ها من تازه وارد م خوشال میشم منم بپذیرید من راسش دو بار انتقال دادم ک بخاطر ضعیف بودن جنین منفی شدم راسش اسپرم شوهرم بشدت ضعیفه دارودادم لهترشد ولی ماه پیش رفتیم از دادیم دیدیم بدشده باز ک الان راسش ب جنین اهدایی یا اس اهدایی فک میکنم پیش طرازی وقت گرفتم......... واسه 6مهر ک خعلی دیره........ کسی اگ زودتروقت داره و نمیخاد بامن جابجا کنه... خلاصه اگ کمکی میتونید کنید ک منم مادرشم فداتون رز جان قضییه اون خانمی ک بچه نمیخاد..... اگ بچه بدنیا بیاد اسم بچه میره تو شناسنامه هرکی ک بچه میخره؟؟؟؟؟ اگ بچه نخاستی بمن بگو.... واینکه چقدر پول میخاد منتظرم
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
بچه ها راستش یه سوال برام پیش اومده...شما همگی مشکل از همسرتونه؟؟!! بعد این تعدادایی که میگین تعداد آی یو آیتون هس یا آی وی اف یا میکرو؟؟!!! آخه من همیشه فک میکردم اگه خانوم مشکلی نداشته باشه نهایتا دیگه با میکرو باردار میشه!!!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فرشته عزیزم منم سر میزنم ولی فعلا حرفی واس نوشتن ندارم...فعلا منتظرم تا ماهی دیگه دوباره برم واس آی.یو آی...دل تو دلم نیس...دارم برنامه ریزی میکنم که چه کارایی رو انجام بدم ک شاید خدا نظر کنه..ولی ته دلم استرس دارم....قبل از آی.یو.آی خیلی اشتیاق داشتم ولی الان با دوبار منفی شدن دیگه ترس دارم.... نمیدونم چرا جواب نمیگیریم. در حالت عادی ی خانم با ی تخمک باردار میشه.. ولی ماها با تخمک زیاد و شرایط خوب باردار نمیشیم.. .
نازلو جان ان شااله که مشکلتون حل بشه به حق امام جعفر.من یه سوال ذهنمو مشغول کرده نمیدونم بخندم یا گریه کنم.حالا که تصمیم گرفتم پیش دکتر ت مشهد برم یه فکری مث خوره افتاده به جونم.از وقتی فهمیدم نمونه تزریقی شباهت ظاهری با همسرم نداره میگم نکنه شبیه افغانیا بشه بچم!
خدایا افغانی نشه صلوات
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
2828
2791
2779
2792